9,9€ από 60€ για 1 Spa Manicure με ημιμόνιμη βαφή & 1 Spa Pedicure, στο κέντρο αισθητικής ''Beauty & Style'' στην Καλλιθέα - έκπτωση 84%!

9.9
Αξία
60
Έκπτωση
84%
Κέρδος
50.1
2431 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- H Δημοφιλής προσφορά ισχύει έως και τις 31/12/2015

- H προσφορά περιλαμβάνει:
  • 1 Spa Manicure, απλό ή γαλλικό (καθαρισμός και σχηματισμός νυχιών, κόψιμο, γυάλισμα, περιποίηση επωνυχίων και ελεύθερη επιλογή ανάμεσα σε μόνιμη βαφή διάρκειας έως 25 ημερών ή απλή βαφή)
  • 1 Spa Pedicure, απλό ή γαλλικό (σχηματισμός νυχιών, αφαίρεση σκληρύνσεων, περιποίηση επωνυχίων, κόψιμο-γυάλισμα και βάψιμο νυχιών)
- Το ωράριο του κέντρου αισθητικής είναι:
  • Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 - 19:00
  • Σάββατο 10:00 - 15:00

- Για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε τουλάχιστον 4-5 ημέρες πριν

Για ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του, καθώς χρειάζεται ο κωδικός του κουπονιού σας. (Η γραμματεία για τα ραντεβού λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 -16:00)

- Σε περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού θα πρέπει να ειδοποιήσετε 1 ημέρα πριν

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου)

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 ή στο e-mail info@happydeals.gr

Beauty & Style

  • Σωκράτους 72
    Καλλιθέα

"Beauty & Style"

 

Το Beauty & Style δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς από το 1983, τα 27 χρόνια ποιοτικής πορείας, εξελίσσεται ανοδικά ως σεμιναριακό κέντρο και ως εισαγωγική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής, τεχνητών νυχιών, κομμωτικής, μόνιμου μακιγιάζ, μόνιμο και ημιμόνιμο tattoo και piercing.

Η κυρία Χάψου Ειρήνη ιδρυτής της εταιρείας Beauty & Style έχει τελειώσει αισθητική με μεταπτυχιακά στην Αγγλία, την Γερμανία και την Γαλλία. Έχει διδάξει την τέχνη της ομορφιάς στα ΙΕΚ του δημοσίου και σε άλλες 5 ιδιωτικές σχολές ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε μια μεγάλη σειρά ομιλιών, απόλυτα επιτυχής αν σκεφτεί κανείς πως τις παρακολούθησαν μέχρι και 1500 άτομα την κάθε μια. Επίσης έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικά κανάλια, περιοδικά και επώνυμους σχεδιαστές για επιδείξεις μόδας.

Ορόσημο της εταιρείας ειλικρίνεια, εμπειρία και οι γνώσεις μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή άριστων προϊόντων προς μεταπώληση. Παράλληλα η τεχνογνωσία της Beauty & Style τόσων ετών μπορούν να στηρίζουν ουσιαστικά τους νέους επαγγελματίες έτσι ώστε να νοιώσουν ασφαλείς και γνώστες της τέχνης που επέλεξαν.

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1