Απόκρυψη

10€ από 20€ για πλήρες menu 2 ατόμων, ελεύθερη επιλογή, στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο ''Αλαργινό'' στη Νίκαια, σε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει άλλες εποχές!

Αξία
20
Έκπτωση
50%
Κέρδος
10
39 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

 

 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 31.10.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή στο μεζεδοπωλείο ''Αλαργινό'' στη Νίκαια

- Σε περίπτωση υπέρβασης της αξίας των 20€ ανά κουπόνι, υπάρxει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο μεζεδοπωλείο

- Για να δείτε τον κατάλογο του εστιατορίου πατήστε ΕΔΩ

- Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: 12:00-1:00

- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Το μεζεδοπωλείο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στα τηλέφωνα 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννου 2
Νίκαια

Τηλέφωνο

210-6019958
Αλαργινό
Μεζεδοπωλείο
 

Το "Αλαργινό στη Νίκαια" είναι σίγουρα ένα διαρκές ταξιδι. Μνήμες της Κοκκινιάς με τα κουτούκια της ξυπνάνε με την είσοδο στον χώρο που παραμένει ο ιδιος απο το 1938 που χτίστηκε το κτήριο. Στην άκρη ενός καταπράσινου πεζόδρομου και αναπόσπαστο κομμάτι της γειτονιάς που κρατάει με νύχια και με δόντια τα χαρακτηριστικά της,σε πείσμα των καιρών. Η αγάπη για την παράδοση,τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας ειναι αποτυπωμένη παντού στο "Αλαργινό".

Στο Μεζεδοπωλείο Αλαργινό θα βρείτε τους καλύτερους μεζέδες, την πιο ζεστή ατμόσφαιρα, θα ακούσετε παλιά καλή μουσική και θα φύγετε χορτάτοι καθώς οι τιμές είναι εξαιρετικές, η παρέα μοναδική και η ατμόμοσφαιρα θυμίζει άλλες εποχές.

 

Κοντινά Deals