Απόκρυψη

9,90€ από 20€ για Brunch 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή, στο ''UNIQKO'', το πασίγνωστο στέκι της Μαρίνας Ζέας με τη μοναδική θέα!

Αξία
20
Έκπτωση
51%
Κέρδος
10.1
37 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Με βασικό concept τη ΝεοΥορκέζικη κουζίνα και με fusion επιρροές υπό την επίβλεψη του chef Νίκου Μαρίνου, το Uniqko έχει στόχο να ξεχωρίσει στην πρώτη σκέψη όλων των food lovers, ισορροπώντας θαρραλέα μεταξύ του ευρηματικού Brunch | Steak | Sushi.

 

Όροι Προσφοράς

 

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.03.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει Brunch 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή, στο πασίγνωστο "UNIQKO" στον Πειραιά

- Σε περίπτωση υπέρβασης της αξίας των 20€ ανά κουπόνι, υπάρxει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο κατάστημα

- Για να δείτε τoν κατάλογο των brunch πατήστε ΕΔΩ

​- Τα brunch σερβίρονται κάθε Σάββατο & Κυριακή 12:00-17:00

- O μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα είναι 2 (έως 4 άτομα) 

​- Εάν επιθμείτε πλήρες menu Νεουορκέζικης κουζίνας, με μοναδικές fusion επιρροές, για 2 άτομα ΜΟΝΟ ΜΕ 9,9€, πατήστε ΕΔΩ

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών αυτού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Ακτή Θεμιστοκλέους 40
Πειραιάς

Τηλέφωνο

210-6019958

UNIQKO

Στην καρδιά της Μαρίνας Ζέας, στην Ακτή Θεμιστοκλέους θα απολαύσετε γνώσεις και πολυετή εμπειρία στη γαστρονομία, που μεταμορφώνονται σε υπέροχα πιάτα.

Με βασικό concept τη ΝεοΥορκέζικη κουζίνα και με fusion επιρροές υπό την επίβλεψη του chef Νίκου Μαρίνου, το Uniqko έχει στόχο να ξεχωρίσει στην πρώτη σκέψη όλων των food lovers, ισορροπώντας θαρραλέα μεταξύ του ευρηματικού Brunch | Steak | Sushi.

Το ζεστό, απέριττο περιβάλλον σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα και το εμπνευσμένο menu έχουν συντελέσει στην επιτυχία του Uniqko.

Το menu προσαρμόζεται ετησίως με βάση τα φρέσκα εποχικά προϊόντα, διατηρώντας τις πιο διάσημες δημιουργίες που αποτελούν τις σταθερές αξίες του Uniqko.

 
Ο Σεφ
Ο Νίκος Μαρίνος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι που οι παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις παντρεύονταν με τον NεοΥορκέζικο χαρακτήρα.
  • Σπούδασε στο Culinary Institute of America (CIA), μια από τις καλύτερες σχολές στον κόσμο.
  • Εργάστηκε σε κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το The Ritz-Carlton: Luxury Hotels and Resorts – Boston, καθώς και στις American Cruise Lines στη Χαβάη.
  • Διατέλεσε Executive Chef στη Νέα Υόρκη, το New Jersey και την Αλάσκα ενώ στο Citi Field, πατρίδα της ιστορικής ομάδας των New York Mets είχε το ρόλο του Executive Sous Chef
  • Διατέλεσε Executive Sous Chef στο Hilton Athens
  • Συνεργασία με τη σχολή γαστρονομικής εκπαίδευσης Chef d’ Oeuvre
  • Guest chef στη διεθνή τηλεοπτική παραγωγή «Dinner with Plato»

 

Κοντινά Deals