Απόκρυψη

6€ από 10€ για είσοδο στην πρωτότυπη παιδική παράσταση ''Aλ, το Παλιό Ρομπότ'' του Ν.Βαλτινού, όπου η Τεχνολογία και το ανθρώπινο συναίσθημα συνυπάρχουν αρμονικά, στο Θέατρο Ιλίσια. Ένα σύγχρονο παραμύθι με 3D προβολές που μετατρέπουν τη σκηνή σε φαντασμαγορικό πλανητάριο!

Αξία
10
Έκπτωση
40%
Κέρδος
4
44 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Μια παράσταση που αποτελεί διαφορετική πρόταση στο χώρο του παιδικού θεάτρου, παρουσιάζεται την θεατρική σεζόν 2018-2019 στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια!

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 24.02.2019 

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στην πρωτότυπη παιδική παράσταση "Aλ, το Παλιό Ρομπότ", του Ν.Βαλτινού, όπου η Τεχνολογία και το ανθρώπινο συναίσθημα συνυπάρχουν αρμονικά, στο Θέατρο Ιλίσια

- Ενα σύγχρονο παραμύθι με 3D προβολές που μετατρέπουν τη σκηνή σε φαντασμαγορικό πλανητάριο

- Το "Αλ, το Παλιό Ρομπότ", μιλάει για σύγχρονα θέματα που απασχολούν τα παιδιά του σήμερα, γεννώντας υγιείς προβληματισμούς σε ό,τι αφορά τη σχέση των νέων με την τεχνολογία. Το κείμενο πραγματεύεται την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, την αποξένωση, την εσωστρέφεια και κάνει κριτική πάνω σε θέματα που αφορούν μικρούς και μεγάλους.!

- Η παράστασή μας "ζωντανεύει" στη σκηνή του Ιλίσια, έναν καινούργιο θαυμαστό κόσμο, όπου η Τεχνολογία και το ανθρώπινο συναίσθημα πρέπει να συνυπάρξουν αρμονικά, προκειμένου να μας οδηγήσουν σε μια αισιόδοξη νέα εποχή

- Για να δείτε το trailer της παράστασης, πατήστε ΕΔΩ

- Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

 • Κυριακή 11:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Παπαδιαμαντοπούλου 4
Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Aλ, το Παλιό Ρομπότ
Ιλίσια
 

Μια παράσταση που αποτελεί διαφορετική πρόταση στο χώρο του παιδικού θεάτρου, παρουσιάζεται την θεατρική σεζόν 2018-2019 στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια, από μια νέα ομάδα ηθοποιών και δημιουργών. Με αρωγό τις νέες τεχνολογίες, η πρόταση αυτή αποτελεί καινοτομία στα όσα μέχρι τώρα κυριαρχούν στο χώρο του παιδικού θεάτρου. Η παράστασή μας "ζωντανεύει" στη σκηνή του Ιλίσια, έναν καινούργιο θαυμαστό κόσμο, όπου η Τεχνολογία και το ανθρώπινο συναίσθημα πρέπει να συνυπάρξουν αρμονικά, προκειμένου να μας οδηγήσουν σε μια αισιόδοξη νέα εποχή! 

Το "Αλ, το Παλιό Ρομπότ", μιλάει για σύγχρονα θέματα που απασχολούν τα παιδιά του σήμερα, γεννώντας υγιείς προβληματισμούς σε ό,τι αφορά τη σχέση των νέων με την τεχνολογία. Το κείμενο πραγματεύεται την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, την αποξένωση, την εσωστρέφεια και κάνει κριτική πάνω σε θέματα που αφορούν μικρούς και μεγάλους.

Όλα αυτά είναι δοσμένα με έναν εντυπωσιακό τρόπο με σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το 3D Mapping, που μετατρέπει τη σκηνή του Ιλίσια σε φαντασμαγορικό πλανητάριο. Οι χαρακτήρες εξερευνούν έναν πλούσιο θεματικό κόσμο με όχημα τον χορό, καθώς ειδικά σκηνοθετημένες χορογραφίες συνδυάζονται με τρισδιάστατες προβολές. Σαν ψηφιακό ολόγραμμα εμφανίζεται και ο Γρηγόρης Βαλτινός, σε έναν ρόλο που θα σας αφήσει έκπληκτους! Επίσης, ψηφιακά εμφανίζονται ο Χρήστος Φερεντίνος καθώς και ο Τάκης Βλαστός.

Η παράσταση μας, προορίζεται για παιδιά Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης δημοτικού, καθώς και για παιδιά του Γυμνασίου. Πρόκειται για ένα έργο με βαθιά νοήματα, που δίνονται όμως με απλό και κατανοητό τρόπο. Σαν δομή διατηρεί τα βασικά στοιχεία ενός παραμυθιού, άρα είναι ευκολονόητο σε παιδιά μικρότερης ηλικίας. Τα μηνύματα όμως έχουν διαφορετικά επίπεδα, πράγμα που δίνει τροφή για σκέψη και σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Μηνύματα Έργου

Μέσα από αυτή την περιπέτεια, οι ήρωες έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους, μαθαίνουν την αξία της φιλίας, της πραγματικής επικοινωνίας, του αληθινού παιχνιδιού και κυρίως ότι η τεχνολογία μας ανοίγει νέους ορίζοντες, αρκεί να την χρησιμοποιούμε σωστά και με μέτρο. Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την παράσταση, θα ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες, τη σωστή χρήση τους, αλλά κυρίως για την αξία που έχει η ανθρώπινη επικοινωνία και το αληθινό παιχνίδι. Οι γονείς θα καταλάβουν ότι τα παιδιά πρέπει να βγαίνουν έξω περισσότερο να μην είναι εξαρτημένα από την τεχνολογία και ότι ο χορός και ο αθλητισμός είναι απαραίτητος και δημιουργεί υγιείς σχέσεις.

 • Ηθοποιοί: Στράτος Λύκος, Μαγδαληνή Παλιούρα, Βίκυ Τσουράπη, Βιβή Ρωμανά, Μαριλέττα Κυριαζή, Αλέξανδρος Χωματιανός
 • Συγγραφέας: Νικηφόρος Βαλτινός & Θωμάς Αντωνάτος
 • Σκηνοθέτης: Θωμάς Αντωνάτος
 • Χορογράφος: Δημήτρης Μαργαρίτης
 • Σκηνογράφος / Ενδυματολόγος: Εμμανουέλα Αλφιέρη
 • Πρωτότυπη Μουσική / Επιμέλεια: Γιώργος Αρκομάνης
 • Επιμέλεια 3D προβολών: Ευάγγελος Τσαρούμης
 • Γραφικά: Λητώ Αρέτα
 • Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Καραμάνη
 • Φωτογραφίες Παράστασης: Αγγελική Κοκκοβέ
 • Επικοινωνία: IMMAGINE ADVERTISING

Κοντινά Deals