Απόκρυψη

33€ από 80€ για Full Spa Manicure & Pedicure, Φυσική Ενίσχυση με Aκρυλικό, Σχηματισμό Φρυδιών & Αφαίρεση Μουστακιού στο ''Nails for you'' στην Καλλιθέα

Αξία
80
Έκπτωση
59%
Κέρδος
47
10 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Η περιποίηση των νυχιών μας δεν είναι μόνο μία μέθοδος καλλωπισμού, αλλά αποτελεί και ένδειξη υγείας. To ''Nails for you'', στην Καλλιθέα είναι ο ιδανικός προορισμός για να περιποιηθείτε τα νύχια σας.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να xρησιμοποιηθεί έως 30/04/2019

Η προσφορά  περιλαμβάνει:

  • 1 Full Spa Manicure
  • 1 Φυσική Ενίσχυση με Aκρυλικό και Hμιμόνιμη Bαφή (JMPV)
  • 1 Ημιμόνιμο Full Spa Pedicure
  • 1 Σχηματισμό Φρυδιών
  • 1 Αφαίρεση Μουστάκι με κλωστή

​- Ωράριο Λειτουργίας κέντρου ομορφιάς:

  • Δευτέρα - Τετάρτη: 8:00-18:00
  • Tρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 8:00-20:00
  • Σάββατο: 8:00-17:00

- Mε την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (Καθημερινές 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Λυκούργου 148
Kαλλιθέα

Τηλέφωνο

210-6019958
Nails for You
Καλλιθέα
 
 

Η περιποίηση των νυχιών μας δεν είναι μόνο μία μέθοδος καλλωπισμού, αλλά αποτελεί και ένδειξη υγείας. Το «μανικιούρ» γεννήθηκε από πολύ παλαιά. Είτε φυσικά είτε τεχνητά νύχια, τα αυτοκρατορικά νύχια ήταν πάντα περιποιημένα και αυτό γιατί τα στόλιζαν με χρυσάφι και ασήμι ή τα έβαφαν με χρωματιστά φυσικά βερνίκια φτιαγμένα από λουλούδι, κερί μέλισσας κλπ. Πάντα έδειχναν προτίμηση στις κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις. Κάπου στο 1920 με 1930 οι γυναίκες άρχισαν να μακραίνουν τα νύχια τους. Λίγο αργότερα μπήκε στον κόσμο του Χόλιγουντ το μανικιούρ. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν λίγο τα πράγματα,  καθώς ήρθε στον κόσμο το γαλλικό μανικιούρ που αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.

Τα τεχνητά νύχια, όπως το ακρυλικό λέγεται ότι τα ανακάλυψε ένας Αμερικανός οδοντίατρος, ο οποίος τοποθέτησε οδοντιατρικό προσθετικό υλικό στα νύχια της γυναίκας του για να σταματήσει  να τα τρώει. Πλέον υπάρχουν καινούργια υλικά που τα χρησιμοποιούμε μόνο για τα νύχια. Πολλοί ανησυχούν για το αν όλα αυτά τα υλικά είναι τοξικά για την υγεία μας, γι’ αυτό και οι επιχειρήσεις φρόντιζαν να δημιουργούν βαφές που στεγνώνουν γρήγορα, προσφέρουν ποικιλία χρωμάτων και η αφαίρεσή τους είναι πολύ εύκολη χωρίς να επιβαρύνεται το νύχι. Για πολλά άτομα η περιποίηση και η ωραία εμφάνιση των νυχιών τους, είναι το δυνατό τους σημείο. Η περιποίηση των άκρων λέγεται «ονυχοκομία», αλλά η πιο σύγχρονη ονομασία είναι το «μανικιούρ – πεντικιούρ».

Κοντινά Deals