Απόκρυψη

10€ από 15€ για είσοδο στην πολυσυζητημένη παράσταση του Ά.Σνίτσλερ ''REIGEN - 10 ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ'', με τους Θ.Τζήμου & Γ. Χρανιώτη, στο θέατρο ''Θησείον-Ένα Θεάτρο για τις Τέχνες''

Αξία
17
Έκπτωση
41%
Κέρδος
7
39 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Ένα έργο για το σεξ και τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις που αλλάζουν μορφή, μέσα από τις ιστορίες δέκα ζευγαριών. Όλους τους ρόλους υποδύονται η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και συνεχών εναλλαγών.

 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 16.10.2019 (Πρεμιέρα) έως και τις 12.01.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στη παράσταση "Reigen-Δέκα διάλογοι για το Σεξ'', το πολυσυζητημένο έργο του Ά.Σνίτσλερ, στο θέατρο "Θησείον - Ένα Θεάτρο για τις Τέχνες"

- Μια περίτεχνη σκυταλοδρομία ερωτικών συνευρέσεων, όπου οι ήρωες κινούνται πέραν της κοινωνικής τους θέσης και της οικονομικής και οικογενειακής τους κατάστασης,  δημιουργώντας ένα κύκλο διαδοχικών ιστοριών, που σκιαγραφούν το πορτρέτο μιας ολόκληρης κοινωνίας. To έργο γράφτηκε το 1897, εκδόθηκε το 1903 και στη συνέχεια απαγορεύτηκε ως προκλητικό και αιρετικό. Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή

- Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή 19:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Τουρναβίτου 7
Θησείο

Τηλέφωνο

210-6019958
Reigen - Δέκα Διάλογοι για το Σεξ
θησείον-ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ
 

Ένα έργο για το σεξ και τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις που αλλάζουν μορφή, μέσα από τις ιστορίες δέκα ζευγαριών. Όλους τους ρόλους υποδύονται η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και συνεχών εναλλαγών.

Μια περίτεχνη σκυταλοδρομία ερωτικών συνευρέσεων, όπου οι ήρωες κινούνται πέραν της κοινωνικής τους θέσης και της οικονομικής και οικογενειακής τους κατάστασης,  δημιουργώντας ένα κύκλο διαδοχικών ιστοριών, που σκιαγραφούν το πορτρέτο μιας ολόκληρης κοινωνίας. 

To έργο γράφτηκε το 1897, εκδόθηκε το 1903 και στη συνέχεια απαγορεύτηκε ως προκλητικό και αιρετικό. Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή.

Ακόμα και ο Φρόιντ παραδέχθηκε πως ο Σνίτσλερ, «καίτοι δεν διέθετε τα επιστημονικά εργαλεία, έψαυσε τα μύχια της σεξουαλικότητας».

Σε έργα του Άρτουρ Σνίτσλερ βασίστηκε το σενάριο σημαντικών ταινιών όπως το «Eyes Wide Shut» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «360» του Φερνάρντο Μεϊρέγιες κ.α.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 • Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Αλίκη Δανέζη Knutsen
 • Σκηνικά-Κοστούμια: Πάρις Μέξης
 • Μουσική: Blaine Reininger
 • Σχεδιασμός φωτισμών: Χριστίνα Θανάσουλα
 • Κίνηση: Θανάσης Ακοκαλίδης
 • Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπαναστασάτου
 • Κατασκευή κοστουμιών: Μαρία Σιαφάκα
 • Διεύθυνση παραγωγής: Αναστασία Γεωργοπούλου
 • Επικοινωνία: Ανζελίκα Καψαμπέλη
 • Παραγωγή: Stefi Productions-Γιάννης Μ. Κώστας
 • Παίζουν: Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Χρανιώτης

 

Κοντινά Deals