Απόκρυψη

10€ από 15€ για είσοδο 1 ατόμου στο πολυθέαμα ''Άρχισαν τα Όργανα'' με τους Γ.Βασιλείου-Ε.Φιλίνη-Γ.Φλωρινιώτη-Τ.Χρυσό-Κ.Μακρή-Γωγουλίνι κα στο Θέατρο Αυλαία!

Αξία
15
Έκπτωση
33%
Κέρδος
5
27 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Τα θρυλικά αναψυκτήρια που μονοπώλησαν την αγάπη και τα βράδια των θεατών της δεκαετίας του ’60 ήταν η «φανταχτερή» διασκέδαση για όλα τα βαλάντια της εποχής.

 

Τραγουδιστές «φιρμάτοι», νέα ταλέντα, ταχυδακτυλουργοί,  μοναδικοί κονφερασιέ, γρανίτες και πράσινοι κήποι με ψιλό χαλίκι, ενώνονται γλυκά στη μνήμη σαν μια αγαθή και απλόχερη διασκέδαση που απάλυνε τις πληγές μιας σκληρής αλλά αληθινής ζωής.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 28.02.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου το λαμπερό πολυθέαμα, με τραγούδι, θέατρο, χορό, stand up, στο Θέατρο Αυλαία

- Βασισμένο σε αυτή την ιδέα το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ σας καλεί φέτος το χειμώνα σε ένα πολυθέαμα που συνδυάζει τραγούδι, θέατρο, χορό, stand up comedy και πολλά ακόμα, εκσυγχρονίζοντας το αναψυκτήριο του χθες.

- Αγαπημένοι τραγουδιστές  συμπράττουν επί σκηνής με τους ηθοποιούς Ελένη Φιλίνη, Σπύρο Θεοδόση, Γιώργο Λαμπάτο και Μικαέλα Ζούστη  αλλά και με άλλα ταλέντα όπως  ο Χρήστος Σούτης  (κλόουν-ταχυδακτυλουργός)  . Stand up comedy ο Χρήστος Τσικνιάς. Τον θίασο πλαισιώνει  το μπαλέτο  με τις καλλίγραμμες λικνιστές χορεύτριες μας ....

- Special quest-star ο ένας και μοναδικός Γιάννης Φλωρινιώτης! Μαζί με την Άννα Φλωρινιώτη και τη Γωγώ Γαροφάλλου θα μεταφέρουν στη σκηνή του Αυλαία λαμπερές στιγμές ενός φαντασμαγορικού show…

- Και τώρα οι αγαπημένοι  τραγουδιστές όλων μας Τέρης Χρυσός και Κατερίνα Μακρή ξυπνούν γλυκές αναμνήσεις και ξεσηκώνουν τον κόσμο!

- Hμέρες & Ώρες Παραστάσεων:

  • Παρασκευή 21:15
  • Σάββατο 20:15
  • Kυριακή 20:15

- Διάρκεια παράστασης: 3 ώρες (180 λεπτά)

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Κουντουριώτου 182
Πειραιάς

Τηλέφωνο

210-6019958
Άρχισαν τα Όργανα
Θέατρο Αυλαία

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ ένας ιστορικός θεατρικά χώρος στην καρδιά του Πειραιά  ήρθε με μια φιλόδοξη παραγωγή να αναβιώσει μια γνήσια λαϊκή διασκέδαση που έχει χαρίσει στιγμές ανεπανάληπτης χαράς!

Τα θρυλικά αναψυκτήρια που μονοπώλησαν την αγάπη και τα βράδια των θεατών της δεκαετίας του ’60 ήταν η «φανταχτερή» διασκέδαση για όλα τα βαλάντια της εποχής. Τραγουδιστές «φιρμάτοι», νέα ταλέντα, λαμπεροί κονφερασιέ, ταχυδακτυλουργοί, γρανίτες και πράσινοι κήποι με ψιλό χαλίκι, ενώνονται γλυκά στη μνήμη σαν μια αγαθή και απλόχερη διασκέδαση που απάλυνε τις πληγές μιας σκληρής αλλά αληθινής ζωής.

Βασισμένο σε αυτή την ιδέα το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ σας καλεί φέτος το χειμώνα σε ένα πολυθέαμα με γενικό τίτλο «Άρχισαν τα όργανα» που συνδυάζει τραγούδι, θέατρο, χορό, stand up comedy, μιμήσεις και πολλά ακόμα, εκσυγχρονίζοντας το αναψυκτήριο του χθες!

Αγαπημένοι τραγουδιστές  συμπράττουν επί σκηνής με τους ηθοποιούς Ελένη Φιλίνη, Σπύρο Θεοδόση, Γιώργο Λαμπάτο και Μικαέλα Ζούστη  αλλά και με άλλα ταλέντα όπως  ο Χρήστος Σούτης  (κλόουν-ταχυδακτυλουργός)  . Stand up comedy ο Χρήστος Τσικνιάς. Τον θίασο πλαισιώνει  το μπαλέτο  με τις καλλίγραμμες λικνιστές χορεύτριες μας!

* Στην παρέα μας  είναι και  ο Γιάννης Βασιλείου ο οποίος απογειώνει το κέφι των θεατών!

* Special guest-starς η οικογένεια Φλωρινιώτη!

* Μαζί μας η Γωγώ Γαρουφάλλου (Γωγουλίνι) θα μεταφέρουν στη σκηνή του Αυλαία λαμπερές στιγμές ενός φαντασμαγορικού show!

* Ο αγαπημένος  τραγουδιστής όλων μας Τέρης Χρυσός  ξυπνά γλυκές αναμνήσεις και ξεσηκώνει τον κόσμο!

* Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Κατερίνα Μακρή  είναι μαζί μας για να διασκεδάσει το κοινό με τα δροσερά τραγούδια της!

* Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα επιμελήθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Άρχισαν τα όργανα»!

Μπείτε στον κόσμο του Αυλαία και ζήστε το

Κοντινά Deals