Απόκρυψη

MONO ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Friends & Family Πακέτο: Από 3,5€ για είσοδο στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Hector Malot ''Με Οικογένεια'', μια παράσταση-ύμνος στην ανιδιοτελή αγάπη, στην παιδική-εφηβική σκηνή του Χυτηρίου στο Γκάζι

από 3.5
Αγόρασέ το
Αξία
12
Έκπτωση
71%
Κέρδος
8.5
62 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 27.01.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει 1 μοναδικό Friends & Family πακέτο στο κλασικό παιδικό μυθιστόρημα του Hector Malot που αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους, "Με Οικογένεια" στη παιδική σκηνή του Χυτηρίου στο Γκάζι

- Το Friends & Family πακέτο περιλαμβάνει επιλογή από:

 • 9€ από 24€ για είσοδο 1 ενήλικα και 1 παιδιού (4,5€/άτομο)
 • 12€ από 36€ για είσοδο 1 ενήλικα & 2 παιδιών ή 2 ενηλίκων & 1 παιδιού (4€/άτομο)
 • 14€ από 48€ για είσοδο 2 ενηλίκων & 2 παιδιών  (3,5€/άτομο)

- Αυτόν τον χειμώνα η παιδική-εφηβική σκηνή του Χυτηρίου ανοίγει την αυλαία του με ένα κλασσικό παιδικό μυθιστόρημα που παρουσιάζεται για ΠΡΩΤΗ φορά ως θεατρική παράσταση. Πρόκειται για το  βραβευμένο έργο "Με Οικογένεια" τoυ Hector Malot.

- Ένα βιβλίο-ύμνος στην ανιδιοτελή αγάπη αλλά και στην δύναμη του ανθρώπου να επιτυγχάνει τους στόχους του παρ'ολες τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής.

- Μια παράσταση για όλες τις ηλικίες

- Μια περιπέτεια, γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα, ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων!

- Για να δείτε το Trailer της παράστασης πατήστε ΕΔΩ

Παραστάσεις Κάθε Κυριακή στις 11:30 (εκτός 06.01.2019)

- Extra Εορταστικες παραστάσεις:

 • Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2019 στις 11:30
 • Σάββατο 05 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00

- Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά με διάλειμμα

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 44
Γκάζι

Τηλέφωνο

2106019958
"Με Οικογένεια"
Θέατρο Χυτήριο - Παιδική Σκηνή

 

Αυτόν τον χειμώνα η παιδική σκηνή του θεάτρου "Χυτήριο"ανοίγει την αυλαία του με ένα κλασσικό παιδικό μυθιστόρημα που παρουσιάζεται για ΠΡΩΤΗ φορά ως θεατρική παράσταση.

Πρόκειται για το  βραβευμένο έργο "ΜΕ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ" τoυ Hector Malot Ένα βιβλίο-ύμνος στην ανιδιοτελή αγάπη αλλά και στην δύναμη του ανθρώπου να επιτυγχάνει τους στόχους του παρ'ολες τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής.

Το αριστούργημα του Hector Malot  " Με οικογένεια" ανοίγει παράθυρα στην ελπίδα και την επιμονή απέναντι στην αέναη μάχη του ανθρώπου για επιβίωση, όταν όλα γύρω του καταρρέουν.

Η φετινή πρόταση του θεάτρου "Χυτήριο"αποτελεί ένα πολύτιμο μάθημα ζωής της ανθρώπινης πίστης, διδάσκοντας με αξιοθαύμαστη απλότητα και δύναμη ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπει την προσπάθεια.

To κλασσικό παιδικό μυθιστόρημα του Hector Malot   που αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους. Μια περιπέτεια και ένα μάθημα ζωής για όλες τις ηλικίες σε έναν υπέροχο Πολυχώρο Τέχνης στον Κεραμεικό. 

Μια περιπέτεια, γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα, ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Μια παράσταση για όλες τις ηλικίες! Σας περιμένουμε, να ταξιδέψουμε μαζί στο πιο όμορφο μυθιστόρημα, που αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους!

 • Σκηνοθεσία: Αθανασία Καλογιάννη
 • Θεατρική διασκευή: Κωνσταντίνος Θάνος
 • Μουσική-ενορχηστρώσεις-μουσική διδασκαλία: Στάθης Μπίρμπας
 • Κινησιολογία: Βαγγέλης Πιτσιλός
 • Στίχοι-μουσική : Γιώργος Μπανταδάκης , Σοφία Κουκουλά
 • Σκηνογραφική επιμέλεια- video-art: Σάντυ Σιέμπου
 • Φωτισμός: Παναγιώτης Μανούσης
 • Φωτογραφίες: Στράτος Κουρλής
 • Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού 

Διανομή

Ηθοποιοί: Σοφία Μανωλάκου, Σοφία Κουκουλά, Βίκυ Κουκουτσίδη,Φωτεινή Παπαδάκη και ο Κώστας Ζωγραφόπουλος

Κοντινά Deals