Απόκρυψη

7€ από 10€ για είσοδο στο ανατρεπτικό stand-up του Σίλα Σεραφείμ "H ιστορία της Ελλάδας-Αλλιώς", για 3η χρονιά επιτυχίας, στο θέατρο Χυτήριο

Αξία
10
Έκπτωση
30%
Κέρδος
3
22 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Η πραγματική ιστορία της χώρας, παρουσιάζεται για 3 η χρονιά, σ αυτή την πρωτοποριακή παράσταση Stand-up Comedy Concept, που δίνει απαντήσεις, φέρνει αποδείξεις και διαλύει όλους τους μύθους που πιθανόν να είχατε για την ιστορική Αλήθεια.

Όροι Προσφοράς

- Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις 09.10.2019 (Πρεμιέρα) έως τις 26.11.2019

- Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 1 ατόμου στο ανατρεπτικό stand-up του Σίλα Σεραφείμ "H ιστορία της Ελλάδας-Αλλιώς", για 3η χρονιά επιτυχίας, στο θέατρο Χυτήριο

- Η Ιστορία, είναι μια σειρά παρεξηγήσεων. Η πραγματική ιστορία της χώρας, παρουσιάζεται για 3η χρονιά, σ αυτή την πρωτοποριακή παράσταση Stand-up Comedy Concept, που δίνει απαντήσεις, φέρνει αποδείξεις και διαλύει όλους τους μύθους που πιθανόν να είχατε για την ιστορική Αλήθεια.

- Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Ημέρα και Ώρα παραστάσεων: Τετάρτη 21:00

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε!

- Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 44
Γκάζι

Τηλέφωνο

210-6019958
Η Ιστορία της Ελλάδας - Αλλιώς
Θέατρο Χυτήριο
 

Η Ιστορία, είναι μια σειρά παρεξηγήσεων. Η πραγματική ιστορία της χώρας, παρουσιάζεται για 3 η χρονιά, σ αυτή την πρωτοποριακή παράσταση Stand-up Comedy Concept, που δίνει απαντήσεις, φέρνει αποδείξεις και διαλύει όλους τους μύθους που πιθανόν να είχατε για την ιστορική Αλήθεια.

-Ο Θεός αποδεικνύεται πως είναι Έλληνας.

-Τα Αρχαίο Δράμα ήταν Αρχαία Μαύρη Κωμωδία.

-Στην Αρχαία Ελλαδα κάνανε μπάφους.

-Στο Βυζάντιο ξεκινήσαν οι πρώτες πορνοταινίες.

-Η Επανάσταση του 1821, δεν έγινε για ν απελευθερωθούμε απ τους Τούρκους.

-Ο Μεταξάς δεν είπε το ΟΧΙ προσχηματικά αλλά ούτε από πατριωτικό καθήκον.

-Μετά την Κατοχή, ήμασταν όλοι δισεκατομμυριούχοι.

Μη χάσετε αυτή την παράσταση, που παίζεται για τρίτη χρονιά.

Είναι μια Ιστορική ανάγνωση –Αλλιώς.

Η Ιστορία της Ελλάδας –Αλλιώς, πρωτοπαρουσιάστηκε στο φεστιβάλ stand-up comedy στο Gazarte, τον Μάιο του 2017 σε μια sold out παράσταση κι έπειτα ξεκίνησε την πορεία της, τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη (θ. Αθήναιον) κι από κει και μετά στο μικρό Παλλάς μέχρι και το Πάσχα. Παράλληλα παίχτηκε σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα καθώς και σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Στοκχόλμη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, κάνοντας συνεχόμενα sold out ενώ μετά από πρόσκληση των πρυτανικών αρχών, του Καποδιστριακού και του Παντείου Πανεπιστημίου, παρουσιάστηκε στους φοιτητές.

Κοντινά Deals