Απόκρυψη

9€ από 15€ για είσοδο 1 ατόμου στο Ηθογραφικό έργο του Παντελή Χορν "Το Φιντανάκι", στην αυλή του θεάτρου ''Χυτήριο''

Αξία
15
Έκπτωση
40%
Κέρδος
6

Η προσφορά λήγει σε:

43 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το κλασσικό έργο του Π. Χορν ζωντανεύει  και φέρνει άρωμα παλιάς Αθήνας στην αυλή του Θεάτρου Χυτήριο από τις 7 Μαΐου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 07/05/2018 έως και την λήξη των παραστάσεων (26/06/2018)

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στο Ηθογραφικό έργο του Παντελή Χορν "Το Φιντανάκι" στην αυλή του θεάτρου "Χυτήριο"

- Παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19:30

- Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά 

Το Φιντανάκι, μια ερωτική ιστορία, μια ηθογραφία του χθες, ένας καθρέφτης του σήμερα; Με όποια διάθεση και αν θεαθεί το σίγουρο είναι ότι θα συγκινήσει, θα προβληματίσει και θα διδάξει! Το Φιντανάκι έχει στοιχεία, είναι γραμμένο ως Αρχαία Τραγωδία, οι ήρωες είναι τραγικοί, το κακό συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και ενώ το τέλος είναι τραγικό για όλους, ο θεατής βιώνει την Κάθαρση.

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτησηθέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 44
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Ιερά Οδός 44, Αθήνα
To Φιντανάκι
Χυτήριο
 

Το κλασσικό έργο του Π. Χορν ζωντανεύει  και φέρνει άρωμα παλιάς Αθήνας στην αυλή του Θεάτρου Χυτήριο από τις 7 Μαΐου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη. Μια αθηναϊκή αυλή την περίοδο του μεσοπολέμου.

Οι οικονομικές δυσχέρειες δοκιμάζουν τις αξίες και την ηθική καθημερινών ανθρώπων  και φέρνουν στην επιφάνεια τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής. Ήρωες καθημερινοί – απλοί άνθρωποι μεταφέρουν την εποχή μέσα από την ηθογραφική ματιά του συγγραφέα.

Η Τούλα, το φιντανάκι, ερωτεύεται το νεαρό  Γιάγκο. Εκείνος όμως προδίδει τον έρωτα της για τα μάτια της όμορφης Εύας, μιας έμπειρης γυναίκας με γνωριμίες που εκείνος μπορεί να εκμεταλλευτεί. Όταν αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη της Τούλας, η κυρά- Κατίνα, μια γυναίκα "ελευθέρων ηθών" θα θελήσει να βοηθήσει το Φιντανάκι και την οικογένειά του, φέρνοντας στην επιφάνεια ηθικά διλήμματα και καταστάσεις που δοκιμάζουν τον χαρακτήρα όλων των ηρώων. 

Ένα έργο διαχρονικό γεμάτο εικόνες από τα παλιά αλλά και ομοιότητες με την ηθική παρακμή και τα διλήμματα του σήμερα.

Κοντινά Deals