Απόκρυψη

Από 5€ γία είσοδο 1 Παιδιού & του συνοδού του με Απεριόριστο Χυμό, Καφέ & Pop Corn, Συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες & Επίβλεψη στον πρωτοποριακό παιδότοπο ''Seferland' στο Περιστέρι, τον πιο όμορφο και μοναδικό χώρο για παιδιά στην Αθήνα!

από 5
Αγόρασέ το
Αξία
10
Έκπτωση
50%
Κέρδος
5
97 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Με την είσοδο σας στη Seferland θα συναντήσετε όχι έναν κλασσικό παιδότοπο, αλλά έναν πρωτότυπο πολυχώρο φαντασίας και δημιουργίας. Στο βυθό της θάλασσας σας περιμένουν οι γοργόνες, τα ψάρια και το γιγάντιο χταπόδι, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με εναλλακτικά παιχνίδια. Φεύγοντας από το χώρο του βυθού και τρυπώνοντας στα αμπάρια του πειρατικού μας πλοίου, ξεκινά το ξέφρενο παιχνίδι ανάμεσα στους πειρατές, αλλά και το ταξίδι στη γνώση μέσα από τα βιβλία μας. Στη θεατρική σκηνή της Seferland σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε κουκλοθεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και απίθανα θεατρικά δρώμενα.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.09.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Είσοδο 1 παιδιού και του συνοδού του
 • Απεριόριστη Κατανάλωση Χυμού
 • 1 Καφέ ή Ρόφημα για τον συνοδό
 • 1 Ατομικό Pop Corn
 • Πρόσβαση σε όλους τους χώρους του πολυπαιχνιδοχώρου (και στους 3 ορόφους ανάλογα την ημέρα)
 • Παρουσία ειδικευμένων παιδαγωγών για την καθοδήγηση των παιδιών στις δραστηριότητες
 • Ελεύθερη συμμετοχή στις ειδικές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε μέρα (face painting, μπαλονοκατασκευές, κουκλοθέατρο κ.α.)

Επιλέγετε από:

 • 5€ από 10€ για Είσοδο από Δευτέρα έως και Παρασκευή
 • 7€ από 10€ για Είσοδο Σάββατο ή Κυριακή

- Κατάλληλο για παιδιά 2 έως 15 ετών

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για είσοδο στον παιδότοπο

- Ωράριο-Διαθέσιμοι Χώροι/ημέρα

 • Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30-21:30: Είσοδος στο «Βυθό της Θάλασσας»
 • Σάββατο 10:30-14:30 & 17:30-22:00 & Κυριακή 10:30-22:00: Είσοδος στο «Βυθό της Θάλασσας», στα «Αμπάρια του Καραβιού» και στην «Καμπίνα του Καπετάνιου»
 • Ανοιχτά και τις επίσημες σχολικές αργίες

- Βυθός της Θάλασσας: Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του ισογείου, διακοσμείται από κατασκευές με θέμα τον βυθό της θάλασσας, όπως ψάρια, μέδουσες, γοργόνες, δελφίνια και φάλαινες, αλλά και με μια ιδιαίτερη φωτιστική τεχνοτροπία μέσω led και κρυφών φωτισμών, που ολοκληρώνουν την αίσθηση του βυθού της θάλασσας.

- Αμπάρια του καραβιού: Στον 1ο όροφο του πειρατικού καραβιού θα συναντήσετε ξύλινες κατασκευές, πειρατές, τη θεατρική μας σκηνή και εντυπωσιακά φινιστρίνια, τα οποία μέσω led και κρυφών φωτισμών εναλλάσσουν συνεχώς τα χρώματά τους!

- Καμπίνα του καπετάνιου: Η καμπίνα του καπετάνιου μας, είναι ο πιο ιδιαίτερος όροφος της Seferland, ειδικά διαμορφωμένος για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει όλους τους γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και ειδικά αποκλειστικά δρώμενα.

H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Φιλικών 86
Περιστέρι

Τηλέφωνο

210 6019958
SeferLand
Πολυχώρος Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης

 

H Seferand είναι ένας πρωτότυπος χώρος για παιδιά, ο οποίος συνδυάζει διασκέδαση, ψυχαγωγία, φαντασία, δημιουργική απασχόληση & εκπαίδευση.

Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Περιστέρι σε ένα τριώροφο κτίριο με τη μορφή πειρατικού καραβιού! Ο χώρος δημιουργήθηκε με έμφαση στην αρχιτεκτονική λεπτομέρεια και διακόσμηση που εξάπτει την φαντασία μικρών και μεγάλων, με την υπογραφή της καταξιωμένης σκηνογράφου Δέσποινας Βολίδη. Ένας χώρος σκηνικό που σας βγάζει από την καθημερινότητα και σας ταξιδεύει στη μαγεία!

Σε κάθε όροφο της Seferland, βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημα τους την απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι συνοδοί θα μπορούν να χαλαρώσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτηρίων μας. Καθημερινά στη Seferland αναλαμβάνουμε την απασχόληση των μικρών μας φίλων, ώστε οι γονείς να έχουν το δικό τους ελεύθερο χρόνο.

Βυθός της Θάλασσας

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του ισογείου, διακοσμείται από κατασκευές με θέμα τον βυθό της θάλασσας, όπως ψάρια, μέδουσες, γοργόνες, δελφίνια και φάλαινες, αλλά και με μια ιδιαίτερη φωτιστική τεχνοτροπία μέσω led και κρυφών φωτισμών, που ολοκληρώνουν την αίσθηση του βυθού της θάλασσας.

Αμπάρια του καραβιού

Στον 1ο όροφο του πειρατικού καραβιού θα συναντήσετε ξύλινες κατασκευές, πειρατές, τη θεατρική μας σκηνή και εντυπωσιακά φινιστρίνια, τα οποία μέσω led και κρυφών φωτισμών εναλλάσσουν συνεχώς τα χρώματά τους!

Καμπίνα του καπετάνιου

Η καμπίνα του καπετάνιου μας, είναι ο πιο ιδιαίτερος όροφος της Seferland, ειδικά διαμορφωμένος για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει όλους τους γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και ειδικά αποκλειστικά δρώμενα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Πραγματοποιήστε το πάρτυ γενεθλίων ή της ονομαστικής γιορτής του παιδιού σας, σε ένα χώρο διαφορετικό από όλους. Η Seferland αποτελεί τον πιο πρωτότυπο εναλλακτικό διαδραστικό πολυχώρο της Αθήνας όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν σε όλες τις δραστηριότητες της Seferland με αποκλειστική εποπτεία έμπειρων παιδαγωγών.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Seferland, αναλαμβάνει επίσης την διοργάνωση εκδηλώσεων φροντιστηρίων προσαρμοσμένων στις ηλικίες και στον αριθμό των μαθητών σας. Ακόμα διοργανώνει ολοκληρωμένα εταιρικά προγράμματα για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας σας, με δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλου αριθμού παιδιών και συνοδών, καθώς επίσης και πληθώρα επιλογών για την διοργάνωση βαπτίσεων. Τέλος καθημερινά διοργανώνουμε παρουσιάσεις βιβλίων, συνέδρια και παντός τύπου δρώμενα με δυνατότητα ενοικίασης του χώρου.

ΣΧΟΛΕΙΑ

Η Seferland διοργανώνει και φέτος εκπαιδευτικά διαδραστικά προγράμματα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Όλα τα προγράμματα σχεδιάζονται από την εκπαιδευτική ομάδα της Seferland και εγγυώνται ότι οι μικροί μας φίλοι, θα απολαύσουν ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ταξίδι!

 

Κοντινά Deals