Απόκρυψη

19,9€ από 40€ για πλήρες menu 2 ατόμων, ελεύθερη επιλογή, στο πανέμορφο μεζεδοπωλείο ''Στεριά & Θάλασσα'' στα Βόρεια Προάστια (Λυκόβρυση)

Αξία
40
Έκπτωση
50%
Κέρδος
20.1

Η προσφορά λήγει σε:

58 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το Στεριά & Θάλασσα είναι ένας χώρος που ευελπιστεί να σας αγκαλιάσει ζεστά τα χειμωνιάτικα βράδια αλλά και να σας δροσίσει τα ζεστά καλοκαίρια, σε έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά εικόνες στεριάς και θάλασσας με εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες.

To εστιατόριο διατίθεται επίσης για κάθε είδους Δεξιώσεις/Εκδηλώσεις (Γάμους, Βαφτίσεις, Γιορτές, Party, Χορούς, Event κτλ..) σε εξαιρετικές τιμές με πλήρες μενού από 15€!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 30/11/2018

- Η προσφορά περιλαμβάνει πλήρες menu 2 ατόμων, ελεύθερη επιλογή, στο πανέμορφο μεζεδοπωλείο ''Στεριά & Θάλασσα'' στη Λυκόβρυση

- Σε περίπτωση υπέρβασης της αξίας των 40€ ανά κουπόνι, υπάρxει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο μεζεδοπωλείο

- Για να δείτε τον κατάλογο του εστιατορίου πατήστε ΕΔΩ

- Για να δείτε τα πιάτα ημέρας του εστιατορίου πατήστε ΕΔΩ

Από την προσφορά εξαιρούνται τα ποτά και τα επιδόρπια

- Ώρες λειτουργίας εστιατορίου: Καθημερινά 11:00-24:00

- Το εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό από 30/7 έως και 26/08

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τραπεζιού (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Το εστιατόριο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στα τηλέφωνα 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Γρηγορίου Λαμπράκη 9
Λυκόβρυση

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Γρηγορίου Λαμπράκη 9, Λυκόβρυση
Στεριά & Θάλασσα
Μεζεδοπωλείο
 

Στεριά & Θάλασσα. Είναι ένας πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος που σας υπόσχεται να περνάτε καλά, βασιζόμενος στην εκλεκτή κουζίνα του, τη φιλική εξυπηρέτηση και το  ιδιαίτερα καλαίσθητο, δροσερό και ήσυχο περιβάλλον του, ενώ το μόνο που ζητάει από εσάς είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη να σας ταξιδέψει και να χαλαρώσετε.

Το Στεριά & Θάλασσα είναι ένας χώρος που ευελπιστεί να σας αγκαλιάσει ζεστά τα χειμωνιάτικα βράδια αλλά και να σας δροσίσει τα ζεστά καλοκαίρια, σε έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά εικόνες στεριάς και θάλασσας με εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες. Μπορείτε να γευτείτε σαλάτες, κρύα αλλά και ζεστά ορεκτικά, κυρίως πιάτα, θαλασσινές γεύσεις, επιδόρπια και εκλεκτά κρασιά.

Κοντινά Deals