Απόκρυψη

8€ από 13€ για είσοδο στον υπέροχο μονόλογο ''Το Φινιστρίνι'', με τον Αντίνοο Αλμπάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, στο Από Μηχανής Θέατρο

Αξία
13
Έκπτωση
38%
Κέρδος
5

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 100 ΚΟΥΠΟΝΙΑ!

36 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Στο Από Μηχανής Θέατρο θα παρουσιαστεί, ο υπέροχος θεατρικός μονόλογος «ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ» με τον Αντίνοο Αλμπάνη, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη!

 

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για 100 κουπόνια

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 04.02.2019 (Πρεμιέρα) έως και τις 26.03.2019

Η προσφορεά αφορά είσοδο 1 ατόμου στη θεατρική παράσταση ''Tο Φινιστρίνι'', του Βασίλη Ρίσβα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και ερμηνεία του Αντίνοου Αλμπάνη, στο ''Από Μηχανής Θέατρο'' (Πάνω Σκηνή)

- Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

  • Δευτέρα 21:00
  • Τρίτη 21:00

- Διάρκεια παράστασης: 55 λεπτά

- Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ
  • Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"
  • Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"
  • Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"
  • Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή, Πληρωμή στα γραφεία μας)
  • Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία με την Ticket365 για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του).

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ακαδήμου 13
Μεταξουργείο

Τηλέφωνο

210-6019958
Το Φινιστρίνι
Από Μηχανής Θέατρο

με τον Αντίνοο Αλμπάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη

Το «ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ» είναι μια καταγραφή των νευρώσεων και της αυτοαπομόνωσης  του σύγχρονου ανθρώπου. Είναι το παράθυρο που κλείνουμε και σφραγίζουμε για να μην βλέπουμε και να μην ακούμε τι γίνεται έξω απ’ το «κελί» μας, γιατί αδυνατούμε να διαχειριστούμε τους φόβους, τις ανασφάλειες, την κατάθλιψη και την ανικανότητά μας να επικοινωνήσουμε με τους άλλους.

Έτσι διαλέγουμε να αποσυρθούμε στο μικρό προσωπικό μας σύμπαν και να κατηγορούμε για την ανεπάρκεια μας οποιονδήποτε και οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ τον πραγματικό υπεύθυνο,  τον εαυτό μας.

Κι όταν επιτέλους έρχεται εκείνη η ευλογημένη στιγμή που αποφασίζουμε να ενεργοποιηθούμε, να ανοίξουμε το παράθυρο και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, συνειδητοποιούμε με πανικό ότι τίποτα εκεί έξω δεν είναι πια το ίδιο. Ο ήρωας του έργου εν τέλει κραυγάζει για βοήθεια. Το θέμα είναι, υπάρχει κάποιος να τον ακούσει; Κι αν τον ακούσει, θα βοηθήσει ή θα διπλοσφραγίσει και το δικό του παράθυρο;

Με χιούμορ, ενδοσκοπική διάθεση, αυτοσαρκασμό και απλότητα, ο ήρωας κάνει μια βουτιά απελευθέρωσης από το παρελθόν, προσπαθώντας να φτάσει και να ξεπεράσει το μέλλον.

 

Κοντινά Deals