Απόκρυψη

135€ από 600€ για μηνιαίο πρόγραμμα αδυνατίσματος, σύσφιξης και διατροφής "Weight Loss B4U" στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ''Β4U Med in Beauty'' στη Γλυφάδα

Αξία
600
Έκπτωση
78%
Κέρδος
465
12 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η κοσμητική ιατρική εντάσσεται σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο.  Η «b4umedinbeauty» στεγάζει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εντός του πολυτελούς πολυϊατρείου «Mediterraneo First Care» στο εμπορικό κέντρο «City Plaza» στη Γλυφάδα.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.09.2019

- Η προσφορά αφορά 1 μηνιαίο "Weight Loss B4U" πρόγραμμα αδυνατίσματος, σύσφιξης και διατροφής, στο "Β4U Med in Beauty" στη Γλυφάδα και περιλαμβάνει αναλυτικά:

  • Cavitation: Ο όρος Cavitation σημαίνει την καταστροφή των λιποκυττάρων με την μέθοδο της «σπηλαίωσης». Αξιοποιείται η δύναμη των υπερήχων που με την δόνηση τους σπάνε την μεμβράνη των λιποκυττάρων. Αυτό οδηγεί σε απόπτωση και θάνατο αυτών. Είναι ιδανική μέθοδος για το συσσωρευμένο τοπικό λίπος των λιπαποθηκών γυναικών και ανδρών. Τέτοιες περιοχές είναι η κοιλιά, τα μπράτσα, η οσφυϊκή χώρα (μέση), οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα, οι κνήμες. 
  • RF: Ο όρος RF (radiofrequency) αφορά στις ραδιοσυχνότητες. Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται αρκετά χρόνια στην αισθητική δερματολογία. Η κύρια δράση τους είναι η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω της θερμότητας που εκπέμπεται και διοχετεύεται υποεπιδερμιδικά. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος οδηγώντας σε σύσφιξη αυτού.
  • Vacuum: Η θεραπεία Vaccum (μασάζ κενού), χρησιμοποιείται με τεράστια αποτελέσματα για τη γλυπτική σώματος, τη μείωση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας. Η καινοτόμα υπερηχητική τεχνολογία, που χρησιμοποιεί κύματα υπερήχων και ενέργεια ραδιοσυχνότητας, παράγει θερμότητα με την οποία καταστρέφει και διασπά επιλεκτικά τα λιπώδη κύτταρα και την κυτταρίτιδα χωρίς όμως να επηρεάζονται τα γειτονικά όργανα και κύτταρα. Το αποτέλεσμα αυτού εξουδετερωμένο υποδερμικό στρώμα λίπους και δέρμα πιο ελαστικό και σφικτό.
  • Πλάνο Διατροφής: Το πιο σημαντικό στην εφαρμογή ενός Διατροφικού προγράμματος γενικά είναι η εξατομίκευση. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές απαιτήσεις αλλά ίδιος στόχος. Η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και η διατροφική εκπαίδευση. Ειδικά για τον συγκεκριμένο διατροφικό σχεδιασμό στα πλαίσια του προγράμματος weight loss, η ειδική διατροφή θα συνδράμει τα μέγιστα στην δράση του συνδυασμού των θεραπειών (cavitation, vacuum, Rf).

Ωράριο Λειτουργίας επιχείρησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00

Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού

- H επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Λ.Βουλιαγμένης 85
Γλυφάδα

Τηλέφωνο

210-6019958

B4U Med in Beauty

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η κοσμητική ιατρική εντάσσεται σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο.  Η «b4umedinbeauty» στεγάζει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εντός του πολυτελούς πολυϊατρείου «Mediterraneo First Care» στο εμπορικό κέντρο «City Plaza» στη Γλυφάδα.

Στόχος της η υπεύθυνη, εγγυημένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων προσώπου και σώματος!

Κοντινά Deals