Απόκρυψη

20€ από 60€ για 16 ώρες Μαθημάτων Salsa, Bachata, Rumba, Chacha,Tango, Waltz ή Foxtrot, στο "Intimo Latino Dance Studio", στη Γλυφάδα

Αξία
60
Έκπτωση
67%
Κέρδος
40
7 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
 
 

 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31.07.2020

- Η προσφορά αφορά πακέτο διάρκειας ενός μήνα, αποτελούμενο από 16 ώρες ομαδικών μαθημάτων χορού με επιλογή από:

  • Salsa
  • Bachata
  • Rumba
  • Chacha
  • Tango
  • Waltz
  • Foxtrot

- Η προσφορά αφορά αποκλειστικά σε νέες εγγραφές και δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές  της σχολής

- Μετά την αγορά καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας για να κανονίσετε τις ώρες των μαθημάτων

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 &  Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Χριστοφόρου Νεζερ 20
Γλυφάδα

Τηλέφωνο

210-6019958

Intimo Latino Dance Studiο

Η σχολή χορού "Intimo Latino Dance Studio" βρίσκεται στην Γλυφάδα και λειτουργεί από το 2004. Με το εξειδικευμένο του προσωπικό μπορείτε να διαλέξετε από τους παρακάτω χορούς:

ΒΑΛΣ

Ήταν ο πρώτος χορός στην Ιστορία που έφερε σε απόσταση αναπνοής τον άνδρα και την συνοδό του, όταν μπήκε στη ζωή των Ευρωπαίων αριστοκρατών στις αρχές του 19ου αιώνα. Πρόκειται για χορό με απαλές, συνεχόμενες περιστροφικές κινήσεις και εντυπωσιακές στροφές, και απαιτεί ισορροπία και αριστοκρατικό, ρομαντικό ύφος στην στάση του σώματος. Το βιεννέζικο βαλς επιτάσσει πιο γρήγορες κινήσεις, ενώ υπάρχει και η εκδοχή του μοντέρνου βαλς με τα πιο απλά, μεγάλα βήματα. 

FOXTROT

Επηρεασμένος από την ελευθερία της τζαζ, ένας χορευτής ονόματι Φοξ έμαθε σε όλο τον κόσμο τα βήματα ενός νέου χορού στις αρχές του περασμένου αιώνα, ο οποίος ονομάστηκε foxtrot. Απαλές κινήσεις και βήματα χωρίς σταματημό πάνω στην πίστα, τα οποία κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις και σε εναλλασσόμενη ταχύτητα, όπως βλέπετε και στο video.

TANGO

Φινέτσα, λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο, κοφτές κινήσεις και φιγούρες και ερωτικές διαθέσεις είναι τα συστατικά για ένα φλογερό ταγκό, το οποίο εμφανίστηκε πριν από έναν περίπου αιώνα με γενέτειρα την Αργεντινή και απαγορεύτηκε μάλιστα για μια περίοδο ως υπερβολικά προκλητικό. Μπορεί να ανήκει στους «απαλούς» ballroom χορούς, αλλά είναι αυστηρός και δυναμικός, προσομοιώνοντας ένα παιχνίδι υποταγής ανάμεσα στο ζευγάρι. 

CHA CHA

Ανήκει επίσης στους latin χορούς και αποτελεί έκφραση παιγνιώδους διάθεσης, ενός αυθόρμητου φλερτ των σωμάτων με κοφτό ρυθμό και γρήγορα βήματα. Απαραίτητο συστατικό του cha cha είναι το… πείραγμα, με το ζευγάρι να κινείται στην ίδια ή και στην αντίθετη κατεύθυνση, δίνοντας βάση στις πρωτότυπες κινήσεις – υπάρχουν δεκάδες είδη βημάτων αλλά και παραλλαγές τους. 

RUMBA

Ένας από τους πιο συναισθηματικούς χορούς για δύο, η rumba παντρεύει το latin ταμπεραμέντο με τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό, απαιτώντας από τα σώματα των χορευτών να «βυθιστούν» στον ρυθμό και να λικνιστούν με συρτές κινήσεις που ξεκινούν αργά και τελειώνουν γρήγορα, με τα πόδια να πιέζουν το πάτωμα και να λυγίζουν/τεντώνονται διαρκώς. Είναι στην ουσία ο πιο αργός από τους πέντε latin χορούς (paso doble, samba, cha cha και jive) και προέρχεται από την Κούβα. 

SALSA

Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη σχετικά πρόσφατα, την δεκαετία του ΄70, προφανώς με κυρίαρχες τις latin επιρροές, κυρίως από την Κούβα και το Πουέρτο Ρίκο και με δάνεια στοιχεία από άλλους χορούς όπως οι Cuban Son, Cha cha cha και mambo. Το οπτικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα όμορφο και ρυθμικό show, με ξαφνικές κινήσεις, στροφές, τυλίγματα, χέρια που μπλέκουν μπρος και πίσω από την πλάτη και, για τους προχωρημένους, εναέριες φιγούρες και πόζες. Υπάρχουν πολλά είδη και υποείδη salsa, αλλά οι βασικές αρχές του χορού είναι πολύ εύκολες για τον καθένα, χωρίς να υστερούν σε εντυπωσιασμό, γι’ αυτό και παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. 

BACHATA

Η μπατσάτα μας έρχεται κατευθείαν από την εξωτική Δομηνικανή Δημοκρατία και συνδυάζει την ρομαντική ατμόσφαιρα με το εύθυμο ύφος, που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, με βήματα κυκλικά και προς το πλάι. Οι στροφές και τα τυλίγματα είναι… βούτυρο στο ψωμί του συγκεκριμένου χορού, τον οποίο μάθαμε (ή έστω δοκιμάσαμε) να χορεύουμε όλοι χάρη στην τεράστια επιτυχία των ‘00s «Obsession». 

Κοντινά Deals