7,5€ από 15€ για πλήρες ατομικό menu, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο περίφημο restaurant ΄΄Meat House΄΄ στη Νέα Σμύρνη – έκπτωση 50%!

7.5
Αξία
15
Έκπτωση
50%
Κέρδος
7.5
945 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΜΕΣΑ και εξαργυρωθεί έως 22/12/2014 

- Η προσφορά περιλαμβάνει menu 1 ατόμου, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, έως την αξία των 15€

- Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται ποτά και αναψυκτικά

- Για να δείτε τον νέο κατάλογο του restaurant πατήστε ΕΔΩ

- Σε περίπτωση υπέρβασης της αξίας των 15€ ανά κουπόνι, υπάρxει extra χρέωση (βάσει καταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο restaurant

- Η προσφορά ισχύει μόνο για dine in

Η προσφορά δεν ισχύει επίσημες εορτές και αργίες 

- Ωράριο λειτουργίας restaurant: Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 - 01:00 και Σάββατο - Κυριακή 13:00 - 01:00

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τραπεζιού

- Περιορισμένη διαθεσιμότητα το Σάββατο βράδυ και την Κυριακή το μεσημέρι, κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας

- Για κράτηση καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του, καθώς χρειάζεται ο κωδικός του κουπονιού σας

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου) και να χρησιμοποιηθούν πολλαπλά κουπόνια ανά τραπέζι

- Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι: 6

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνο 210-6019958 ή στο e-mail info@happydeals.gr

Meat House

  • Ελευθερίου Βενιζέλου 57
    Νέα Σμύρνη

"Meat House"

 

To περίφημο εστιατόριο "Meat House" αποτελεί ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της μοντέρνας Ελληνικής ταβέρνας.

 

 

Στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, ο υπέροχος χώρος του εστιατορίου, με τον υπέροχο κήπο, βασισμένος στο λευκό χρώμα αλλά και στις de cape αποχρώσεις των επίπλων σε κάνει να αισθανθείς άνετα και οικεία!

 

 

Για πιο «prive» και «ήσυχες» καταστάσεις μπορείτε να επιλέξετε το πίσω μέρος του όπου θα συναντήσετε την αυλή με την πέργκολα περιστοιχισμένη από δέντρα!

 

 

Η κουζίνα του Meat House που βασίζεται σε φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας, διαθέτει ειδικές μεγάλες σχάρες προσφέροντας σας τα πιο νόστιμα και ζουμερά κρεατοειδή καλοψημένα στα κάρβουνα, συνδυασμένα με μια μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών, τραγανές φρέσκες τηγανιτές πατάτες, δροσερές σαλάτες αλλά και φρεσκότατα γλυκά!

 

 

Το Meat House σας περιμένει στο νούμερο 57 της Ελευθερίου Βενιζέλου ακριβώς απέναντι από τον δημοτικό κινηματογράφο cine Φιλίπ!

 

 

Τις θεσπέσιες Ελληνικές γευστικές του προτάσεις του Meat House στις πιο προσιτές τιμές της πόλης μπορείτε να τις δοκιμάσετε και στο σπίτι σας μέσω της υπηρεσίας delivery κάθε ημέρα από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 12:00 το βράδυ!

 

 

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1