Απόκρυψη

Από 360€ (40% Έκπτωση) για Εκπαίδευση Σκύλου ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ (πρόγραμμα Υπακοής & Προεκπαίδευση Κουταβιών)

από 360
Αγόρασέ το
Αξία
600
Έκπτωση
40%
Κέρδος
240

Η προσφορά λήγει σε:

2 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 30/10/2018

- Η προσφορά αφορά πακέτα εκπαίδευσης σκύλων ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ, με δυνατότητα επιλογής από:

  • 360€ από 600€ για Μικρό Πακέτο Βασικής Υπακοής (12 μαθήματα) & Δώρο μια τροφή "Winner plus super premium" 3kg (junior ή adult)
  • 600€ από 900€ για Mεγάλο Πακέτο Βασικής Υπακοής (20 μαθήματα) & Δώρο μια τροφή "Winner plus super premium" 18kg (junior ή adult)
  • 360€ από 600€ για Προ-εκπαίδευση Κουταβιού, ηλικίας από 50 ημερών έως 5 μηνών (12 μαθήματα) & Δώρο μια περιποίηση-καλλωπισμό σκύλου

- Η εκπαίδευση σκύλου γίνεται κατ'οίκον, στο πραγματικό του περιβάλλον και με τα καθημερινά ερέθισματα που αντιμετωπίζει

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αγίου Αλεξάνδρου 72
Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Αγίου Αλεξάνδρου 72, Παλαιό Φάληρο
Happytails
Εκπαίδευση Σκύλων
 

Το Πρόγραμμα Βασικής Υπακοής διευκολύνει την συμβίωση μας με τον σκύλο. Δημιουργεί ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπου και σκυλου και γίνεται πάντα με επιβράβευση και παιχνίδι και την συμμετοχή του ιδιοκτήτη.  Διαρκεί ενάμισι με δύο μήνες και ξεκινάει από την στιγμή που ο σκύλος ολοκληρώσει τον κύκλο εμβόλιων του.

Το Μικρό Πακέτο Βασικής Υπακοής αποτελείται από συνολικά 12 μαθήματα. Το πακέτο περιλαμβάνει τις εντολές μαζί, κάτσε, κάτω, μείνε, έλα, θέση σου, άστο και παρ'το.  Σε όσους επιλέξουν το πακέτο δίνεται δώρο μια τροφή "Winner plus super premium" 3kg (junior ή adult).

Το Μεγάλο Πακέτο Βασικής Υπακοής αποτελείται από συνολικά 20 μαθήματα. Το πακέτο περιλαμβάνει  όλες τις εντολές από το μικρό πακέτο καθώς και εκπαίδευση υπακοής και άρνηση τροφής-φόλα. Σε όσους επιλέξουν το πακέτο δίνεται δώρο μια τροφή "Winner plus super premium" 18kg (junior ή adult).

Ο σκύλος από την πρώτη μέρα που γεννιέται μαθαίνει. Είναι σημαντικό να μην γίνουν λάθη που θα τον ακολουθήσουν στην υπόλοιπη ζωή του. Η σωστή κοινωνικόποίηση του κουταβιού σε αυτήν την ηλικία και η σωστή επαφή με τα εξωτερικά ερέθισματα είναι το Α και το Ώ. Τα όρια και οι κανόνες για μια ομαλή συμβίωση και για να αποφύγουμε ζημιές στο σπίτι που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το κουτάβι.

Η προεκπαίδευση Κουταβιού αποτελείται από συνολικά 12 μαθήματα και είναι κατάλληλη για κουτάβια από 50 ημερών έως 5 μήνων. Το πακέτο περιλαμβάνει crate training, την εκμάθηση της τουαλέτας του, την πρώτη του επαφή με το λουρί, τη σωστή επαφή με τα εξωτερικά ερέθισματα, κοινωνικόποίηση και αποφυγή ζημιών. Σε όσους επιλέξουν το πακέτο δίνεται δώρο μια περιποίηση-καλλωπισμό σκύλου.

Κοντινά Deals