Απόκρυψη

6€ από 8€ για είσοδο στη μεγάλη συναυλία των Γιάννη Ζουγανέλη - Γιώτα Γιάννα - Διονύση Τσακνή, την Παρασκευή 07/09, στο Γκάζι!

Αξία
8
Έκπτωση
25%
Κέρδος
2

Η προσφορά λήγει σε:

43 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Η προσφορά αφορά είσοδο 1 ατόμου στη μεγάλη συναυλία των Γιάννη Ζουγανέλη, Γιώτα Γιάννα, Διονύση Τσακνή, Φρούτα εποχής, την Παρασκευή 07/09, στον υπέροχο χώρο του παλαιού αμαξοστασίου του ΟΣΥ στο Γκάζι, στα πλαίσια του Athens Beer Festival!

- ΩΡΑ ΕΝAΡΞΗΣ συναυλίας: 21:00 

- Ώρα λειτουργίας Athens Beer Festival: 18.00-02.00

- Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"
  • Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "Επιβεβαίωση"
  • Επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής και πατήστε το κουμπί "Επιβεβαίωση"
  • Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών
  • Εκτυπώστε και προσκομίστε το κουπόνι σας στο ταμείο του Festival

- Δεν χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία κράτηση θέσης

- Το Festival δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Γκάζι
Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Τηλέφωνο

210-6019958
Περιοχές
Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι

Athens Beer Festival 2018

Το ATHENS BEER FESTIVAL επί 18 συναπτά έτη, υπηρετεί τη Μπύρα στην Ελλάδα, προάγει την κουλτούρα της, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων Ζυθοποιών και κάθε χρόνο καινοτομεί. Είναι μία αδιάκοπη προσπάθεια να ικανοποιούμε τους χιλιάδες απλούς φίλους, αλλά και τους εραστές της μπύρας.

Από την φετινή διοργάνωση λοιπόν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι (30/8 έως και 9/9), ξεκινάει μία νέα περίοδος για το φεστιβάλ, με happenings, διαγωνισμούς, εκπληκτικά δώρα, μοναδικές Live συναυλίες από καταξιωμένα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, ούτως ώστε το ATHENS BEER FESTIVAL να γίνει μία πραγματική φιέστα της μπύρας. Η μεγάλη ποικιλία από Ελληνικές και εισαγόμενες μπύρες, κάποιες εκ των οποίων εισάγονται στη χώρα μας για πρώτη φορά και η ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων εδεσμάτων, υπόσχονται μία γευστική ευφορία που θα είναι ανεπανάληπτη. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να σας μυήσουμε στην κουλτούρα της μπύρας, τις ιδιαιτερότητες των στυλ και των γεύσεων της, καθώς και στους κατάλληλους συνδυασμούς μπύρας και φαγητού, για την απόλυτη απόλαυση της.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο παλαιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, από τις 30 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, για αξέχαστες βραδιές.

Κοντινά Deals