Απόκρυψη

249€ για 4ήμερη Χριστουγεννιάτικη οδική εκδρομή σε Θεσσαλονίκη-Ονειρούπολη Δράμας-Παναγία Σουμελά-Έδεσσα-Λουτρά Πόζαρ, με Ημιδιατροφή, Μεταφορές, Εορταστικό Ρεβεγιόν, στο Capsis Hotel 4*

Αξία
349
Έκπτωση
29%
Κέρδος
100
6 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Με την εγγύηση του "Happydeals TRAVEL", του ταξιδιωτικού πρακτορείου, συμφερόντων Happydeals (με επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ).
 
Εγγύηση BEST PRICE, χωρίς Μεσάζοντες, χωρίς Κρυφές Χρεώσεις, χωρίς περιορισμούς & κρυφά γράμματα! 

Όροι Προσφοράς

- Η προσφορά αφορά 4μερη οδική εκδρομή (23-26 Δεκεμβρίου) και περιλαμβάνει:

  • Μεταφορές-εκδρομές βάσει του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις στο CAPSIS hοtεl 4 * SUP, στη Θεσσαλονίκη
  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • Πλούσιο δείπνο σε μπουφέ
  • Εορταστικό Ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής & πακέτο ποτών
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Σύνοδος-αρχηγός του γραφείου

- Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00) ή στο e-mail travel@happydeals.gr για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και να δηλώσετε τα παρακάτω (απαραίτητα για την έκδοση του voucher του ξενοδοχείου):

  • Αριθμό ατόμων που θα διαμείνουν (αν υπάρχουν παιδιά αναφέρετε την ηλικία)
  • Ονόματα διαμενόντων

Διεύθυνση

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

210-6019958
Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή
Θεσσαλονίκη-Ονειρούπολη Δράμας-Παναγία Σουμελά-Έδεσσα-Καβάλα-Λουτρά Πόζαρ

23 Δεκεμβρίου: Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας και μέσω της εθνικής οδού Aθηνών-Θεσσαλονίκης με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

24 Δεκεμβρίου: Λουτρά Ποζάρ – Παναγία Σουμελά – Έδεσσα

Πρωινό & αναχώρηση για την περιήγηση μας στο νόμο Πέλλας. Πρώτη στάση στα Λουτρά Πόζαρ μετταλικές πήγες που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37c με αξιόλογη χημική σύσταση. Το νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην περιοχή. Αναχώρηση για τις καταπράσινες πλαγιές του όρους Βέρμιο κοντά στο χωριό Καστανιά θα συναντήσουμε την φημισμένη Μονή Παναγία Σουμελά, ιερό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού Θεμελιώθηκε το 1951 σε έκταση που παραχώρησαν οι κάτοικοι του χωρίου Καστανιά που κατάγονται από το Πόντο. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα &μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας Πέλλας στην πανέμορφη Έδεσσα την πόλη με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, το υπέροχο φυσικό τοπίο & τις γειτονιές με τους ζεστούς ανθρώπους. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη. Το απόγευμα αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο μας ξεκούραση & ετοιμασία για το εορταστικό δείπνο μας συνοδεία μουσικής με πολύ χορό & διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

25 Δεκεμβρίου: Ονειρούπολη Δράμας – Καβάλα

Χριστούγεννα. Πρωινό & Επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό τη πόλη της Δράμας όπου θα επισκεφτούμε την φανταστική Ονειρούπολη. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Αναχώρηση για την πόλη της Καβαλάς μια ιστορική πανέμορφη πόλη χτισμένη διπλά στην θάλασσα. Περιηγηθείτε στα στενά του Αγιου Νικόλαου στην κεντρική πλατεία εκεί όπου τα εμπορικά μαγαζάκια αποπνέουν ακόμη άρωμα άλλης εποχής. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

26 Δεκεμβρίου: Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Πρωινό & επιβίβαση στο πούλμαν μας για περιήγηση της γιορτινής πόλης της Θεσσαλονίκης. Επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Δημήτριου στο Λευκό Πύργο & στάση στην κοσμοπολιτική Λεωφόρο Νίκης για ψώνια-βόλτα & καφέ με θεά τον Θερμαϊκό Κόλπο. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. 

 

Κοντινά Deals