Απόκρυψη

25€ από 70€ για Αποτρίχωση σε Μασχάλες, ακόμα και το καλοκαίρι, με το νέας γενιάς Laser Diolase Alexandrite 755 EX 2, στη Δερματολογική Κλινική Θεραπευτικής & Κοσμετικής Ιατρικής ''Dermatic Care'' στο Σύνταγμα

Αξία
70
Έκπτωση
64%
Κέρδος
45
13 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Δικομάστε σήμερα το σύγχρονο νέας γενιάς μηχάνημα διοδικού alexandrite 755 laser Diolase EX2® όπου με τις δύο σύγχρονες μεθόδους επιτυνχάνει μόνιμο αποτέλεσμα, άμεσα, ανώδυνα και με ασφάλεια ακόμα και το καλοκαίρι!
 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 31.03.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει 1 συνεδρία Αποτρίχωσης σε Μασχάλες, ακόμα και το καλοκαίρι, με το νέας γενιάς επαναστιατκό Laser Diolase Alexandrite 755 EX 2, στη Δερματολογική Κλινική Θεραπευτικής & Κοσμετικής Ιατρικής "Dermatic Care" στο Σύνταγμα

Τip: Μπορείτε να αγοράσετε όσα κουπόνια θέλετε, ανάλογα τις συνεδρίες που θα χρειαστείτε!

Η αποτρίχωση με laser είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για ριζική αποτρίχωση και πλέον με την νέα τεχνολογία που σας παρέχει το Dermatic Care  γίνεται και μια απόλυτα προσιτή λύση. Σκεφτείτε πόσα χρήματα και πόσο επίπονες μεθόδους (αποτριχωτικές κρέμες, κερί, ταινίες αποτρίχωσης, ξυραφάκια)  έχετε χρησιμοποιήσει χωρίς μόνιμα αποτελέσματα και σε αρκετές περιπτώσεις με δυσάρεστες παρενέργειες (θυλακίτιδα, εγκαύματα, ερεθισμούς κλπ). Ακόμα και με άλλες μεθόδους laser αποτρίχωσης που επί χρόνια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αλλά ακόμη δεν σας έχουν δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα

- Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση Diolase Alexandrite 755 EX2;

Η Dermatic Care  σας παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα το σύγχρονο νέας γενιάς μηχάνημα διοδικού alexandrite 755 laser Diolase EX2®. όπου με τις δύο σύγχρονες μεθόδους επιτυγχάνει μόνιμο αποτέλεσμα, άμεσα, ανώδυνα και πάνω από όλα με απόλυτη ασφάλεια για την υγεία του δέρματος σας. Χάρη στο Diolase EX2® η αποτρίχωση laser δεν σταματάει το καλοκαίρι…. Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή του διοδικού alexandrite 755 laser Diolase EX2®.   του Dermatic Care  ψύχει την περιοχή εφαρμογής με την ειδική κεφαλή και το κάνει εντελώς ανώδυνο και ασφαλές.

Το μηχάνημα Diolase EX2® του Dermatic Care διαθέτει μια εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή η οποία σαρώνει την υπό θεραπεία περιοχή διαχέοντας σε αυτή μια υψηλής συγκέντρωσης δέσμη φωτός. Κάθε «χτύπημα» χρειάζεται λιγότερο από δευτερόλεπτό και καταστρέφει τα θυλάκια.

Η αποτρίχωση με laser είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για ριζική αποτρίχωση και πλέον με την νέα τεχνολογία που σας παρέχει το Dermatic Care  γίνεται και μια απόλυτα προσιτή λύση. Σκεφτείτε πόσα χρήματα και πόσο επίπονες μεθόδους (αποτριχωτικές κρέμες, κερί, ταινίες αποτρίχωσης, ξυραφάκια)  έχετε χρησιμοποιήσει χωρίς μόνιμα αποτελέσματα και σε αρκετές περιπτώσεις με δυσάρεστες παρενέργειες (θυλακίτιδα, εγκαύματα, ερεθισμούς κλπ). Ακόμα και με άλλες μεθόδους laser αποτρίχωσης που επί χρόνια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αλλά ακόμη δεν σας έχουν δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00

- Mε την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας ώστε να κλείσετε ραντεβού

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Σταδίου 3α, Σύνταγμα
(εντός της στοάς), 7ος όροφος

Τηλέφωνο

210-6019958

Doctor Care - Dermatic Care

To Doctor Care παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας και Ιατρικής αισθητικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Στις Ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις μας στο Σύνταγμα, προσφέρουμε στον κλάδο της πρωτοβάθμιας υγείας και ιατρικής αισθητικής μια νέα αίσθηση φιλοξενίας του ασθενή.

ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η κοσμητική ή αισθητική δερματολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Δερματολογίας. Πρόκειται για τον κλάδο της δερματολογίας που σκοπόέχει να θεραπεύσει παθήσεις που, παρότι δεν απειλούν την υγεία, αποτελούν αισθητικό πρόβλημα και επιβαρύνουν την ψυχολογία ή την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους ιατρούς, κάποιες φορές με τη βοήθεια εξελιγμένων μηχανημάτων (π.χ. Laser).

Η αισθητική δερματολογία απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Καταστάσεις στις οποίες ενδείκνυται και εφαρμόζεται με επιτυχία η αισθητική δερματολογία είναι η ακμή, η ενδογενής ή εξωγενής γήρανση που εκδηλώνεται με την εμφάνιση των ρυτίδων και τη μείωση της σπαργής και της ελαστικότητας του δέρματος, οι αγγειακές βλάβες, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά και τα θηλώματα και οι σπίλοι.

Επιγραμματικά η κοσμητική δερματολογία προσφέρει λύσεις σε:

Τριχοφυΐα: Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θεραπεύεται οριστικά με τη χρήση του Laser Alexandride.

Αντιγήρανση: Μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών με τη χρήση μη επεμβατικών θεραπειών όπως το botox και η μεσοθεραπεία.

Ακμή και ουλές: Αντιμετώπιση της ακμής με χημικά peeling, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος.

Ανάπλαση: Βελτίωση της υφής του δέρματος με την εφαρμογή χημικού peeling και δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους.

Ευρυαγγείες: Εφαρμογή σκληροθεραπείας και laser για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ

 • Αποτρίχωση Diolase Alexandrite EX2
 • Κρυολιπόλυση
 • Κυτταρίτιδα
 • Δερμοαπόξυση με διαμάντι
 • Yδροδερμοαπόξυση
 • Υαλουρινικό
 • Botox

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

 • Ιατρικό περιβάλλον υψηλής Αισθητικής.
 • Διακεκριμένοι και καταξιωμένοι Ιατροί.
 • Υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός.
 • Εύκολη πρόσβαση.
 • Ιατρικές, Εργαστηριακές & Διαγνωστικές Εξετάσεις σε ΕΝΑ ραντεβού

 • Άμεση παραλαβή Αποτελεσμάτων

 
Κοντινά Deals