Απόκρυψη

4€ από 8€ για είσοδο στην παιδική παράσταση ''Πινόκιο'', την πιο γοητευτική περιπέτεια του κόσμου, στο ανακαινισμένο θέατρο "Ελπίδας"

Αξία
8
Έκπτωση
50%
Κέρδος
4
100 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Η πιο γοητευτική κλασσική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται για 3ο χρόνο από την ομάδα βιωματικού διαδραστικού θεάτρου για παιδιά, L&S στο Θέατρο Eλπίδας

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και την λήξη της σεζόν (Απρίλιος 2019)

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στην παιδική παράσταση ''Πινόκιο'' στο θέατρο "Ελπίδας''

- Η πιο γοητευτική κλασσική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται για 3ο χρόνο από την ομάδα βιωματικού διαδραστικού θεάτρου για παιδιά,L&S. O Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Δυάρης-Παιχνιδιάρης, το γουρουνάκι, θα χρειαστούν την βοήθεια σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας. Έλα με την μαμά σου και τον μπαμπά σου στο Θέατρο Ελπίδας για να ψάξεις χαμένους θησαυρούς, να πιάσεις ιπτάμενα μπαλόνια, να γίνεις μικρός μάγος, να χορέψεις και να τραγουδήσεις όσο ποτέ στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς

- Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά από 1 έως 12 ετών

- Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Ζιώγας , Νάντια Αντωνίου, Παναγιώτης Δελαβίνιας

- Διασκευή - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός

- Ημέρα και Ώρα Παράστασης: Κάθε Σάββατο στις 16:00

- Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά με διάλειμμα

- Μετά την αγορά καλείτε για κράτηση θέσης στα τηλέφωνα που αναγράφονται πάνω στο κουπόνι σας

Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Σμύρνης 5-7 & Αριστοτέλους
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Πινόκιο
Θέατρο Ελπίδας

 

Η πιο γοητευτική κλασσική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται για 3ο χρόνο από την ομάδα βιωματικού διαδραστικού θεάτρου για παιδιά,L&S.

O Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Δυάρης-Παιχνιδιάρης, το γουρουνάκι, θα χρειαστούν την βοήθεια σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας.

Έλα με την μαμά σου και τον μπαμπά σου στο Θέατρο Ελπίδας για να ψάξεις χαμένους θησαυρούς, να πιάσεις ιπτάμενα μπαλόνια, να γίνεις μικρός μάγος, να χορέψεις και να τραγουδήσεις όσο ποτέ στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

  • Διασκευή- Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
  • Επιμέλεια Μαγικών: Κώστας Παντελιάς (CostaFuntastico)
  • Ακορντεόν: Νάντια Αντωνίου
  • Οπτική επικοινωνία: PlaywalkCommunications 
  • Παίζουν: Αντώνης Ζιώγας , Νάντια Αντωνίου, Παναγιώτης Δελαβίνιας

Κοντινά Deals