Απόκρυψη

24,90€ από 29,90€ για το Baby Vac, το απόλυτο Σύστημα Ρινικής Αποσυμφόρησης για βρέφη και παιδιά, με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή

από 24.9
Αγόρασέ το
Αξία
29.9
Έκπτωση
17%
Κέρδος
5
65 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το Baby Vac είναι το απόλυτο Σύστημα Ρινικής Αποσυμφόρησης για βρέφη και παιδιά. Με τη δύναμη της οικιακής απορροφητικής μηχανής το Baby Vac διασφαλίζει συνεχή αναρρόφηση με σκοπό την απομάκρυνση της βλέννας (μύξες) πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ και από κάθε άλλο παρεμφερές προϊόν

Όροι Προσφοράς

- Η προσφορά περιλαμβάνει 1 συσκευή Baby Vac, το απόλυτο Σύστημα Ρινικής Αποσυμφόρησης για βρέφη και παιδιά, με ΔΩΡΕΑΝ παραδοση στο χώρο σας πανελλαδικά

- Για να δείτε τις οδηγίες χρήσης και καθαρισμού του Baby Vac πατήστε ΕΔΩ

- Χαρακτηριστικά του Baby Vac:

 1. Αποσυμφορεί όχι μόνο τοπικά τη μύτη αλλά όλο το ρινικό σύστημα, με τρόπο που προσομοιάζει στα συστήματα αναρρόφησης που χρησιμοποιούνται για βρέφη και παιδιά στα νοσοκομεία.
 2. Είναι πανεύκολο στη χρήση του, ανώδυνο και γρήγορο χωρίς το παιδί να χρειαστεί να πιεστεί ή να κάνει οτιδήποτε από μόνο του.
 3. Ιδανικό για βρέφη που δεν έχουν μάθει να «φυσάνε» τη μύτη τους.
 4. Δεν προκαλεί πόνο ή ερεθισμούς, αντιθέτως το παιδί ανακουφίζεται αμέσως και πλέον αναπνέει, κοιμάται και γευματίζει πιο εύκολα.
 5. Γλιτώνει τα παιδιά-βρέφη από τον ερεθισμό της μύτης λόγω διαρκούς χρήσης χαρτομάντηλου.
 6. Μειώνει τις πιθανότητες το απλό συνάχι να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και να χρειαστεί χορήγηση αντιβιοτικού.
 7. Μειώνει την ανάγκη συχνής χρήσης φαρμακευτικών σκευασμάτων αποσυμφόρησης, η οποία σε βάθος χρόνου προκαλεί εθισμό.
 8. Χάρη στη σχεδίασή του προσαρμόζεται εύκολα σε όλα τα ρουθούνια, πλένεται και αποστειρώνεται πανεύκολα για να το χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε.
 9. Σε συνδυασμό με πλύση με φυσιολογικό ορό φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα.
 10. Ανακουφίζει ασθενείς κάθε ηλικίας που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια βελτιώνει την αναπνοή και μειώνει τις επιπλοκές του αναπνευστικού συστήματος.
 11. Είναι πιο οικονομικό από όσο νομίζετε αφού: ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ

- Διαδικασία Αγοράς:

 • Πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το" και επιλέξτε "Παράδοση στο Χώρο Σας"
 • Επιλέξτε τον αριθμό των τεμαχίων που θέλετε να αγοράσετε
 • Καταχωρήστε στο πεδίο "Διεύθυνση Αποστολής" τα στοιχεία σας για την αποστολή του προϊόντος
 • Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής
 • Μετά από 3 εργάσιμες μέρες θα παραλάβετε το προιόν μέσω courier

- Η RESOL βεβαιώνει ότι σύμφωνα με την εγγύηση τα προιόντα λειτουργούν άριστα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών ή των συναρμολογητών τους. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία που αναφέρεται στην νόμιμη απόδειξη αγοράς ή στην ειδική θέση του εντύπου εγγύησης

Διεύθυνση

Μελισσίων 9
Μαρούσι
Baby Vac
by RESOL

 

Το Baby Vac είναι το απόλυτο Σύστημα Ρινικής Αποσυμφόρησης για βρέφη και παιδιά.

Με τη δύναμη της οικιακής απορροφητικής μηχανής το Baby Vac διασφαλίζει συνεχή αναρρόφηση με σκοπό την απομάκρυνση της βλέννας (μύξες) πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ και από κάθε άλλο παρεμφερές προϊόν. Αυτό συμβαίνει γιατί το Baby Vac είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να οριοθετεί την ισχύ της οικιακής απορροφητικής σας μηχανής (ηλεκτρική σκούπα). Μία σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάνουν το Baby Vac μοναδικό.

Πρόκειται για ένα αξιόπιστο προϊόν δοκιμασμένο σε περισσότερες από 44 χώρες ενώ πωλείται παγκοσμίως. Απαλό χωρίς να προκαλεί ερεθισμό ακόμα και στους πιο μικρούς ρινικούς αεραγωγούς (ρουθούνια) αλλά και στον βλεννογόνο. Επιπλέον, είναι φοβερά αποτελεσματικό αφού διασφαλίζει συνεχή απορρόφηση της βλέννας μειώνοντας αυτόματα στο επιθυμητό όριο την ισχύ της οικιακής σας απορροφητικής μηχανής και φυσικά αποτελεί εγκεκριμένο προϊόν από Ωτορινολαρυγγολόγους, Παιδιάτρους και ειδικούς της Υγείας.
 

Όμως, αυτό που κάνει το Baby Vac ακόμα πιο ξεχωριστό στο είδος του είναι ότι διαρκεί για πάντα και για όλους. Με άλλα λόγια, ναι, δε θα χρειαστείτε ανταλλακτικά και ναι, είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Συνδυάστε το σύστημα Baby Vac με πλύσεις με φυσιολογικό ορό για άμεσα και μοναδικά αποτελέσματα.

Πιστοποιημένο προϊόν με CE.

Κοντινά Deals