Το Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη: ΜΟΝΟ 1€ για All Day Pass στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας στο Γκάζι (Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ)

1
Αξία
2
Έκπτωση
50%
Κέρδος
1
1042 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ΑΜΕΣΑ και χρησιμοποιηθεί έως και 08/01/2017

- H προσφορά ισχύει για 1 άτομo (ενήλικα ή παιδί) και περιλαμβάνει είσοδο στο "Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη", το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας, στο  Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι

- ΠΑΡΟΧΕΣ: WiFi, coffee/bar & food area / πρόσβαση για ΑΜΕΑ

- Πρόσβαση από σταθμό Θησείο και μετρό Κεραμείκου

- Parking διαθέσιμο

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την είσοδο στο πάρκο

- Ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού: Δευτέρα έως Κυριακή 10:00- 00:00

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου)

- Το πάρκο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη

  • Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ
    Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι
  • 211-4270638 & 697-4271377
Το Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη
Γκάζι

 

Το Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη ανοίγει τις πόρτες του και μάς περιμένει για χριστουγεννιάτικες βόλτες στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ

Το "Μαγικό αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη" έρχεται για πρώτη φορά στην καρδιά της Αθήνας και προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Χριστουγέννων, προκειμένου να βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει τα δώρα του σε όλα τα παιδιά της Αθήνας!

Φέτος τα Χριστούγεννα, στο μαγικό Αμαξοστάσιο, θαυμάστε το φωτισμένο παγοδρόμιο, περιπλανηθείτε στη μοναδική χώρα των Μάγων και μπείτε στο τραίνο του Άι Βασίλη. Δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάντε τραμπολίνο, δοκιμάστε τις νοστιμιές στο σπίτι του Άι Βασίλη και μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε cup cakes.

Σαλπάρετε στη λίμνη με τις βάρκες του Βόρειου Πόλου και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον… έξω κόσμο! Ένα μαγικό, κλειστό, χριστουγεννιάτικο πάρκο 5.000 τ.μ., γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά, αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά!

Carousel Mickey Mouse, Συγκρουόμενα, Τραμπολίνο, Ρόδα Χριστουγέννων και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν όλους όσοι επισκεφθούν το μαγικό αμαξοστάσιο.

Aπολαύστε ακόμα:

  • Μάγούς, Ξωτικά, Κλόουν
  • Face -painting
  • Χριστουγεννιάτικες συνταγές
  • Το Ταχυδρομείο του Άι Βασίλη

...Καθημερινά από τις 10:00

]

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1