Απόκρυψη

Aπόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία: Από 99€ για 3-4ήμερη απόδραση, με Πρωινό & Full Extra, στον Παραδοσιακό Ξενώνα ''Τα Πέτρινα'

από 99
Αγόρασέ το
Αξία
189
Έκπτωση
48%
Κέρδος
90
1 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Με την εγγύηση του "Happytravel.gr", του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Happydeal EΠΕ, (με επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ).
 
Εγγύηση BEST PRICE, χωρίς Μεσάζοντες, χωρίς Κρυφές Χρεώσεις, χωρίς περιορισμούς & κρυφά γράμματα! 

Όροι Προσφοράς

H προσφορά ισχύει για διαμονή έως 31.05.2019

Η προσφορά αφορά διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει

 • 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις στο παραδοσιακό ξενώνα ''Τα Πέτρινα''
 • Πρωινό καθημερινά
 • Δωρεάν ξύλα για το τζάκι
 • Δωρεάν συμμετοχή σε οργανωμένες πεζοπορικές εξορμήσεις με οδηγό, διάρκειας 2-4 ωρών (απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 5 ατόμων)
 • Δωρεάν χρήση ποδηλάτων ΜΤΒ
 • Early Check in & Late Check out (Κατόπιν Διαθεσιμότητας)
 • ΦΠΑ

- Επιλέγετε από:

 • 99€ για 2 νύχτες με πρωινό
 • 139€ για 3 νύχτες με πρωινό

-  Η χρέωση για επιπλέον άτομο στο δωμάτιο είναι 15€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό ή 25€ ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή. Παιδιά έως 5 ετών: δωρεάν διαμονή

- Οι τιμές δεν ισχύουν κατά τις περιόδους:
 • 08.03.19 – 11.03.19
 • 22.03.19 – 25.03.19
 • 25.04.19 – 02.05.19

- Δυνατότητα αλλαγής αριθμού διανυκτερεύσεων (με ανάλογη τροποποίηση στην τιμή). Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά

- Φόρος διαμονής: Από την 01.01.18, επιβάλλεται υπέρ του Δημοσίου φόρος διαμονής ανά ημερήσια χρήση δωματίου ή σουίτας και θα καταβάλλεται από τους επισκέπτες κατά την αναχώρησή τους. Ο φόρος διαμονής είναι 1,5€/διανυκτέρευση.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε με το ξενοδοχείο (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι) για να ολοκληρώσετε την κράτηση δίνοντας τον μοναδικό αριθμό του κουπονιού σας

Διεύθυνση

Ορεινή Ναυπακτία

Τηλέφωνο

210-6019958
Τα Πέτρινα
Ορεινή Ναυπακτία
 

Ο ξενώνας, «Τα Πέτρινα» της Άνω-Χώρας είναι μια ζεστή και όμορφη γωνιά στην αρχή του χωριού. Αποτελείται από αυτόνομες πέτρινες κατοικίες, αμφιθεατρικά χτισμένες, σε μια πλαγιά γεμάτη έλατα και καστανιές, με απεριόριστη θέα στα βουνά της Ορεινής Ναυπακτίας.

Οι κατοικίες διαθέτουν πέτρινο τζάκι, TV, πολυκουζινάκι, μεγάλη βεράντα και πατάρι με εσωτερική σκάλα στο οποίο επίσης μπορούν να φιλοξενηθούν επιπλέον άτομα. Αξέχαστη θα είναι η διαμονή σας και στα δίκλινα δωμάτια με τζάκι, μια ανάσα μακριά από τα έλατα. Το κάθε ένα με διαφορετικό χρώμα, εμπνευσμένα από αγριολούλουδα της περιοχής (Ρόδον, Δειλινό, Χλόη, Δάφνη, Ίρις και Κυκλάμινο). Ο ξενώνας μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 50 άτομα.

Η παρέα που θα σας υποδεχθεί είναι άτομα νεαρής ηλικίας με πολυποίκιλα ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. Το σημαντικότερο για μας δεν είναι να προσφέρουμε μια απλή διαμονή, αλλά να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εμάς, όπως είναι η φύση, η καλή παρέα και οι εναλλακτικές δραστηριότητες. Εξάλλου η περιοχή και γενικότερα η Ορεινή Ναυπακτία προσφέρεται για τα παραπάνω. Συνδυάστε την διαμονή σας με τις δραστηριότητες που σας προτείνουμε παρακάτω, για να ζήσετε στιγμές, πραγματικά αξέχαστες.

 

Κοντινά Deals