Απόκρυψη

4,5€ από 9€ για Είσοδο 1 Παιδιού & Συνοδού, στο Kέντρο Δημιουργικής Απασχολήσης ''Art4Fun'' στο Χαλάνδρι

από 4.5
Αγόρασέ το
Αξία
9
Έκπτωση
50%
Κέρδος
4.5

Η προσφορά λήγει σε:

52 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/07/2018

- Η προσφορά περιλαμβάνει Είσοδο 1 Παιδιού & 1 Συνοδού στο Kέντρο Δημιουργικής Απασχολήσης "Art4Fun" στο Χαλάνδρι

- Επιλέγετε από:

  • Eίσοδο στον χώρο του Kέντρου Δημιουργικής Απασχολήσης με συμμετοχή σε οποιοδήποτε Δημιουργικό Εργαστήριο επιθυμείτε (Τρίτη έως Παρασκευή)
  • Είσοδο στον χώρο του Kέντρου Δημιουργικής Απασχολήσης με ελεύθερη ώρα στο χώρο που γίνεται το Ελεύθερο Παιχνίδι (Σάββατο & Κυριακή)

- Για να δείτε το πρόγραμμα των Δημιουργικών Εργαστηρίων πατήστε ΕΔΩ

- Δημιουργικό Παιχνίδι: Πρόκειται για μια λειτουργική ανάθεση φροντίδας και προώθησης της παιδικής δημιουργικότητας. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις τέχνες, αναπτύσσουν βασικές κοινωνικές ικανότητες φιλίας, συνεργασίας και ομαδικότητας και μαθαίνουν με τρόπο βιωματικό. Η απασχόληση των παιδιών συντελείται δημιουργικά με το θεατρικό παιχνίδι, τα εικαστικά-κατασκευές και τα μουσικοκινητικά δρώμενα.

- Ημέρες και ώρες λειτουργίας Kέντρου Δημιουργικής Απασχολήσης: 

  • Tρίτη έως Παρασκευή: 17:00-21:00
  • Σάββατο & Κυριακή: 11:00-15:00 & 17:00-21:00

Αποκλειστικά για τους κατόχους του κουπονιού δίνεται η δυνατότητα για επιπλέον υπηρεσίες (πληρωτέες απευθείας στην επιχείρηση):

  • Ετήσια Κάρτα εισόδου για 10 επισκέψεις στα δημιουργικά εργαστήρια (ειδική τιμή 72€ από 90€)
  • Μηνιαία Κάρτα εισόδου για απεριόριστες επισκέψεις για ελεύθερο παιχνίδι (ειδική τιμή 40€ από 50€)
  • Ετήσια Κάρτα ΚΑΙ Μηνιαία Κάρτα στην ειδική τιμή 89,60€ από 140€

​- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού 

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ολύμπου 25
Χαλάνδρι

Τηλέφωνο

210-6019958

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Περιοχές
Ολύμπου 25 Χαλάνδρι
Art4Fun
Kέντρο Δημιουργικής Απασχολήσης
 

Το Art4Fun δημιουργήθηκε με πολύ κέφι με σκοπό να διεγείρει τη φαντασία των παιδιών, τον αυτοέλεγχο και την ομαδικότητα. Παίζοντας και διασκεδάζοντας λοιπόν, τα παιδιά καλλιεργούνται, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση, την εκφραστικότητα και την επιδεξιότητά τους. Κι όλα αυτά τα ανακαλύπτουν μόνα τους, μέσα από τη δυνατότητα δοκιμαστικών μαθημάτων τα οποία προσφέρουμε, για να αποφασίσουν εκείνα με τι τους αρέσει να ασχοληθούν, αναπτύσσοντας έτσι τις φυσικές τους κλίσεις. Γιατί τα παιδιά του σήμερα είναι οι δημιουργοί του αύριο, με όραμα και με δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα. Το πρόγραμμά μας προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των παιδιών.

Σε κάποιες δραστηριότητες, μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς οι γονείς, περνώντας ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, ενώ ταυτόχρονα έρχεστε πιο κοντά τους, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά τους αρέσει. Και αν θέλετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνοι σας τις δραστηρίοτητες που σας αρέσουν χωρίς τα παιδιά σας. Να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα ή εμπειρία, παρά μόνο την τη διάθεση για δημιουργία! Επίσης, στο χώρο μας έχουμε φροντίσει να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης στον κήπο ή στο σαλόνι μας με τον καφέ, το τσάι ή το κρασί σας από το κυλικείο μας, μόνος ή με την παρέα σας.

Κοντινά Deals