Απόκρυψη

5€ από 10€ για είσοδο στην παιδική θεατρική παράσταση ''Μαθητευόμενοι Μάγοι'', 2ος χρόνος επιτυχίας,στο θέατρο Πρόβα

Αξία
10
Έκπτωση
50%
Κέρδος
5

Η προσφορά λήγει σε:

31 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το έργο  έχει ανέβει με τη διαδραστική  μέθοδο (interactive) και στηρίζεται εκτός από το κείμενο στους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών και στη συμμετοχή των μικρών θεατών που βοηθούν ενεργά στην εξέλιξη της παράστασης. Στο πλαίσιο του προγράμματος περί Αισθητικής Αγωγής, η παράσταση έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας. 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΜΕΣΑ έως τη λήξη των παραστάσεων (08/04/2017)

Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στην εξαιρετική παιδική θεατρική παράσταση ''Μαθητευόμενοι Μάγοι'', 2ος χρόνος επιτυχίας, στο θέατρο Πρόβα

- Το έργο  έχει ανέβει με τη διαδραστική  μέθοδο (interactive) και στηρίζεται εκτός από το κείμενο στους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών και στη συμμετοχή των μικρών θεατών που βοηθούν ενεργά στην εξέλιξη της παράστασης. Στο πλαίσιο του προγράμματος περί Αισθητικής Αγωγής, η παράσταση έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας

- Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 16:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση θέσεων (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας)

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- To θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αχαρνών & Ηπείρου 39
Αθήνα
Περιοχές
Αχαρνών & Ηπείρου 39, Αθήνα
"Μαθητευόμενοι Μάγοι"
Θέατρο Πρόβα

 

Στις μέρες μας, ο μύθος του "Μαθητευόμενου Μάγου", είναι γνωστός από το ομώνυμο ποίημα του Γκαίτε, το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για το παρόν διαδραστικό έργο που παρουσιάζουμε.

Ένα πρωινό, η Μεγάλη Μάγισσα φεύγει  από το σπίτι της για να παρευρεθεί στο συνέδριο των Μάγων. Αφήνει τις μαθήτριες  της ολομόναχες. Τις ζητάει όμως να είναι φρόνιμες και να μην αγγίξουν το «Βιβλίο με τα Ξόρκια».

Όμως οι μικρές Μαθητευόμενες Μάγισσες δεν είναι καλές μαθήτριες, αντιθέτως είναι άτακτες και αδιάβαστες. Τις τρώει η περίεργα, παραβιάζουν τις εντολές της Μάγισσας και παίρνουν το «Βιβλίο με τα Ξόρκια» για να εφαρμόσουν τις οδηγίες του.

Το πληρώνουν όμως ακριβά κι  έτσι θα πάρουν ένα κάλο μάθημα από τα παθήματα τους, γιατί δεν καταφέρνουν να εκτελέσουν σωστά τα ξόρκια, αφού δίνουν πνοή σε αντικείμενα τα οποία μετέπειτα, δεν μπορούν να ελέγξουν. Οι περιπέτειες τους είναι για γέλια και για κλάματα. Διαβάζουν λάθος τα ξόρκια, άλλα θέλουν να κάνουν και άλλα γίνονται....

Όταν ακούνε τη Μάγισσα να έρχεται με τη μαγική της σκούπα η αγωνία τους κορυφώνεται γιατί θα πρέπει να προλάβουν να επιβάλουν την τάξη, να διορθώσουν τα λάθη τους και να μαζέψουν το σπίτι που είναι άνω κάτω.

Θα προλάβουν άραγε; Η μόνη τους λύση είναι η αναγκαία συμμετοχή του κοινού που πρέπει να τους βοηθήσει για να μην τιμωρηθούν από τη δασκάλα τους για τις αταξίες τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αντώνης Ζιώγας

ΜΟΥΣΙΚΗ: Νίκη Γρανά

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σίμων Πάτροκλος

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Χάρης Σεπεντζής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ειρήνη Κλάδη, Γιώργος Μπαλιούσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΓΙΚΩΝ: COSTAS FUNTASTICO

ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με σειρά εμφάνισης)

ΜΑΓΙΣΣΑ (Σκωληκομυρμηγκότρυπα): Μαρία Κούστα

ΓΚΛΙΝΓΚΛΟΝ (μαθητευόμενη): Άννα Κωνσταντίνου

ΠΑΝΔΩΡΑ (μαθητευόμενη): Ιωάννα Μερκουριάδου

ΦΩΝΗ (μάγισσας Αετοχελιδονοφωλιάς): Μαίρη Ραζή

ΛΙΠΙ ΠΟΤΕΡ (μαθητευόμενος): Μαρία Κούστα

ΚΙΝΗΤΟ (μαγικό): Άννα Κωνσταντίνου

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ (μαγική): Ιωάννα Μερκουριάδου

ΚΟΥΒΑΣ (μαγικός): Μαρία Κούστα

Κοντινά Deals