Απόκρυψη

29,9€ από 60€ για πλήρη Περιποίηση Προσώπου & Full Body Μασάζ 60 λεπτών, στο ''Golden Swan'' στην Καλλιθέα

Αξία
60
Έκπτωση
50%
Κέρδος
30.1

Η προσφορά λήγει σε:

3 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Αίσθηση χαλάρωσης στο ''Golden Swan Massage" στην Κηφισιά, στο Νέο Ηράκλειο & στο νεό μας κέντρο στην Καλλιθέα, για να ταξιδέψετε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/10/2018

H προσφορά περιλαμβάνει:

  • 1 ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και
  • 1 Full Body μασάζ, διάρκειας 60 λεπτών

- Αφού πρώτα χαλαρώσουμε όλο σας το σώμα ξεκινάμε την περιποίηση στο πρόσωπο με γαλάκτωμα-λοσιόν και peeling με θρεπτική ενυδατική κρέμα σε συνδιασμό με μασάζ που ξεκουράζει τους μύες του προσώπου ώστε να φαίνεται ήρεμο και νεανικό. Μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, την ψυχολογική ένταση και το στρες, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος έτσι ώστε να οξυγονωθούν τα κύτταρα και βοηθάει στη διείσδυση των θρεπτικών ουσιών της κρέμας

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 1-2 ημέρες πριν (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας)

- Ωράριο λειτουργίας:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 11.00 - 21.00 
  • Σάββατο: 11.00 - 18.00

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (Kαθημερινές 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Γρυπάρη 147, Πλατεία Δαβάκη
Καλλιθέα
Περιοχές
Γρυπάρη 147 Πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα
"Golden Swan"
Κέντρο Χαλαρωτικού & Θεραπευτικού massage

 

Τα κέντρα GOLDEN SWAN δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους πάνω στο πιο αρχαίο είδος θεραπείας που είναι η μάλαξη.

Στους όμορφα διαμορφωμένους χώρους μας, θα απολάυσετε διάφορα είδη μασάζ, όπως το χαλαρωτικό, θεραπευτικό, αδυνατιστικό, αθλητικο, ταξιδέυοντας μακριά απο την κούραση και το άγχος της ημέρας, που φορτίζει αρνητικά όχι μόνο το σώμα αλλα και την ψυχική μας ηρεμία.

Οι άρτια καταρτισμένοι θεραπευτές μας είναι παντα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για να βοηθήσουν το σώμα να θεραπευτεί απο μυικούς πόνους και να αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια, που συσσορέυεται απο το στρές δίνοντας μια ανάσα αναζωογόνησης και ευεξίας την στιγμη που το χρειάζεται!

Τα κέντρα Golden Swan είναι δίπλα σας για μια εμπειρία χαλάρωσης, ίασης και αναζωογόνησης. Επισκεφτείτε ένα απο αυτά και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Κοντινά Deals