Απόκρυψη

ΠΑΛΕΡΜΟ στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Από 219€ για 4 μέρες (14-17/10) με Αεροπορικά-Ξενοδοχείο-Φόρους

Αξία
310
Έκπτωση
29%
Κέρδος
91
4 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Μια προσφορά του Happytravel.gr, του ταξιδιωτικού πρακτορείου του Happydeals (με επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ).
 
Η καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ, χωρίς Μεσάζοντες, χωρίς Κρυφές Χρεώσεις, χωρίς περιορισμούς & κρυφά γράμματα!

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά ισχύει ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει:

  • 3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*
    • Hotel Mediterraneo ή παρόμοιο
  • Πρωινό καθημερινά 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με 1 μικρή τσάντα (40 x 20 x 25 π.χ σακίδιο πλάτης) στην καμπίνα
  • Όλους τους φόρους των αεροδρομίων
  • Επίναυλους καυσίμων
  • ΦΠA

​- Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων του συγκεκριμένου ναύλου

- Χειραποσκευή 10 κιλών (55x40x20): 25€ ανά άτομο

- Δημοτικοί φόροι (12€ ανά άτομο πληρωτέοι στο ξενοδοχείο)

Για έλεγχο διαθεσιμότητας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00) ή στο e-mail travel@happydeals.gr ώστε να δηλώσετε τα παρακάτω:

  • Τα ονόματα των επιβατών με λατινικούς χαρακτήρες (ακριβώς όπως αναγράφονται στο διαβατήριο/ταυτότητα)
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας

- Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα αποστείλουμε στο e-mail σας τα αεροπορικά εισιτήρια (μέσω των οποίων θα κάνετε check in) και το voucher του ξενοδοχείου (θα το προσκομίσετε στο ξενοδοχείο την ημέρα άφιξης)

- Μετά την αγορά δεν μπορεί να γίνει καμία ακύρωση

Διεύθυνση

Παλέρμο

Τηλέφωνο

210-6019958

Παλέρμο

Το μεγάλο λιμάνι, ο Πάνορμος όπως το ονόμαζαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, είχε ανεκτίμητη εμπορική αξία. Γι’ αυτό και ανάμεσα στο 9ο και τον 12ο αιώνα αναπτύχθηκε σε μία από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις, υπό την κυριαρχία Σαρακηνών και Νορμανδών.

Μία επίσκεψη σήμερα θα σας πείσει πως κάθε παλιός κατακτητής επιβιώνει στους δρόμους του Παλέρμο, έστω και με ένα μικρό μνημείο. Tα αξιοθέατα, που μέχρι σήμερα καθορίζουν το σχήμα της πόλης, είναι έργα του 16ου και του 17ου αιώνα. Μπαρόκ και αυστηρά νορμανδικά κτίρια ενώνονται από στενά μεσαιωνικά δρομάκια, που κρύβουν στη σκιά τους λαβυρίνθους με υπαίθριες αγορές.

Η σημερινή πρωτεύουσα της Σικελίας μπορεί να μη θυμίζει σε πολλά πράγματα τη μεσαιωνική πόλη του προπερασμένου αιώνα, ωστόσο σύντομα θα διαπιστώσετε πως τα «γκέτο» των ιστορικών σημείων του Παλέρμο ακόμα κατοικούνται και είναι πέρα για πέρα ζωντανά.

Θυμηθείτε επίσης πως το Παλέρμο, όπως και η υπόλοιπη Σικελία άλλωστε, θεωρείται ένα από τα πιο παραδοσιακά «οχυρά» της μαφίας, εναντίον της οποίας εξαπέλυσε επιτυχημένες επιθέσεις ο δήμαρχος της πόλης από το 1993 ώς το 2001, Orlando Leoluca.

Πως να πάτε και οι μετακινήσεις στο Παλέρμο

Για να φτάσετε ώς εκεί, πιθανότατα θα έχετε πετάξει από το «Ελ. Βενιζέλος» στη Ρώμη κι από εκεί θα έχετε μετεπιβιβαστεί σε κάποια από τις συχνές ημερήσιες εσωτερικές πτήσεις.

Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης (στον κεντρικό σταθμό τρένων, δηλαδή) είναι με το λεωφορείο που αναχωρεί από το αεροδρόμιο ανά 30 λεπτά.

Υπολογίστε ότι θα χρειαστείτε περίπου 40′ για να καλύψετε τα 31 χλμ. που χωρίζουν το αεροδρόμιο από το κέντρο της πόλης, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 6€. Εναλλακτικά, αν θέλετε να πάρετε ταξί, σημειώστε πως η «ταρίφα» αεροδρόμιο – κέντρο πόλης φτάνει τα 40€ περίπου, ωστόσο, πριν το αυτοκίνητο ξεκινήσει, βεβαιωθείτε πως ο οδηγός έχει… ανοίξει το μετρητή!

Μέσα στην πόλη, η καλύτερη επιλογή σας είναι να κινηθείτε με λεωφορεία. Τα ημερήσια εισιτήρια (με απεριόριστες διαδρομές με κάθε γραμμή) κοστίζουν περίπου 3,50€ ενώ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το minibus που κινείται στο ιστορικό κέντρο και σταματάει σε όλα τα βασικά αξιοθέατα θα πληρώσετε μόλις 0,52 ευρώ.

Σημειώστε ότι τα ταξί είναι μια φθηνή εναλλακτική λύση, μπορείτε να τα σταματήσετε οπουδήποτε, με τη διαφορά ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σιγουρεύεστε κάθε φορά ότι ο μετρητής τρέχει.

Κοντινά Deals