Απόκρυψη

5€ από 10€ για Είσοδο και Φύλαξη Σκύλου (Dog Daily Care), με Δωρεάν Ροφήματα, στο ''Dogs Island Resort'', στο Ελληνικό, το μεγαλύτερο Πάρκο Σκύλων στην Ελλάδα

Αξία
10
Έκπτωση
50%
Κέρδος
5
40 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Το Dogs island resort σας καλωσορίζει στον ολοκαίνουργιο χώρο του γεμάτο δραστηριότητες, παιχνίδι, και υπηρεσίες για τον τετράποδο φίλο σας! Το πάρκο μας δημιουργήθηκε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Ελληνικό, με σκοπό την κοινωνικοποίηση των κουταβιών σας αλλά και των ενηλίκων σκύλων σας.
 
Είναι ένα κέντρο ψυχαγωγίας και χαράς για εσάς και τα κατοικίδια σας, πάντα υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας. Ένας προορισμός για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας!
 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 31/01/2019

- Η προσφορά αφορά είσοδο και φύλαξη σκύλου, στο "Dogs Island Resort", το μεγαλύτερο Πάρκο Σκύλων στην Ελλάδα, μαζί με 2 συνοδούς και Δωρεάν 2 ροφήματα (καφέ, τσάι, αναψυκτικά)

- TIP: Έχετε κάποια δουλειά και δεν μπορείτε να πάρετε τον τετράποδο φίλο σας μαζί? Κανένα πρόβλημα, απλά αφήστε τον στο "Dogs Island Resort" και παραλάβετέ τον όποτε εσείς το επιθυμείτε (μέχρι τις 21:00)

- Ώρες Λειτουργίας:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:00-21:00
  • Σάββατο & Κυριακή: 08:00 - 21:00

- Κατά την διάρκεια της πρώτης επίσκεψης, προτείνεται να έχετε μαζί σας και το βιβλιάριο υγείας του σκύλου σας΄

- Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή το διάστημα 13-19 Αυγούστου

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Πάροδος 35η
Ελληνικό

Τηλέφωνο

210-6019958

Dogs Island Resort

Το Dogs island resort σας καλωσορίζει στον ολοκαίνουργιο χώρο του γεμάτο δραστηριότητες, παιχνίδι, και υπηρεσίες για τον τετράποδο φίλο σας! Το πάρκο μας δημιουργήθηκε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Ελληνικό, με σκοπό την κοινωνικοποίηση των κουταβιών σας αλλά και των ενηλίκων σκύλων σας. Είναι ένα κέντρο ψυχαγωγίας και χαράς για εσάς και τα κατοικίδια σας, πάντα υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας. Ένας προορισμός για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας!

Ιδιοκτήτης του Dogs Island Resort και υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Μακρής Ιωάννης. Είναι μέλος του Γερμανικού club SV, απόφοιτος της κρατικά αναγνωρισμένης σχολής εκπαιδευτών σκύλων PDTI, απόφοιτος Pet Nutrition του Ολλανδικού πανεπιστημίου Holly and Hugo και μέλος του Γερμανικού club VDH. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εκπαίδευσης και ψυχολογίας σκύλων καθώς και διαχείριση Πάρκων σκύλων σε Αμερική και Ευρώπη.

Κοντινά Deals