Απόκρυψη

Από 14€ για Στεγνό Καθαρισμό Στρωμάτων και Σαλονιού από ακάρεα, σκόνες, γύρη & καυσαέρια, από το ''Attica Home Clean''

από 14
Αγόρασέ το
Αξία
100
Έκπτωση
86%
Κέρδος
86

Η προσφορά λήγει σε:

9 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 30/10/2018

- H προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:

  • 14€ από 28€ για στεγνό καθαρισμό μονού στρώματος από ακάρεα, σκόνες, γύρη και καυσαέρια
  • 18€ από 36€ για στεγνό καθαρισμό διπλού στρώματος από ακάρεα, σκόνες, γύρη και καυσαέρια
  • 50€ από 100€ για στεγνό καθαρισμό καναπέ 2θέσιου, 3θέσιου, 1 πολυθρόνας και ενός στρώματος (μονού ή διπλού)

- Περιοχές εξυπηρέτησης χωρίς κόστος μεταφορικών: Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Λυκόβρυση, Πεύκη, Γαλάτσι, Άγιοι Ανάργυροι

- Για τις υπόλοιπες περιοχές και το κόστος μεταφορικών προηγείται συνεννόηση με την επιχείρηση

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στα τηλέφωνα 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Σεϊζάνη 3
Νέα Ιωνία

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Σεϊζάνη 3, Νέα Ιωνία

Attica Home Clean

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο στο σπίτι μας. Καθαρίζουμε τακτικά το σπίτι μας, πλένουμε τα ρούχα μας, αλλάζουμε σεντόνια όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα. Ακόμα κι ένα καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.

Προστατέψτε εσάς και τα παιδιά σας με ένα πολύ μικρό κόστος. Τα ακάρεα τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας που πέφτουν καθημερινά από το σώμα μας έχουν ανάγκη τη θερμότητα του ανθρωπίνου σώματος και επιζητούν την υγρασία επειδή το σώμα τους κατά 75-80% αποτελείται από νερό. 
Τα στρώματα από τα κρεβάτια μας αποτελούν το ιδανικό μικροπεριβάλλον για την ανάπτυξή τους. Εκεί βρίσκουν τροφή, ζεστασιά και υγρασία για να δημιουργήσουν την αποικία τους. Ο αριθμός των ακάρεων σε ένα στρώμα 5ετίας μπορεί να είναι από 5.000 έως 15.000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος.

Είναι πλέον παγκοσμίως αναγνωρισμένο ότι τα ακάρεα σκόνης είναι άμεσα υπεύθυνα για την εμφάνιση αλλεργικών συμπτωμάτων όπως: ο νυχτερινός και πρωινός βήχας η βουλωμένη μύτη το συνάχι η φαγούρα στη μύτη και στα μάτια η χρόνια βρογχίτιδα το άσθμα η δύσπνοια Τα ακάρεα δεν καταπολεμούνται με σπρέι, αφρούς, κ.λ.π δεν θα λύσετε τα προβλήματα των αλλεργιών που προέρχονται από την πρωτεΐνη που βρίσκεται στα περιττώματα τους, αν δεν τα αποβάλετε, ( να τα βγάλετε έξω), χωρίς όμως να τα ανακυκλώνετε ώστε να μολύνετε περισσότερο τον περιβάλλοντα χώρο. Στο στρώμα ζουν, τρώνε, αποβάλλουν τα περιττώματά τους, αναπαράγονται και πεθαίνουν. Επίσης τα νεκρά ακάρεα γίνονται τροφή και ευνοούν την ανάπτυξη άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Οι σβώλοι των περιττωμάτων τους είναι ελαφρύτεροι από τον αέρα και μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη μέσω της αναπνοής προκαλώντας χρόνια ρινίτιδα.

Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνεται ο βαθύς καθαρισμός και η απομάκρυνσή τους. Τα ακάρεα είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα. Η εργασία που θα κάνουμε με την ειδική σκούπα θα μειώσουμε τη δράση των ακάρεων σκόνης κατά 90%, μαζί με την μείωση του “μικροβιακού φορτίου” από τα βακτηρίδια της μούχλας και την αναζωογόνηση δωματίου.

Ο καθαρισμος του στρώματος γίνεται με στεγνό καθάρισμα και ο πελάτης δεν μπαίνει στη διαδικασία να περιμένει να στεγνώσει για να ξαπλώσει. Η ειδική σκούπα που λειτουργεί με τουρμπινές και οχι με απλό μοτέρ όπως οι συμβατικές ηλ.σκούπες έχει 10πλάσια δύναμη αναρρόφησης και πολύ γρήγορα περιστρεφόμενες βούρτσες που τραβούν όχι μόνο την επιφανειακή βρωμιά του στρώματος αλλά και τη βαθύτερη. Η μηχανή οικολογικού καθαρισμού, δημιουργεί δονήσεις υψηλής συχνότητας και κονιορτοποιεί τους ρύπους και τις βρωμιές στο εσωτερικό του στρώματος και τραβάει τη βρωμιά μέχρι και κάποια εκατοστά από το εσωτερικό του. Με 4 ισχυρές τουρμπίνες απορρόφησης τους εναποθέτει και τους συγκρατεί οχι σε χάρτινη ή πάνινη σακούλα άλλα σε κάδο νερού.

Η ειδική σκούπα για το καθαρισμό των στρωμάτων λειτουργεί με κυκλωνικό σύστημα που ενώνει τα μικρότερα σωματίδια βρωμιάς και ρύπων με τα σωματίδια του νερού χωρίς να αφήνει να περάσει στην έξοδο του αέρα το παραμικρό σκουπιδάκι! Αυτό αποδεικνύεται και με την οσμή μέσα στο δωμάτιο κατά τη λειτουργία της (άοσμη και καθαρή) επίσης διαθέτει διαχωριστή αέρα νερού με αποτέλεσμα να μη πηγαίνει στο σύστημα λειτουργίας και ηλεκτρικών συστημάτων καθόλου υγρασία που θα μείωνε την απορροφητική δύναμη της. Kαλέστε μας για μια επίδειξη καθαρισμού στρώματος εντελώς δωρεάν! Tο σημαντικότερο απο ολα είναι οτι με τα μάτια σας βλέπετε πως το στρώμα καθαρίζει και το βαθμό βρωμιάς που έχει.

 
Κοντινά Deals