Απόκρυψη

7,90€ από 16€ για Οικογενειακή Τούρτα, επιλογή από 8 γεύσεις, στα περίφημα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία ''Δεληολάνης'' σε Συγγρού & Παγκράτι

Αξία
16
Έκπτωση
51%
Κέρδος
8.1
98 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Από τον πρωινό αρωματικό καφέ, τα σνακς, τα φρεσκοβγαλμένα ψωμάκια, το ελαφρύ προμεσημεριανό και το πλούσιο, σε κλασικές συνταγές, μεσημεριανό ή βραδινό μενού, μέχρι το αγαπημένο σας παγωτό και τα φρέσκα γλυκά μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον χώρο της εστίασης από το 1954.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 30.09.2019

– Η προσφορά περιλαμβάνει 1 οικογενειακή Τούρτα 1kg-1,2kg, με ελεύθερη επιλογή από 8 γεύσεις, στα πασίγνωστα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία του "Δεληολάνη" σε Συγγρού και Παγκράτι

- Όλες οι τούρτες παρασκευάζονται καθημερινά στα εργαστήρια μας απο τις καλύτερες πρώτες ύλες στον κόσμο και με ολόφρεσκα υλικά.

Διευθύνσεις και ωράριο ζαχαροπλαστείων:

  • Αθήνα: Λεωφόρος Συγγρού 100 - 24ώρες ανοιχτό
  • Παγκράτι: Χρεμωνίδου 55 - 08:00-01:00 καθημερινά

​- Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την παραλαβή της τούρτας, καθώς όλες οτι τούρτες δίνονται βάσει της διαθεσιμότητας που υπάρχει στην βιτρίνα 

- Τα ζαχαροπλαστεία δεν θα εξυπηρετούν κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Λ.Συγγρου 100, Αθήνα
Χρεμωνίδου 55, Παγκράτι

Τηλέφωνο

210 6019958

Δεληολάνης

Ο Δεληολάνης, γνωστός εδώ και πολλές δεκαετίες για τις αξεπέραστες, από τον χρόνο, δημιουργίες σε παγωτό και γλυκό, σήμερα συνεχίζει το έργο της παράδοσης, αλλά καταξιώνει τη φήμη του και με επιπλέον νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της εστίασης.

Πολύ, καλό, προσιτό φαγητό, ολόφρεσκα φρατζολάκια από τον ιδιόκτητο φούρνο, κριτσίνια, διάφορα επιλεγμένα είδη αρτοποιείας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering, προσαρμοσμένες ιδανικά στο γούστο, το επίπεδο και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Επειδή η ποιότητα και η φροντίδα πάνε «πακέτο» με την εξυπηρέτηση, έχετε όλες τις δυνατότητες να απολαμβάνετε το καθημερινό μας μενού. Αν δεν μπορείτε να γευτείτε τα πιάτα μας σε κάποιο τραπέζι, μπορείτε να τα πάρετε σε πακέτο ή να ζητήσετε να τα  φέρουμε εμείς στο σπίτι ή το γραφείο.

Η «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ» ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Όλα έχουν το κόστος τους. Γιατί, όμως, κάποιος να πληρώνει κάτι πολύ περισσότερο από όσο αξίζει; Στην επόμενη αγορά σας διαπιστώστε ότι υπάρχουν και έξυπνες λύσεις.  Το «πολύ και καλό», αλλά πάντοτε προσιτό, για μας είναι αξίωμα που τηρούμε ευλαβικά εδώ και 65 ολόκληρα χρόνια.

Σε τρία κεντρικά σημεία της Αθήνας ο Δεληολάνης κερδίζει στα «σημεία» τη μάχη κατά της ακρίβειας και υπέρ της αξιοπρέπειας. Στα ισάριθμα καταστήματα, ο καθένας μας έχει μια προσιτή, γρήγορη και ποιοτική λύση σε κάθε επιθυμία για φαγητό, παγωτό, φαγητό ή …φουρνιστό.

 

 

 

Κοντινά Deals