Απόκρυψη

10€ από 18€ για είσοδο στην εμβληματική παράσταση ''Ο Δρόμος Περνά από Μέσα'' του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου, στο θέατρο ''Τζένη Καρέζη''!

Αξία
18
Έκπτωση
44%
Κέρδος
8

Η προσφορά λήγει σε:

47 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Δρόμος Περνά από Μέσα», το πιο ώριμο και βαθύ έργο του «πατέρα» του Νεοελληνικού Θεάτρου, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη», σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις 20/10/2017 (πρεμιέρα) και εξαργυρωθεί έως και τη λήξη των παραστάσεων (Ιανουάριος 2017)

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο ενός ατόμου στην παράσταση ''Ο Δρόμος Περνά από Μέσα'' του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου, στο θέατρο ''Τζένη Καρέζη''

- Σ' ένα νεοκλασικό αρχοντικό όπου καταρρέει, ζει ο ξεπεσμένος μεγαλοαστός και η αφοσιωμένη οικονόμος του. Εκεί καταφθάνει εξ Ευρώπης και ο τεχνοκράτης ανιψιός και κληρονόμος. Ξαφνικά εισβάλλει ένας πολυμήχανος λαϊκός επιχειρηματίας μαζί με την όμορφη γυναίκα του, προάγγελοι μιας αναπότρεπτης κατεδάφισης. Με «κράχτη» τις πραγματικές αντίκες και την ιστορία του σπιτιού, θα πουλάνε πλαστογραφημένα έπιπλα πατιναρισμένα με ψεύτικες ιστορίες που μαγεύουν πάντα τους καινούργιους νεόπλουτους. Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και αποδίδει. Ο σκόρος όμως κατατρώει τις αντίκες... Το τραγούδι της φθοράς κυριαρχεί παντού

- Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κυρίτσης, Γιώργος Δαμπάσης, Ηλιάνα Μαυρομμάτη, Άννα Γεράλη, Όμηρος Πουλάκης

- Διάρκεια Παράστασης: 115 λεπτά

- Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

  • Τετάρτη 19:00
  • Πέμπτη 21:15
  • Παρασκευή 21:15
  • Σάββατο 18:30, 21:15
  • Κυριακή 20:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ακαδημίας 3
Aθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Ιπποκράτους 17 & Ακαδημίας, Αθήνα
O Δρόμος Περνά από Μέσα
Θέατρο Τζένη Καρέζη
 
 

Σ’ένα νεο κλασικό αρχοντικό  που καταρρέει ζει ο ξεπεσμένος μεγαλοαστός και  η αφοσιωμένη οικονόμος του. Εκεί καταφθάνει εξ Ευρώπης και ο τεχνοκράτης ανεψιός και κληρονόμος. Ξαφνικά εισβάλλει ένας πολυμήχανος λαϊκός επιχειρηματίας μαζί με την όμορφη γυναίκα του, προάγγελοι μιας αναπότρεπτης κατεδάφισης. 

​Με «κράχτη» τις πραγματικές αντίκες και την ιστορία του σπιτιού, θα πουλάνε πλαστογραφημένα έπιπλα πατιναρισμένα με ψεύτικες ιστορίες που μαγεύουν πάντα τους καινούργιους νεόπλουτους. Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και αποδίδει.  Ο σκόρος όμως κατατρώει τις αντίκες… Το τραγούδι της φθοράς κυριαρχεί παντού.  Η άγνοια της Ιστορίας αποτελεί «ύβριν». Η καταιγίδα έρχεται και θα ανατρέψει τα πάντα.

Μέσα στη μαγεία του ωραίου αυτού ερειπίου, συγκρούεται το παρελθόν με το αδίστακτο παρόν, μέσα από Πάθη, Μίση, Έρωτες, Θυσίες, Ηρωισμούς και Προδοσίες. Ο Καμπανέλλης, ως λογοτέχνης, είναι μάστορας των ανατροπών. «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ» τελειώνει αριστουργηματικά, με τρόπο ιδιοφυή και αποκαλυπτικό, που οδηγεί στη συνειδητοποίηση.

Σκηνοθεσία: Κώστας Καζάκος

Σκηνικά – Κοστούμια:  Κατερίνα Καμπανέλλη      

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κυρίτσης, Γιώργος Δαμπάσης, Ηλιάνα Μαυρομμάτη, Άννα Γεράλη, Όμηρος Πουλάκης

Κοντινά Deals