Απόκρυψη

6€ από 10€ για είσοδο 1 ατόμου στην πρότυπη θεατρική παράσταση ''Ο Τσιτσιμπός'', της Έφης Παπαθεοδώρου, στο θέατρο Ελυζέ. Ένα παραμύθι που μιλάει για το αληθινό νόημα της ζωής!

Αξία
10
Έκπτωση
40%
Κέρδος
4
15 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

η «Magic Dream» παρουσιάζει με ιδιαίτερη τιμή, τον σκανταλιάρη «ΤΣΙΤΣΙΜΠΟ».  Ένα πρότυπο παραμύθι της αγαπημένης Έφης Παπαθεοδώρου (γνωστή ως «Θεοπούλα», της επιτυχημένης σειράς Παρά Πέντε), στο θέατρο ΕΛΥΖΕ.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τη λήξη των παραστάσεων (20.01.2019)

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στο πρότυπο θεατρικό παραμύθι "Ο Τσιτσιμπός", της Έφης Παπαθεοδώρου, στο θέατρο Ελυζέ. Ένα παραμύθι που μιλάει για το αληθινό νόημα της ζωής!

Στη φανταστική χώρα των παραμυθιών, ένα μικρόσωμο ορφανό αλλά και σκανταλιάρικο παιδάκι, ο Τσιτσιμπός, προστατεύει γεροντάκους & γριούλες από έναν αδίστακτο τοκογλύφο τον Χαλήλ, έχοντας στο πλευρό του το καλόκαρδο πνεύμα των παραμυθιών το Τζιν, ένα άσχημο αλλά πανέξυπνο πουλί την καρακάξα, αλλά και ένα μυστικό.. τη βοήθεια των μικρών & μεγάλων θεατών!

- Για παιδιά 2-14 ετών

- Για να δείτε το trailer της παράστασης πατήστε ΕΔΩ

Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 12:00 (εκτός Κυριακής 11.11.2018)

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του).

- Δεν υπάρχει αρίθμηση στις θέσεις (Όσο νωρίτερα προσέλθετε στο θέατρο, τόσο καλύτερη θέση θα έχετε)

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Νυμφαίου 10-12, Ιλίσια
στάση ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τηλέφωνο

2106019958

Ο Τσιτσιμπός

της Έφης Παπαθεοδώρου

Θέατρο Ελυζέ

«Να γνωριστούμε με το Αθηναϊκό κοινό, με την Αθηναϊκή Σκηνή!

Έτσι λοιπόν η «Magic Dream» παρουσιάζει με ιδιαίτερη τιμή, τον σκανταλιάρη «ΤΣΙΤΣΙΜΠΟ».  Ένα πρότυπο παραμύθι της αγαπημένης Έφης Παπαθεοδώρου (γνωστή ως «Θεοπούλα», της επιτυχημένης σειράς Παρά Πέντε), στο θέατρο ΕΛΥΖΕ.

Στη φανταστική χώρα των παραμυθιών, ένα μικρόσωμο ορφανό αλλά και σκανταλιάρικο παιδάκι, ο Τσιτσιμπός, προστατεύει γεροντάκους & γριούλες από έναν αδίστακτο τοκογλύφο τον Χαλήλ, έχοντας στο πλευρό του το καλόκαρδο πνεύμα των παραμυθιών το Τζιν, ένα άσχημο αλλά πανέξυπνο πουλί την καρακάξα, αλλά και ένα μυστικό.. τη βοήθεια των μικρών & μεγάλων θεατών!

Τι κι αν τυχαίνει τα πράγματα στη ζωή να μη πηγαίνουν όπως τα θέλουμε; Εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Δεν χάνουμε ούτε τη διάθεσή μας, ούτε το χαμόγελό μας.

Ευαισθησία, τρυφερότητα αλλά και.. σκανταλιές, φιγουράρουν μέσα από τη διαδραστική παράσταση για παιδιά «Ο ΤΣΙΤΣΙΜΠΟΣ», που έχει ως στόχο να μας διδάξει το αληθινό «ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», μέσα από δυσκολίες, αδικίες αλλά και ξεκαρδιστικά γεγονότα.

Μία παράσταση για τα παιδιά που λατρεύουν τις σκανταλιές.

Ένα παραµύθι για τους μεγάλους που νοσταλγούν τις αταξίες.

Ένα έργο γεμάτο μουσική, ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο. Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία της ζωής συναντά την μαγεία του θεάτρου.

Η «Magic Dream» δεν αγαπάει απλά τα παιδιά. Αγαπάει να τα βλέπει να χαίρονται, να χειροκροτούν, να απολαμβάνουν και να περνούν φανταστικά!!! Γι’ αυτό κι εμείς με την σειρά μας κάνουμε το θέατρο που ονειρευόμαστε.. κι ονειρευόμαστε έναν κόσμο όμορφο…

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 12:00 και καθημερινά για σχολεία στις 10:00.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

  • Ηλίας Παπακωνσταντίνου
  • Γιάννης Παπαευθυμίου
  • Νάντια Ιωάννου
  • Φανή Παρλή
  • Δημήτρης Τσολάκης

Σκηνοθεσία: Ηλίας Παπακωνσταντίνου

Κείμενο: Έφη Παπαθεοδώρου

Μουσική: Απόστολος Μόσιος

Σκηνικά-Κοστούμια: Έμμα Αλφιέρη

Παραγωγή: Magic Dream–Ηλίας Παπακωνσταντίνου

Δημόσιες Σχέσεις-Κρατήσεις: Δούκα Ειρήνη-Ρεγγίνα

Κοντινά Deals