Απόκρυψη

Απόδραση στα Ιωάννινα: Από 148€ για 3ήμερη απόδραση 2 ατόμων, στο ειδυλλιακό ''Princess Lanassa Hotel'', στο Κωστήτσι

από 148
Αγόρασέ το
Αξία
189
Έκπτωση
22%
Κέρδος
41
160 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Με την εγγύηση του "Happydeals TRAVEL", του ταξιδιωτικού πρακτορείου, συμφερόντων Happydeals (με επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ).
 
Εγγύηση BEST PRICE, χωρίς Μεσάζοντες, χωρίς Κρυφές Χρεώσεις, χωρίς περιορισμούς & κρυφά γράμματα! 

Όροι Προσφοράς

- H προσφορά ισχύει για διαμονή έως 31/12/2019 

Η προσφορά αφορά διαμονή για 2 ενήλικες σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει:

  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ειδυλλιακό ''Princess Lanassa Hotel''
  • ΦΠΑ

- H παραπάνω τιμή αφορά την χαμηλή περίοδο. Την υψηλή περίοδο η τιμή διαμορφώνεται στα 178€. Για να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνές της υψηλής περιόδου πατήστε ΕΔΩ

- Δυνατότητα αλλαγής αριθμού διανυκτερεύσεων (με ανάλογη τροποποίηση στην τιμή). Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά

- Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00) ή στο e-mail travel@happydeals.gr για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και να δηλώσετε τα παρακάτω (απαραίτητα για την έκδοση του voucher του ξενοδοχείου):

  • Ημερομηνία άφιξης (check in)
  • Ημερομηνία Αναχώρησης (check out)
  • Αριθμό ατόμων που θα διαμείνουν (αν υπάρχουν παιδιά αναφέρετε την ηλικία)
  • Ονόματα διαμενόντων

- Με την αποστολή των παραπάνω στοιχείων θα αποστείλουμε στο e-mail σας το voucher του ξενοδοχείου (θα το προσκομίσετε στο ξενοδοχείο την ημέρα άφιξης)

Διεύθυνση

Βόρεια Τζουμέρκα
Iωάννινα

Τηλέφωνο

210-6019958
Princess Hotel Lanassa
Ιωάννινα
 
 

Το ξενοδοχείο Πριγκίπισσα Λάνασσα, περιλαμβάνει ένα ανακαινισμένο αρχοντικό, ηλικίας 300 ετών, στο Κωστήτσι, Ιωαννίνων, Βόρεια Τζουμέρκα. Έχει πάρει το όνομά του από τη δεύτερη σύζυγο του Bασιλιά Πύρρου της Ηπείρου.  Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από την άνεση και την κομψότητά τους, έχοντας πάρει το όνομα τους από  συγγενείς ή συνεργάτες του Πύρρου.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 16 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες και 5 σαλέ (τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες), όλα με αρχαία ονόματα συγγενών ή συνεργατών του Βασιλιά Πύρρου, και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο χωριό Κωστήτσι, του νομού Ιωαννίνων, της Ηπείρου.Η Ήπειρος είναι, από αρχαιοτάτων χρόνων, ο αρχαιότερος πυρήνας του ελληνικού έθνους. Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης, δάσκαλος του Μ. Αλεξάνδρου, έγραψε: “Αρχαία Ελλάς εστίν η περί την Δωδώνην και τον Αχελώον, ώκουν γαρ οι Σελλοί ενταύθα και οι καλούμενοι τότε μεν Γραικοί, νυν δ’ Έλληνες” (Αριστοτέλους, Μετεωρικά, 14).

 

Οι κάτοικοι της περιοχής Σελλοί (Ελλοί), έδωσαν στον ελληνικό γεωγραφικό χώρο (και στους κατοίκους του) το όνομα Ελλάς (Έλληνες). Επίσης οι αρχαιότεροι Γραικοί, απετέλεσαν την αιτία της ονομασίας από τους Ρωμαίους Græci, (Greece, Grèce). Το Κωστήτσι βρίσκεται 16 χλμ. από την Εγνατία οδό και απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη των Ιωαννίνων και τη πανέμορφη λίμνη τους. Έχει υψόμετρο 900 m και θέα τα μεγαλοπρεπή Τζουμέρκα και το φαράγγι του Αράχθου.

 

Κοντινά Deals