Απόκρυψη

8€ από 12€ για είσοδο στον συγκλονιστικό μονόλογο ''ΚΥΡΙΕ ΑΤΤΙΚ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ'' του Γιώργου Χριστοδούλου, με τον Πέτρο Αποστολόπουλο, σε σκηνοθεσία Φωτεινής Νταφοπούλου, 2 η χρονιά επιτυχίας στο θέατρο Aλκμήνη

Αξία
12
Έκπτωση
33%
Κέρδος
4
30 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Η παράσταση που τόσο αγαπήθηκε, μια από τις μεγαλύτερες sold out θεατρικές επιτυχίες της περσινής σεζόν, παρουσιάζεται εκ νέου στο κεντρικό κοινό, την περίοδο 2019-2020 στο θέατρο Αλκμήνη.

 

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εως και τις 14.12.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στο συγκλονιστικό θεατρικό μονόλογο "Κύριε Αττίκ...τελειώσαμε", στο θέατρο Aλκμήνη

- Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Hμέρες και ώρα παραστάσεων: Σάββατο 19:00

- Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση θέσεων (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Αλκμήνης 12, Κ.Πετράλωνα
Κ.Πετράλωνα

Τηλέφωνο

210-6019958
Κύριε Αττίκ...Τελειώσαμε
Θεάτρο Αλκμήνη
 

Η παράσταση που τόσο αγαπήθηκε, μια από τις μεγαλύτερες sold out θεατρικές επιτυχίες της περσινής σεζόν, παρουσιάζεται εκ νέου στο κεντρικό κοινό, την περίοδο 2019-2020 στο θέατρο Αλκμήνη.

Ένας «Αττίκ» αλλιώτικος. Ανθρώπινος, ζεστός, ποιητής, αληθινός, μόνος!!! Ένας «Αττίκ» που, από παιδί, προσπαθεί για την αυτογνωσία του.

Με τις θύμισες, στο πέρασμα των χρόνων, να τον καταδιώκουν, άλλοτε βασανιστικά και άλλοτε σαγηνευτικά. Ξαναζεί το παρελθόν του. Λάτρης της ζωής, λίγο πριν το τέλος του, οι αναπάντεχες και φοβερές αλήθειες του, τρομάζουν και γοητεύουν συνάμα.

Άλλοτε σαρκαστικός, με τον εαυτό του, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με θυμό, μας παραδίνει άδολα την ψυχή του, με όλα της τα τρωτά.

Ένας «Αττίκ», που γελάει, κλαίει, πονάει, ερωτεύεται, θλίβεται, φιλοσοφεί, λυτρώνεται!!! Ένας συγκλονιστικός θεατρικός μονόλογος, από την πέννα του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Α. Χριστοδούλου.

Συντελεστές:

  • Κείμενο: Γιώργος Α. Χριστοδούλου
  • Σκηνοθεσία: Φωτεινή Νταφοπούλου
  • Σκηνικά - κοστούμια: Τάσος Λουκας
  • Χορογραφίες - χορός: Μαρία Μόσχου
  • Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
  • Video - τεχνική υποστήριξη: Γιώργος Κουρμούζας
  • Στον ρόλο του «Αττίκ» ο Πέτρος Αποστολόπουλος
  • Παραγωγή: Happy Light Productions
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Ιερόθεος Βαμβακούσης

Κοντινά Deals