Απόκρυψη

ΓΚΝΤΑΝΣΚ στη καλύτερη τιμή της αγοράς! Από 269€ για 4 μέρες με Αεροπορικά, Κεντρικό Ξενοδοχείο & Φόρους πληρωμένους στο κρυμμένο διαμάντι της Βαλτικής

Αξία
449
Έκπτωση
40%
Κέρδος
180

Η προσφορά λήγει σε:

57 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Με την εγγύηση του "Happytravel.gr", του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Happydeal EΠΕ, (με επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ).

Η καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ, χωρίς Μεσάζοντες, χωρίς Κρυφές Χρεώσεις, χωρίς περιορισμούς & κρυφά γράμματα!

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:

 • 3 Διανυκτερεύσεις σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ξενοδοχείο
 • Αναχώρηση από Αθήνα με απευθείας πτήση της Ryanair (κάθε Παρασκευή & Δευτέρα)
 • Αναχώρηση από Γκντάνσκ με απευθείας πτήση της Ryanair (κάθε Παρασκευή & Δευτέρα)
 • Μία χειραποσκευή 
 • Όλους τους φόρους των αεροδρομίων
 • Επίναυλους καυσίμων
 • ΦΠΑ

​- Δεν περιλαμβάνονται μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο.

​- Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους

- Δυνατότητα αλλαγής αριθμού διανυκτερεύσεων (με ανάλογη τροποποίηση στην τιμή)

Για έλεγχο διαθεσιμότητας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail travel@happydeals.gr ώστε να δηλώσετε τα παρακάτω:

 • Ακριβείς ημερομηνίες ταξιδιού (check in / check out)
 • Τα ονόματα των επιβατών με λατινικούς χαρακτήρες (ακριβώς όπως αναγράφονται στο διαβατήριο/ταυτότητα)
 • Τις ακριβείς ημερομηνίες γέννησης των επιβατών
 • Τηλέφωνο Επικοινωνίας

- Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα αποστείλουμε στο e-mail σας τα αεροπορικά εισιτήρια (μέσω των οποίων θα κάνετε check in) και το voucher του ξενοδοχείου (θα το προσκομίσετε στο ξενοδοχείο την ημέρα άφιξης)

- Μετά την αγορά δεν μπορεί να γίνει καμία ακύρωση

Διεύθυνση

Πολωνία

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Γκντάνσκ, Πολωνία
Γντανσκ
Πολωνία
 

Μία από τις ομορφότερες πόλεις της Πολωνίας, το Γκντανσκ στη Βαλτική θάλασσα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία, ειδικά τον 20ο αιώνα. Το 1939 προσαρτήθηκε από τη Ναζιστική Γερμανία, γεγονός που σηματοδότησε την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έπειτα, το 1980, γέννησε το συνδικαλιστικό κίνημα Σολιντάρνοσκ (Αλληλεγγύη), που ήταν η αρχή του τέλους για την Κομμουνιστική κυριαρχία στην Ανατολική Ευρώπη. 

Η εντυπωσιακή Παλιά πόλη του Γκντανσκ είχε ισοπεδωθεί κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά, στη συνέχεια, ανοικοδομήθηκε με μόχθο, ώστε να αντανακλά την αίγλη του χανσεατικού συνασπισμού. Στο κτίριο του δημαρχείου του 14ου αιώνα στεγάζεται το ιστορικό μουσείο της πόλης. Το λαμπρό παρελθόν της πολωνικής πόλης αποκαλύπτεται με μια βόλτα στο γραφικό κέντρο της. Το Γκντανσκ ήταν ένα ψαροχώρι του 9ου αιώνα που εξελίχθηκε εμπορικά και σήμερα αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας. Χτισμένη στις όχθες ενός καναλιού γοητεύει τον επισκέπτη με τα μεγαλόπρεπα κτίρια που θυμίζουν θεατρικό σκηνικό. Αξίζει να επισκεφθεί κανείς την παλιά πόλη και να περπατήσει στα γραφικά δρομάκια με τα πολύχρωμα σπίτια στην οδό Ντλούγκα. 

Ακόμη, το παλιό δημαρχείο, το Ναυτικό μουσείο, ο Μεγάλος Μύλος και η εκκλησία της Παρθένου Μαρίας αποτελούν μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Γκντανσκ. Τα 402 σκαλοπάτια της εκκλησίας οδηγούν σε ένα παρατηρητήριο στο ύψος του καμπαναριού που προσφέρει μοναδική θέα της πόλης.

Το μέγα Οπλοστάσιο, χτισμένο το 17ο αιώνα βρίσκεται στο τέρμα της οδού Πίβνα ενώ εντυπωσιάζει το άγαλμα του Ποσειδώνα που θεωρείται το σύμβολο της πόλης. Η πόλη φιλοξενεί μια διεθνή έκθεση κεχριμπαριού καθώς εξορύσσεται στην περιοχή και θεωρείται ο χρυσός της Βαλτικής. Τα παραδοσιακά μπίγκος και το τσουρέκ, μια σούπα με γεύση από καπνιστό χοιρινό αποτελούν τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Κοντινά Deals