Απόκρυψη

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 135€ για 3ήμερη Οδική Εκδρομή σε Γύθειο, Σπήλαια Διρού, Μονεμβασιά, Ναύπλιο με Μεταφορές & Ξενοδοχείο 4* με Ημιδιατροφή

Αξία
200
Έκπτωση
33%
Κέρδος
65
5 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Με την εγγύηση του "Happytravel.gr", του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Happydeal EΠΕ, (με επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ).
 

Όροι Προσφοράς

- H προσφορά αφορά 3ημερη οδική εκδρομή από τις 26 έως 28 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει αναλυτικά:

 • Μεταφορές και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο ΗΤL Belle Hellene 4*, στο Γύθειο
 • Πρωινό και βραδινό σε μπουφέ
 • Συνοδός-Αρχηγός γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ

- Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Φόρος Διανυκτέρευσης.

Για έλεγχο διαθεσιμότητας επικοινωνήστε άμεσα στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00) ή στο e-mail travel@happydeals.gr ώστε να δηλώσετε τα παρακάτω:

 • Ακριβείς ημερομηνίες ταξιδιού (check in / check out)
 • Τα ονόματα των διαμενόντων
 • Τηλέφωνο Επικοινωνίας

- Μετά την αγορά δεν μπορεί να γίνει καμία ακύρωση

 

Διεύθυνση

Πελοπόννησος

Τηλέφωνο

210-6019958

Πρόγραμμα

26/10 Αθήνα-Σπάρτη-Γύθειο 

Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας &  αναχώρηση για  την ιστορική πόλη της Σπάρτης  με  ενδιάμεσες στάσεις.  Ελεύθερος χρόνος  για καφέ  & μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας το βραβευμένο ξενοδοχείο Βelle Ηelene 4*.  Τακτοποίηση στα δωμάτια & επίσκεψη στο πανέμορφο Γύθειο για να κάνουμε την βόλτα μας σε ένα λιμάνι με μανιάτικο άρωμα. Ελεύθερος  χρόνος  για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Δείπνο- Διανυκτέρευση.  

27/10  Σπηλαία Διρού-Μονεμβάσια-Αρεόπολη 

 Μετά το  πρωινό  επιβίβαση στο πούλμαν & αναχώρηση για τα μαγευτικά Σπήλαια Διρού στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου.  Κατάλευκοι σταλακτίτες & σταλαγμίτες,  εντυπωσιακές κουρτίνες,  αστραφτεροί κρύσταλλοι στολίζουν κάθε γωνία του δημιουργώντας ένα απαράμιλλο θέαμα που κόβει την ανάσα.   Προαιρετική επίσκεψη στο σπηλαίο με ξενάγηση & περιήγηση με βαρκούλες (ατομικά έξοδα €10,00). Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής. Μετά το τέλος της επίσκεψη μας , αναχώρηση για την μαγευτική  Μονεμβασιά.  Σπίτια από πέτρα, θολωτά σοκάκια, βυζαντινές εκκλησίες και ενετικά αρχοντικά, μια ζωντανή καστροπολιτεία του Μεσαίωνα, σαν παραμύθι. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την περιοχή & μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν & επίσκεψη Στην πρωτεύουσα της Μέσης Μάνης,  την ιστορική & πανέμορφη Αρεόπολη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ & ψώνια σε παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας Δείπνο-Διανυκτέρευση. 

28/10 Τρίπολη-Ναύπλιο-Αθήνα 

Μετά το  πρωινό  επιβίβαση στο πούλμαν & αναχώρηση  για την πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας την πανέμορφη Τρίπολη. Στάση στην πλατεία  Άρεως,  το κεντρικότερο σημείο της πόλης & ελεύθερος χρόνος για περίπατο & καφέ. Επιστροφή στο πούλμαν & αναχώρηση για το πανέμορφο  Ναύπλιο για να απολαύσουμε της ομορφιές της ιστορικής πόλης. Ελεύθερος χρόνος για  φαγητό & βόλτα. Το απόγευμα αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Τέλος εκδρομής. 

Κοντινά Deals