Απόκρυψη

4€ από 8€ στην κουκλοθεατρική παράσταση ''Το Χάμελιν & η Μαγική Φλογέρα'', βασισμένο στο παραμύθι των Αδερφων Γκριμ, στο θέατρο Θυμέλη.

Αξία
8
Έκπτωση
50%
Κέρδος
4
19 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Ένα κλασικό παραμύθι με μηνύματα ανθρωπιάς, που διδάσκει τα παιδιά ότι η απληστία και η αχαριστία ποτέ δεν επιβραβεύονται.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 29.12.2018 

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στην παιδική, κουκλοθεατρική παράσταση ''Το Χάμελιν και η Μαγική Φλογέρα'', βασισμένο στο διάσημο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, στο θέατρο Θυμέλη.

Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για παιδικό πάρτι με extra χρέωση 1€/άτομο (πληρωτέα στο θέατρο)

- Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 11 χρονών

- Διάρκεια Παράστασης: 60 λεπτά

- Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 12:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Μοσχονησίων 32, Αθήνα
Πλ. Αμερικής

Τηλέφωνο

210-6019958
To Χάμελιν και η Μαγική Φλογέρα
Θεάτρο Θυμέλης - Έλλης Βοζικιάδου
 

Το Χάμελιν είναι μια πανέμορφη πόλη με πλούσιους κατοίκους. Όμως όλοι είναι τσιγκούνηδες και φιλοχρήματοι με πρώτο και καλύτερο το δήμαρχο της πόλης. Ο χειμώνας εκείνη τη χρονιά ήρθε πολύ βαρύς και το χιόνι και η παγωνιά κατέστρεψαν τις καλλιέργειες των γύρω χωριών με αποτέλεσμα να πέσει πείνα κι εξαθλίωση. Οι χωρικοί ζήτησαν τη βοήθεια του δημάρχου αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Τότε χιλιάδες ποντίκια κατέκλυσαν το Χάμελιν για να βρουν τροφή στις πλούσιες αποθήκες και τα κελάρια των μαγαζιών και των σπιτιών. Τότε, ένας μυστηριώδης επισκέπτης εμφανίστηκε και υποσχέθηκε να διώξει τα ποντίκια μόνο με μια μαγική φλογέρα. Άραγε τα κατάφερε; 

Ένα κλασικό παραμύθι με μηνύματα ανθρωπιάς, που διδάσκει τα παιδιά ότι η απληστία και η αχαριστία ποτέ δεν επιβραβεύονται.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΔΙΑΣΚΕΥΗ: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ 
  • ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΕΦΗ ΑΣΤΕΡΗ
  • ΣΚΗΝΙΚΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΚΙΝΗΣΗ - ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΒΕΤΣΟΥ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΥΡΗ
  • ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ
  • ΦΩΤΙΣΜΟΙ - ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

Κοντινά Deals