Απόκρυψη

29€ από 40€ για Laser για όλη την περιοχή του Μπικίνι, στο κέντρο ομορφιάς ''Spa Center'' στον Αγ.Στέφανο

Αξία
40
Έκπτωση
28%
Κέρδος
11

Η προσφορά λήγει σε:

4 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το Spa Center θεωρείται ένα από τα πιο σπουδαία ονόματα στο χώρο των υπηρεσιών και θεραπειών ομορφιάς, λόγω της υπευθυνότητας, της εξειδίκευσής του και της βαθιάς του γνώσης σχετικά με το αντικείμενο.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 30/05/2018

Η προσφορά αφορά ένα Laser για όλη την περιοχή του Μπικίνι

Ωράριο λειτουργίας κέντρου ομορφιάς: Τρίτη έως Σάββατο 09:30 - 20:30

- Mε την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Πεντζερίδη 1
Άγιος Στέφανος

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Πεντζερίδη 1, Άγιος Στέφανος

Spa Center

 

Το Spa Center θεωρείται ένα από τα πιο σπουδαία ονόματα στο χώρο των υπηρεσιών και θεραπειών ομορφιάς, λόγω της υπευθυνότητας, της εξειδίκευσής του και της βαθιάς του γνώσης σχετικά με το αντικείμενο!

Ένα σαλόνι ομορφιάς, πραγματικό σαλόνι! Το Spa Center προσφέρει εδώ και χρόνια όλες αυτές τις γεμάτες φροντίδα και επαγγελματισμό υπηρεσίες!

Spa manicure και pedicure που περιλαμβάνουν από το massage και την περιποίηση των άκρων μέχρι και το βάψιμο, αλλά και spa relax massage, που αναλαμβάνει να σηκώσει όλη την κούραση, που έχει συγκεντρωθεί στο σώμα σας...

Το Spa Center, εκτός των κλασικών μεθόδων αισθητικής περιποίησης, σας προσφέρει manicure και pedicure με τα ψαράκια Garra Rufa, μία τεχνική που πλέον χρησιμοποιείται ευρέως!

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί ψάρια μικρού μεγέθους, του είδους Garra Rufa τα οποία αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και να απομακρύνουν το γηρασμένο εξωτερικό φλοιό της επιδερμίδας.

Η εναλλακτική αυτή τεχνική pedicure είναι πολύ πιο ασφαλής και φυσική, αφού δεν χρησιμοποιεί ξυράφια ή χημικές μεθόδους, και τα ψαράκια μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε δύσκολες περιοχές! Όλες οι περιοχές με σκληρό και ταλαιπωρημένο δέρμα αφαιρούνται εντελώς και με χειρουργική ακρίβεια, αφήνοντας το δέρμα μαλακό, υγιές και νέο.

 
Κοντινά Deals