Απόκρυψη

50% έκπτωση για Μηνιαία Μελέτη, για παιδιά Δημοτικού ή Γυμνασίου, στα ''Φροντιστήρια Παπαϊωάννου'' στο Ίλιον

από 90
Αγόρασέ το
Αξία
180
Έκπτωση
50%
Κέρδος
90

Η προσφορά λήγει σε:

2 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31/12/2018

- Η προσφορά περιλαμβάνει 50% έκπτωση για μελέτη, για παιδιά Δημοτικού ή Γυμνασίου, στα '"Φροντιστήρια Παπαϊωάννου" στο Ίλιον

- Επιλέγετε από:

  • 90€ από 180€ για 1 μήνα συνδρομή για παιδιά Δημοτικού & ΔΩΡΟ η εγγραφή
  • 105€ από 210€ για 1 μήνα συνδρομή για παιδιά Γυμνασίου & ΔΩΡΟ η εγγραφή

Διευθύνσεις Μελετηρίων:

  • Μενελάου 74 & Κάλχου, Ίλιον (έναντι Δημαρχείου)
  • Α.Παπανδρέου 172 & Αιόλου, Ίλιον

​- ΤIp: Αγοράστε τόσα κουπόνια όσοι και οι μήνες που επιθυμείτε

- Η προσφορά αφορά το Μελετητήριο στην οδό Ανδρέα Παπανδρεου 172. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Αναγνωστήριο που βρίσκεται στην οδό Μενελάου 74 απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση για την κάλυψη των θέσεων (στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας).

- Για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα μαθήματα ή να παρακολουθήσουν κανονικά το τμήμα κατόπιν συναντήσεως με τους γονείς έτσι ώστε να προσφέρουμε στο παιδί τη μέγιστη ανταπόκριση σε τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσει.

- Οι ώρες λειτουργίας των Μελετητηρίων είναι 14:00 με 17:00 (Το πρόγραμμα όμως μπορεί να διευρυνθεί χρονικά ανάλογα με τις ανάγκες των γονιών)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Μενελάου 74 & Κάλχου, Ίλιον (έναντι Δημαρχείου)
Α.Παπανδρέου 172 & Αιόλου, Ίλιον
Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Μενελάου 74, Ίλιον
Παπανδρέου 172, Ίλιον

Φροντιστήρια Παπαϊωάννου

Τα φροντιστήρια Παπαϊωάννου, εμπνευσμένα από ανθρώπους μεόρεξη και πολύχρονη εμπειρία στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, ήρθε να δώσει μια νέα πνοήστο παιδαγωγικό γίγνεσθαι της πόλης. Για μας κάθε μαθητήςείναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Οι ιδιαίτερες κλίσεις και τα θέλω του, αποτελούν την ύψιστη πρόκληση και φιλοσοφία μας. Σκοπός μας είναι η εξατομικευμένη απάντηση στις ανάγκες του. Με σεβασμό στους γονείς και πίστη στα παιδιά βαδίζουμε στο δρόμο της επιτυχίας.

ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Έχοντας γνώση των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι γονείς, δημιουργήσαμε το μελετητήριο Δημοτικού. Εδώ οι μικροί μαθητές προετοιμάζονται εγκαίρως για τα μαθήματα της επόμενης μέρας ενώ απασχολούνται δημιουργικά μετά το πέρας της διδασκαλίας και ωσότου οι γονείς τα παραλάβουν.

Με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα τα παιδιά ολοκληρώνουν την ανάγνωση σε ένα κλίμα που δεν τους προσθέτει επιπλέον «βάρος» ως συνέχεια του σχολείου, αλλά με ουσιαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Με ολιγομελή τμήματα και άριστους δασκάλους, γίνεται εποικοδομητική προσπάθεια έτσι ώστε οι μικροί μαθητές να αφομοιώνουν τη γνώση και να αποκομίζουν θετικά συναισθήματα από τη διαδικασία της ανάγνωσης.

Η άμεση επικοινωνία με τους γονείς για την ενημέρωσή τους και την επίλυση κάθε «δυσκολίας» που ίσως προκύψει καθιστούν το αναγνωστήριό μας ένα φιλόξενο και ασφαλή χώρο για την καθημερινή προετοιμασία των παιδιών.

ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το Μελετητήριο Γυμνασίου είναι ένας ευχάριστος, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ώστε να ευνοείται η διαδικασία συγκέντρωσης και μελέτης των μαθητών. Λειτουργώντας με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παιδιού, οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας καθοδηγούν το μαθητή στην πορεία μελέτης του. Σκοπός μας είναι η επίτευξη των σχολικών στόχων, η κατανόηση της ύλης, η δημιουργία οργανωτικών ικανοτήτων και η κάλυψη προηγούμενων κενών. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μας ξεκινούν με γερές βάσεις την πορεία τους προς την επιτυχία.

Καθημερινή μελέτη για τα μαθήματα της επόμενης μέρας

Κάλυψη μαθησιακών κενών

Επιπλέον υλικό για την εμπέδωση της ύλης.

Κοντινά Deals