Απόκρυψη

9,9€ από 20€ για ολόφρεσκα Φρούτα & Λαχανικά στην "Φρουτεμπορική Μυλωνάς", τη μεγαλύτερη φρουτεμπορική αλυσίδα της Αττικής με 6 καταστήματα (Γλυφάδα, Κηφισιά, Nέο Ηράκλειο, Πόρτο Ράφτη, Άνοιξη, Αρτέμιδα)

Αξία
20
Έκπτωση
51%
Κέρδος
10.1
328 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Mία μοναδική προσφορά από την "Φρουτεμπορική Μυλωνάς" και το happydeals.gr με ολόφρεκα φρούτα και λαχανικά με μοναδική ποιότητα.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 30.09.2019

– Η προσφορά περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή ολόφρεσκων φρούτων & λαχανικών, χωρίς κανένα περιορσμό, από τη "Φρουτεμπορική Μυλωνάς", τη μεγαλύτερη φρουτεμπορική αλυσίδα της Αττικής

- Διευθύνσεις καταστημάτων "Φρουτεμπορική Μυλωνάς"

  • Άνοιξη: Λεωφόρος Μαραθώνος 28
  • Aρτέμιδα: Λεωφ. Βραυρώνος 14
  • Γλυφάδα: Δημ. Γούναρη 22α
  • Κηφισιά: Χαρ. Τρικούπη 155
  • Nέο Ηράκλειο: Λεωφ. Ηρακλείου 364
  • Πόρτο Ράφτη: Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 676

- Ωράριο καταστημάτων: Δευτέρα με Κυριακή 08:00 έως 22:00 (εξαιρείται το κατάστημα της Άνοιξης που είναι κλειστό Κυριακή)

- Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν τη χρήση του κουπονιού. Απλά αγοράζετε το κουπόνι σας και το προσκομίζετε στο κατάστημα της επιλογής σας

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αθήνα

Τηλέφωνο

210-6019958

Φρουτεμπορική Μυλωνάς

Η Φρουτεμπορική Μυλωνάς είναι στο χώρο των φρούτων και λαχανικών από το 1955, με μεγάλη προσπάθεια, ζήλο και αγάπη για αυτό που κάνουμε. 

Από τον ιδρυτή της, Γρηγόριο Μυλωνά, πέρασε στα χέρια των αδερφών Θύμιο - Σταύρο. Ενώ  η τρίτη γενιά της οικογένειας Μυλωνά, κάνει τα πρώτα της βήματα στην οικογενειακή μας επιχείρηση, με περισσότερες σπουδές, με νέες ιδέες και διάθεση για δουλειά.

Με έμπειρο προσωπικό, σωστές επιλογές εμπορευμάτων, εμπόρων - παραγωγών και την πολυετή μας πείρα, καταφέραμε σήμερα η Φρουτεμπορική Μυλωνάς να είναι η μεγαλύτερη Ελληνική αλυσίδα Οπωροπωλείων στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 καταστήματα με την επωνυμία «Φρουτεμπορική Μυλωνάς» στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα,  Κηφισιά, Άνοιξη, Νέο Ηράκλειο,  Πόρτο Ράφτη, Αρτέμιδα ενώ η επιχείρηση απασχολεί περίπου 65 άτομα

Η εμπιστοσύνη σας, μας κάνει πιο υπεύθυνους και προσεκτικούς στη δουλειά μας, έτσι ώστε να είστε πάντα ευχαριστημένοι. Σε αυτό το πλαίσιο αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας με μια δυνατή είσοδο στα social media αλλά και με ένα ολοκαίνουργιο site με αρκετές πληρφορίες για τη σημασία της ένταξης των φρούτων και των λαχανικών στη ζωή μας.

Κοντινά Deals