Απόκρυψη

6,9€ από 12€ για οδήγηση Kαρτ στο ''Speed Park'', μια από τις μεγαλύτερες πίστες kart της Αθήνας (840m) στoν Ασπρόπυργο

Αξία
12
Έκπτωση
43%
Κέρδος
5.1

Η προσφορά λήγει σε:

51 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Στην πίστα επίσης μπορούν να διοργανωθούν παιδικά πάρτυ που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 7 ετών και άνω, σε πολύ προσιτές τιμές, με δυνατότητα catering κατόπιν συνεννόησης καθώς και εταιρικά event

Όροι Προσφοράς

- H προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 28/02/2017

- Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο (ενήλικα ή παιδί) και περιλαμβάνει 10' συναρπαστικής οδήγησης με Birel Sodi 200cc/8hp ή Sodi Mini 120cc/5hp

Στην πίστα παρέχονται κράνος ασφαλείας καθώς και χρονομέτρηση κάθε γύρου

- H οδήγηση με όχημα kart είναι κατάλληλη και για παιδιά με ύψος 1,20m και άνω

- Ώρες λειτουργίας Πίστας Κάρτ:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 - 22:00
  • Σάββατο - Κυριακή: 10:00 - 22:00
  • Τρίτη Kλειστά

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου

-Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Λεωφόρος Μεγαρίδος
Ασπρόπυργος
Περιοχές
Λεωφόρος Μεγαρίδος, Ασπρόπυργος
"Speed Park"
Πίστα Κάρτ

 

Η πίστα καρτ Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική με θρυλική ιστορία, πολλούς αγώνες  στο ιστορικό της, και μοναδικές  οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες οδηγούς.

H ριζική ανανέωση της πίστας ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στην θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετικά  τεχνική αλλά και δύσκολη διαδρομή, που δικαιολογημένα , ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον Ελλαδικό χώρο.

Η διαδρομή της πίστας έχει μήκος 840 μέτρα & πλάτος 6-7 μέτρα. Υπάρχει 1 μαγνητική γραμμή για τα όργανα τηλεμετρίας των καρτ & η πίστα μπορεί να φιλοξενήσει αγωνιστικά καρτ όλων των κατηγοριών & μοτοσυκλέτες τύπου Mini moto & Super moto. Στην πίστα υπάρχει ικανοποιητικός φωτισμός που επιτρέπει τους οδηγούς να προποπούνται μέχρι αργά το βράδυ.

Το δυνατό σημείο της Speedpark είναι το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της και η πλήρη ενημέρωση  που προσφέρουν υπεύθυνα και απλόχερα σε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους οδηγούς.

Σε ένα εξαιρετικά φιλικό αλλά και συνάμα αυστηρό, στα θέματα ασφαλείας, περιβάλλον είναι ευπρόσδεκτοι όλοι αυτοί που θέλουν να ανακαλύψουν, να μάθουν, αλλά και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητες τους στον απίθανο χώρο του καρτ.

Κοντινά Deals