Απόκρυψη

10€ από 18€ για Kούρεμα, Λούσιμο και Τριμάρισμα, στον μετρ του παραδοσιακού κουρέματος, στο ''Aggelos Barber Shop'', στο Χαλάνδρι

Αξία
18
Έκπτωση
44%
Κέρδος
8
16 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Στο ''Aggelos Barber Shop'', στο Χαλάνδρι, σε ένα κομψό περιβάλλον, με αργές και προσεγμένες κινήσεις. Ο πελάτης θα αναβιώσει παλιές ξεχασμένες τεχνικές της μοναδικής τέχνης της κομμωτικής.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 30/01/2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει Kούρεμα, Λούσιμο και Τριμάρισμα, στον μετρ του παραδοσιακού κουρέματος, στο ''Aggelos Barber Shop'' στο Χαλάνδρι

- Ημέρες & ωρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00-18:00
  • Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-21:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού (καλέστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Σωκράτους 13
Χαλάνδρι

Τηλέφωνο

210-6019958

Aggelos Barber Shοp/Shave Parlor

 

Την έλλειψη του παραδοσιακού κουρέματος, όπως την ξέραμε πριν από λίγες δεκαετίες, έρχεται να καλύψει ο κ. Άγγελος Μουστόπουλος, ο φέρελπις νέος ιδιοκτήτης του «Aggelos Barber Shop».

Ο κ. Μουστόπουλος ξεκίνησε από το Χαλάνδρι την επιχειρηματική του κίνηση το 2008 και μέρα με τη μέρα φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα των παραδοσιακών κουρείων. Έχοντας κάνεις σπουδές και μελέτες στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές σχολές ο πελάτης θα απολαύσει τις ξεχωριστές υπηρεσίες του κ. Μουστόπουλου και του αδελφού του, έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη. Σε ένα κομψό περιβάλλον, με αργές και προσεγμένες κινήσεις.

Ο πελάτης θα αναβιώσει παλιές ξεχασμένες τεχνικές της μοναδικής τέχνης της κομμωτικής. Την ομάδα του πλαισιώνουν ειδικοί πεπειραμένοι συνεργάτες.Για κάθε προϊόν που χρησιμοποιούμε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι προσδίδει αξία στη φροντίδα των μαλλιών σας κάθε φορά που επισκέπτεστε το κατάστημα μας.

Κοντινά Deals