Απόκρυψη

13€ από 20€ για πλήρες Γεύμα 1 ή περισσότερων ατόμων, dine in ή take away, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στον ''Δεληολάνη'' σε Συγγρού και Παγκράτι

Αξία
20
Έκπτωση
35%
Κέρδος
7
44 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Επειδή η ποιότητα και η φροντίδα πάνε «πακέτο» με την εξυπηρέτηση, έχετε όλες τις δυνατότητες να απολαμβάνετε το καθημερινό μας μενού. Αν δεν μπορείτε να γευτείτε τα πιάτα μας σε κάποιο τραπέζι, μπορείτε να τα πάρετε σε πακέτο ή να ζητήσετε να τα  φέρουμε εμείς στο σπίτι ή το γραφείο.

 

Όροι Προσφοράς

 

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30.09.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει 1 πλήρες γεύμα, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, έως την αξία των 20€ στα καταστήματα του Δεληολάνη σε Συγγρού και Παγκράτι

Η προσφορά ισχύει για κατανάλωση στο κατάστημα (dine in) ή και εκτός καταστήματος (take away)

- Δεν υπάρχει περιορισμός ούτε στα κουπόνια που μπορούν να αγοραστούν αλλά ούτε και στα άτομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάθε κουπόνι.

Για να δείτε τoν κατάλογο πατήστε ΕΔΩ

- Σε περίπτωση υπέρβασης της αξίας των 20€ ανά κουπόνι, υπάρxει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο κατάστημα

Διευθύνσεις και ωράριο καταστημάτων:

  • Αθήνα: Λεωφόρος Συγγρού 100 - 24ώρες ανοιχτό
  • Παγκράτι: Χρεμωνίδου 55 - 08:00-01:00 καθημερινά

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία

- Τα ζαχαροπλαστεία δεν θα εξυπηρετούν κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Λ.Συγγρου 100, Αθήνα
Χρεμωνίδου 55, Παγκράτι

Τηλέφωνο

210 6019958

Δεληολάνης

 

Ο Δεληολάνης, γνωστός εδώ και πολλές δεκαετίες για τις αξεπέραστες, από τον χρόνο, δημιουργίες σε παγωτό και γλυκό, σήμερα συνεχίζει το έργο της παράδοσης, αλλά καταξιώνει τη φήμη του και με επιπλέον νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της εστίασης.

Πολύ, καλό, προσιτό φαγητό, ολόφρεσκα φρατζολάκια από τον ιδιόκτητο φούρνο, κριτσίνια, διάφορα επιλεγμένα είδη αρτοποιείας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering, προσαρμοσμένες ιδανικά στο γούστο, το επίπεδο και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Επειδή η ποιότητα και η φροντίδα πάνε «πακέτο» με την εξυπηρέτηση, έχετε όλες τις δυνατότητες να απολαμβάνετε το καθημερινό μας μενού. Αν δεν μπορείτε να γευτείτε τα πιάτα μας σε κάποιο τραπέζι, μπορείτε να τα πάρετε σε πακέτο ή να ζητήσετε να τα  φέρουμε εμείς στο σπίτι ή το γραφείο.

Η «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ» ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Όλα έχουν το κόστος τους. Γιατί, όμως, κάποιος να πληρώνει κάτι πολύ περισσότερο από όσο αξίζει; Στην επόμενη αγορά σας διαπιστώστε ότι υπάρχουν και έξυπνες λύσεις.  Το «πολύ και καλό», αλλά πάντοτε προσιτό, για μας είναι αξίωμα που τηρούμε ευλαβικά εδώ και 65 ολόκληρα χρόνια.

Σε τρία κεντρικά σημεία της Αθήνας ο Δεληολάνης κερδίζει στα «σημεία» τη μάχη κατά της ακρίβειας και υπέρ της αξιοπρέπειας. Στα ισάριθμα καταστήματα, ο καθένας μας έχει μια προσιτή, γρήγορη και ποιοτική λύση σε κάθε επιθυμία για φαγητό, παγωτό, φαγητό ή …φουρνιστό.

Κοντινά Deals