Απόκρυψη

39€ από 70€ για Καινοτόμο Colour Spa Αυτοκινήτου (βαθύς Καθαρισμός, Ανανέωση χρώματος, κέρωμα), στο νέο ''Paintbull'' Κατεχάκης

από 39
Αγόρασέ το
Αξία
70
Έκπτωση
44%
Κέρδος
31

Η προσφορά λήγει σε:

73 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάστε το καινοτόμο COLOUR SPA με Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου στην προνομιακή τιμή των 69€ (πατήστε το κουμπί "Αγόρασέ το" και επιλέξτε ανάλογα)

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 29.02.2020

- Η προσφορά αφορά την καινοτόμα υπηρεσία COLOUR SPA για αυτοκίνητα και περιλαμβάνει:

 • Βαθύ εξωτερικό καθαρισμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί με το απλό κοινό πλύσιμο. Απαλλαγή από ρύπους, καυσαέρια, υπόλοιπα από ρετσίνια κ.α
 • Ανανέωση του χρώματος με την Ultra Finishing Polish (ψιλή αλοιφή φινιρίσματος της Meguiar's). Έτσι το χρώμα ανανεώνεται πλήρως και λάμπει σαν καινούργιο. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αυτή η διαδικασία δε μπορεί να αντικαταστήσει το γυάλισμα του αυτοκινήτου αλλά συνιστάται σαν συντήρηση του καθώς το ολικό γυάλισμα πρέπει να πραγματοποιείται το νωρίτερα  μια φορά κάθε 3 χρόνια.
 • Κέρωμα αμαξώματος για προστασία. Το ειδικό κερί μας προσφέρει:
  • Φιλτράρισμα της UV ακτινοβολίας
  • Αντιοξειδωτική και αντιδιαβρωτική προστασία. (Δυνατότητα αφαίρεσης περιττωμάτων πουλιών ακόμα και μετά από 12 ώρες χωρίς να διαβρωθεί το βερνίκι)  
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 6 μήνες (Εξαρτάται από τη συχνότητα πλυσίματος και πόσο εκτίθεται  το αυτοκίνητο στον Ήλιο)
  • Easy to clean effect. (Το χρώμα λερώνεται δυσκολότερα και η βρομιά αφαιρείται πολύ ευκολότερα)

- Η συνολική διάρκεια της υπηρεσίας είναι 1,5-2 ώρες

- Δείτε το video από την διαδικασία ΕΔΩ

- Η υπηρεσία COLOUR SPA ΔΕΝ αντικαθιστά την διαδικασία γυαλίσματος ενός αυτοκινήτου

- Για καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάστε με Βιολογικό Καθαρισμό αυτοκινήτου, αγοράζοντας το κουπόνι των 69€ (αρχικής 149€)

- Ημέρες και ώρες λειτουργίας καταστημάτος: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 17:00

- Για να δείτε ποιά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τον Αύγουστο πατήστε ΕΔΩ

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (Καθημερινά 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Κεντρικό: Kατεχάκης 20, Αθήνα
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
PaintBull Hellas

 

Καλώς ήρθατε στην παγκόσμια οικογένεια της Paintbull. Την οικογένεια που αποτελείται από 50.000 μονάδες στις 5 ηπείρους και μας κάνει να νοιώθουμε το βάρος της ευθύνης μας απέναντι στην διατήρηση της άψογης ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και μας χαρίζει την αυτοπεποίθηση του καλύτερου.

Σήμερα, η χρήση του οχήματος έχει καταστεί απαραίτητη σε καθημερινή βάση ως μέσου μεταφοράς, διασκέδασης και εργασίας μέσα σε ένα σκληρό περιβάλλον και η απεικόνιση του εαυτού μας μέσω του οχήματός επιβάλλει τη σωστή συντήρησή του άμεσα, ποιοτικά, εγγυημένα και επιπλέον ολοκληρωμένα.

Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε η paintbull hellas, μία εταιρεία με μακρόχρονη πορεία στο χώρο και εμπειρία που έχει αναπτυχθεί ύστερα από τη συστηματική μας ενασχόληση με το χώρο της επισκευής αυτοκινήτων.

Με τις πρωτοποριακές της μεθόδους για τα Ελληνικά δεδομένα, δίνει μοναδικές και άμεσες λύσεις στα προβλήματα σας, που προκαλούνται τόσο από τις δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες, όσο και από τις δυσμενείς συνθήκες κυκλοφορίας και αποτελεί προυπόθεση για τη διατήρηση της εμπορικής αξίας του οχήματός σας

Κοντινά Deals