Απόκρυψη

6€ από 15€ για είσοδο 1 ατόμου στην ''Μαύρη Σαμπούκα'', μια κωμωδία δυναμίτης του Τόλη Παπαδημητρίου, 4η χρονιά επιτυχίας στο Θέατρο Αλκμήνη

Αξία
15
Έκπτωση
60%
Κέρδος
9
198 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Ο Τόλης Παπαδημητρίου υπογράφει σκηνοθετικά την κωμωδία του «ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ» κι έρχεται (για 2η Χρονιά) να «ανατινάξει» το θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ. Με «όπλο» τον ξέφρενο ρυθμό, «σκανδάλη» την έξυπνη ατάκα, «μπαρούτι» τους 2 ακραίους χαρακτήρες και «δυναμίτη» το γέλιο η «ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ» είναι μια κωμωδία-σφαίρα που σας υπόσχεται την πιο ξεκαρδιστική «έκρηξη».

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 24.03.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο ενός ατόμου στη παράσταση "Μαύρη Σαμπούκα", 4η σεζόν επιτυχίας, στο Θέατρο Αλκμήνη

- Κι ενώ η «Μαύρη Σαμπούκα» μεσουρανεί στα ξενυχτάδικα της Αθήνας , ο Βλάσης Κουρούπας – ένας ταξιτζής απο τις Κουκουβάουνες- μπαίνει κατα λάθος στο σπίτι του πάμπλουτου μουσικοσυνθέτη Διονύσιου Αβέρωφ με σκοπό να τον κλέψει. Το μεγάλο πρόβλημα όμως ξεκινάει όταν εμφανισθεί ο συνεργός του Βλάση, ο Μήτσος. Μόλις ο Διονύσιος τον αντιληφθεί...αλλά αυτό καλύτερα να το δείτε!

Πρωταγωνιστούν: Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος, Ζέτα Λιάλιου, Δημοσθένης Μπουντούρης

- Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

  • Δευτέρα 21:15 (εκτός 13.01.2020)
  • Τρίτη 21:15

- Διάρκειας παράστασης: 140 λεπτά (με διάλειμμά)

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αλκμήνης 8-12
Γκάζι

Τηλέφωνο

210-6019958

Μαύρη Σαμπούκα

Θέατρο Άλκμήνη 4ος Χρόνος

μια κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου

Κι ενώ η «Μαύρη Σαμπούκα» μεσουρανεί στα ξενυχτάδικα της Αθήνας , ο Βλάσης Κουρούπας – ένας ταξιτζής απο τις Κουκουβάουνες- μπαίνει κατα λάθος στο σπίτι του πάμπλουτου μουσικοσυνθέτη Διονύσιου Αβέρωφ με σκοπό να τον κλέψει. Το μεγάλο πρόβλημα όμως ξεκινάει όταν εμφανισθεί ο συνεργός του Βλάση, ο Μήτσος. Μόλις ο Διονύσιος τον αντιληφθεί...αλλά αυτό καλύτερα να το δείτε!

Ο Τόλης Παπαδημητρίου υπογράφει σκηνοθετικά την κωμωδία του «ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ» κι έρχεται - για 4η Χρονιά - να «ανατινάξει» το θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ. 

Με «όπλο» τον ξέφρενο ρυθμό, «σκανδάλη» την έξυπνη ατάκα, «μπαρούτι» τους 2 ακραίους χαρακτήρες και «δυναμίτη» το γέλιο η «ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ» είναι μια κωμωδία-σφαίρα που σας υπόσχεται την πιο ξεκαρδιστική «έκρηξη».

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη λοιπόν, κερνάμε «ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ»!

Εσύ; Δε θα πιείς;

Συντελεστές:

  • Παίζουν: Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος, Ανάργυρος Βαζαίος, Δώρα Λουκίσα
  • Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου
  • Βοηθ.Σκηνοθ.:  Ζέτα Λιάλιου
  • Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκη Δημητρίου
  • Graphics: Άννα Μαυροειδή
  • Μουσ. Επιμέλεια: Τόλης Παπαδημητρίου

 

 

Κοντινά Deals