ΜΙΛΑΝΟ στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Από 320€ για 4 μέρες με Αεροπορικά-Ξενοδοχείο-Φόρους

320
Αξία
420
Έκπτωση
24%
Κέρδος
100
619 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

- Η προσφορά αφορά ένα 4ήμερο στο Μιλάνο που περιλαμβάνει:

  • 3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο σε 2κλινο δωμάτιο
  • Απευθείας Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μία μικρή χειραποσκευή (40x20x25 π.χ. σακίδιο πλάτης) στην καμπίνα
  • Όλους τους φόρους των αεροδρομίων
  • Επίναυλος καυσίμων
  • ΦΠΑ

- Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναφέρεται σαφώς ως περιλαμβανόμενο
  • Χειραποσκευή, μέχρι 10 κιλά (55x40x20), υπάρχει extra χρέωση
  • Δημοτικός φόρος διανυκτέρευσης 

- Δυνατότητα αλλαγής αριθμού διανυκτερεύσεων

- Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

- Για έλεγχο διαθεσιμότητας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00) ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ

- Με την επιβεβαίωση της κράτησης θα αποστείλουμε στο e-mail σας τα αεροπορικά εισιτήρια (μέσω των οποίων θα κάνετε check in) και το voucher του ξενοδοχείου (θα το προσκομίσετε στο ξενοδοχείο την ημέρα άφιξης)

 

HappyTravel Μιλάνο

  • Μιλάνο
    Ιταλία
  • 210-6019958
  • Website

"Μιλάνο"

Στην αδιαφιλονίκητη πρωτεύουσα της «ψύχραιμης κομψότητας» – έδρα κολοσσών της ιταλικής μόδας – οι ντόπιοι κυκλοφορούν ανεπιτήδευτα καλοντυμένοι ακόμη και όταν πηγαίνουν σουπερμάρκετ ή καβαλούν το σκούτερ τους. Η κινητήριος δύναμη του ιταλικού Βορρά – εκεί γύρισε ο Αντονιόνι τη «Νύχτα» για να εκφράσει την αλλοτρίωση του σύγχρονου ανθρώπου – κρύβει πίσω από το μεγαλοαστικό προφίλ της μια άλλη πόλη, που σφύζει από καλλιτεχνική δραστηριότητα και μνημεία οικουμενικού πολιτισμού.

Η αισθητική ξεχωρίζει στο Μιλάνο. Πέρα από τους Μιλανέζους, που συγκαταλέγονται στα αξιοθέατα της πόλης, στην πασίγνωστη πλατεία Duomo στο κέντρο της πόλης, δεσπόζει το πιο μεγαλοπρεπές και αναγνωρίσιμο μνημείο: ο λευκός καθεδρικός ναός-ογκόλιθος. Μερικά βήματα πιο πέρα, η (προσφάτως ανακαινισμένη) Σκάλα του Μιλάνου αποτελεί έναν ακόμη «ναό» για τους ανά τον κόσμο πιστούς της όπερας. Την τριάδα των σημαντικών μνημείων συμπληρώνει το κυκλωμένο από πράσινο Castello Sforzesco του 14ου αιώνα.

Ντα Βίντσι και ουρανοξύστες

Η πόλη αρνείται να επαναπαυτεί στα απομεινάρια του παρελθόντος. Μερικά τετράγωνα μακριά από τον «Μυστικό Δείπνο» (στην Santa Maria delle Grazie) του κορυφαίου αναγεννησιακού ζωγράφου Λεονάρντο ντα Βίντσι, ολοκληρώνεται ένα φιλόδοξο σχέδιο: η οικοδόμηση εκ του μηδενός ενός αρχιτεκτονικού συμπλέγματος που περιλαμβάνει τρεις ουρανοξύστες, πάρκο, Μουσείο Design και 1.300 διαμερίσματα σε 20ώροφες πολυκατοικίες.

Διαχρονικό ντιζάιν

Οι θιασώτες της κομψότητας θα «απορροφηθούν» στο Triennale Design Museum, που ιδρύθηκε για να τιμήσει το ιταλικό ντιζάιν. Αν επιθυμείτε να μάθετε πώς ξεκίνησε η αισθητική παράδοση της Ιταλίας, κατευθυνθείτε στο Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia, το μεγαλύτερο μουσείο επιστήμης και τεχνολογίας στην Ιταλία, που ιδρύθηκε το 1953. Η συλλογή του περιλαμβάνει μοναδικές ιταλικές καινοτομίες, από σχέδια και μηχανές του ντα Βίντσι μέχρι τρανζιστοράκια, αεριωθούμενα και βέσπες. Λιγότερο γνωστή στο ευρύ τουριστικό φάσμα, η Biblioteca Ambrosiana διατηρεί, μεταξύ άλλων, τα σχέδια και τα περίφημα σημειωματάρια του Ντα Βίντσι. Κάθε Απρίλιο το Μιλάνο φιλοξενεί το Salone Internazionale del Mobile di Milano, το μεγαλύτερο σαλόνι... επίπλων διεθνώς.

Prosciutto και gelato

Το Μιλάνο θάλλει πολιτιστικά με τα νέα μουσεία του και γαστρονομικά με τους διαρκώς αυξανόμενους ενδιαφέροντες χώρους εστίασης: Περπατήστε στον πιο hip δρόμο της πόλης, την Corso di Porta Ticinese, κατά μήκος του οποίου βρίσκονται εστιατόρια, μπαρ και μπουτίκ. Ξεχωρίζουμε το εστιατόριο-μπαρ Il Tasca (στον αριθμό 14) για την ισπανική κουζίνα και τα τάπας. Το καλοκαίρι οι θαμώνες συνωστίζονται στο πεζοδρόμιο με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Οι περισσότεροι συνεχίζουν τη βραδιά τους εξερευνώντας τα μπαρ της περιοχής Navigli, του πιο δημοφιλούς after hours προορισμού. Για ιταλική κουζίνα, θα δειπνήσετε στην οικογενειακή τρατορία L’Incoronata (Corso Garibaldi 127), με πειραγμένα παραδοσιακά πιάτα, σπιτικό ντεκόρ, αντίκες και μαγειρικά σκεύη στους τοίχους. Οι πιο αυθεντικές ιταλικές γεύσεις βρίσκονται, πάντως, στο ντελικατέσεν Peck (Via Spadari 9), όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ιταλικό σαλάμι Salametti και προσούτο. Λειτουργεί για περισσότερο από έναν αιώνα ως γκουρμέ προσκύνημα και ειδικεύεται στην πώληση κρασιών, φρέσκων ζυμαρικών, οινοπνευματωδών, ελαιόλαδου, θαλασσινών, τυριών, αλλαντικών και τρούφας. Αλλά και ακριβοθώρητα προϊόντα από όλον τον κόσμο: φουαγκρά, μαρμελάδες, σάλτσες. Τέλος, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε, όπου σταθείτε κι όπου βρεθείτε, παγωτό σε ένα από τα αμέτρητα παγωτοπωλεία της πόλης. Στο Officine del Gelato (Viale Montenero 46), ένα μικρό και φωτεινό παγωτοπωλείο, θα γευτείτε περισσότερες από 100 γεύσεις.

«Ψαγμένη» couture

Η οικονομική κρίση δείχνει να μην αγγίζει τον εμπορικό παράδεισο της Via Montenapoleone όπου δεσπόζουν οι επιβλητικές βιτρίνες των Gucci, Prada και πολλών άλλων ιταλικών και μη κολοσσών της υψηλής ραπτικής και των κοσμημάτων. Το ίδιο σκηνικό ξετυλίγεται και στην παράλληλη Via della Spiga, έναν από τους πιο γνωστούς προορισμούς για ψώνια στο Μιλάνο (ενδιαφέρουσες αφίξεις θα βρείτε και στους μικρούς κάθετους δρόμους Via Gesù, Via S. Spirito και Via Borgospesso). Αν οι ακριβές επωνυμίες δεν σας συγκινούν, κατευθυνθείτε προς την οδό Ticinese, όπου θα εντοπίσετε υποψιασμένες μπουτίκ νεότερων σχεδιαστών – από νωρίς το απόγευμα η εναλλακτική νεολαία της πόλης συχνάζει στον πεζόδρομο. Στο πολυκατάστημα Spazio Rossana Orlandi (Via Matteo Bandello 14/16) θα βρείτε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα ανερχόμενων σχεδιαστών.

Ξενοδοχείο sur mesure

Ηδη από τη δεκαετία του ’80 οι σχεδιαστές μόδας δίνουν παλμό στην πόλη. Νυχτερινά κέντρα ονομάζονται Roberto Cavalli, εστιατόρια σχεδιάζονται από τους Giorgio Armani και Dolce & Gabbana, μουσεία αφιερώνονται στους Gucci και Ferragamo και – η τελευταία μόδα – ξενοδοχεία στα μέτρα σας. Παρά την οικονομική κρίση της χώρας, οι σχεδιαστές μόδας που εδρεύουν στην πόλη επεκτείνονται και στον σχεδιασμό πολυτελών καταλυμάτων: Armani Hotel Milano, The Maison Moschino και The Bulgari. Με λίγα λόγια, από τις boutique στα boutique hotels

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
  • VIVA Wallet
  • PayPal (με επιβάρυνση 4% επί της συνολικής αξίας)
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (μέσω Γκισέ / ΑΤΜ / Web-Βanking)
  • Μετρητά (στα γραφεία του Happydeals: Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή)
  • Αντικαταβολή με επιβάρυνση 4€. (Ισχύει μόνο για προιόντα)

Kατά τη διαδικασία αγοράς μέσω Paypal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας θα μεταβείτε στο περιβάλλον της Paypal ή της Winbank αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο περιβάλλον του www.happydeals.gr (η επιστροφή γίνεται αυτόματα)

Για να αγοράσετε κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

A. Καταθέστε το ποσό που αναλογεί στις αγορές σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (μέσω Web Banking ή στο ταμείο της τράπεζας):

EΘΝΙΚΗ:

  • Αρ. Λογ: 666/470058-92
  • IBAN: GR35 0110 6660 0000 6664 7005 892
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

  • Αρ. Λογ: 5009-051993-387
  • IBAN: GR62 0172 0090 0050 0905 1993 387
  • Αρ. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

EUROBANK:

  • Αρ. Λογ: 0026.0234.41.0201093538
  • IBAN: GR88 0260 2340 0004 1020 1093 538
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA:

  • Αρ. Λογ: 0000892997204243
  • IBAN: GR76 7010 0000 0008 9299 7204 243
  • Ον. Δικαιούχου: HAPPYDEAL ΕΠΕ

VIVA WALLET:

  • ID: 892997204243
  • ΑΦΜ: EL997606371

Β. Στο καταθετήριο ως αιτιολογία σημειώστε το order ID της επιθυμητής προσφοράς ή το email εγγραφής σας στο www.happydeals.gr

Γ. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο info@happydeals.gr ή καλέστε μας στο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 εως 18:00 και Σάββατο 09:00 έως 17:00)

Δ. Όταν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας (συνήθως μετά από ελάχιστες ώρες) θα πιστώσουμε το κουπόνι (ή τα κουπόνια) στο λογαριασμό σας, και θα σας στείλουμε e-mail που θα ενημερώνει για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1