Απόκρυψη

10€ από 21€ για πλήρες menu 2 ατόμων στη ''Γευσηγνωμία'', στο Παλαιό Φάληρο, για απολαυστικό, φρέσκο και ποιοτικό σπιτικό φαγητό

Αξία
21
Έκπτωση
52%
Κέρδος
11
25 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται

Το απόλυτο σπιτικό φαγητό, το φαΐ της γιαγιάς, μπορεί πλέον να συναντήσει κάποιος και να γευτεί στο Παλαιό Φάληρο. Στη Γευσηγνωμία οι αναμνήσεις θα ξυπνήσουν και θα σε ταξιδέψουν πολλά χρόνια πίσω, όταν οι παραδοσιακές συνταγές γέμιζαν τα σπίτια και τις γειτονιές με υπέροχες μυρωδιές.

Όροι Προσφοράς

 

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 31.07.2020

- Η προσφορά περιλαμβάνει menu 2 ατόμων, menu 2 ατόμων στη ''Γευσηγνωμία'', στο Παλαιό Φάληρο με την ακόλουθει δομή:

  •  2 κυρίως πιάτα της επιλογής σας
  •  1 σαλάτα της επιλογής σας 

- Hμέρες και Ώρες λειτουργίας: 

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-19:00
  • Σάββατο 12:00-17:00

- Το μαγειρείο διαθέτει αποκλειστικά φρέσκα πιάτα ημέρας και το menu αλλάζει καθημερινά. Μπορείτε να δείτε έναν ενδεικτικό κατάλογο ΕΔΩ

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τραπεζιού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του.

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών αυτού

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στo τηλέφωνo 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

 

Διεύθυνση

Αχιλλέως 119Β
Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο

210-6019958

ΓΕΥΣΗΓΝΩΜΙΑ

Το απόλυτο σπιτικό φαγητό, το φαΐ της γιαγιάς, μπορεί πλέον να συναντήσει κάποιος και να γευτεί στο Παλαιό Φάληρο. Στη Γευσηγνωμία οι αναμνήσεις θα ξυπνήσουν και θα σε ταξιδέψουν πολλά χρόνια πίσω, όταν οι παραδοσιακές συνταγές γέμιζαν τα σπίτια και τις γειτονιές με υπέροχες μυρωδιές. Ένα εκπληκτικό ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, είναι πλέον γεγονός και σου βάζει λαχταριστά διλήμματα για την επιλογή σου.

Με το μενού να αλλάζει καθημερινά για να καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, η Γευσηγνωμία σε περιμένει να απολαύσεις τις μοναδικές γεύσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τις οικονομικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, έχουν δημιουργήσει την ταυτότητα του εστιατορίου.

Η λιτή και μοντέρνα του διακόσμηση είναι εξαιρετική, ενώ το ζεστό του περιβάλλον, θα σε κάνει να το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου και η όρεξη θα σου ανοίξει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πολύ γρήγορα θα γίνει το στέκι σου, θα γίνει ο χώρος συνάντησης με τους φίλους σου, την παρέα σου. Μικροί και μεγάλοι λοιπόν, έχουν βρει το δεύτερο τους σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, όπου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γευσηγνωμία.

Διότι στη “Γευσηγνωμία” η γεύση είναι…ΜΙΑ!

Κοντινά Deals