25€ από 47€ για είσοδο 2 ατόμων & ελεύθερη Κατανάλωση από το Bar-Κυλικείο του Θεάτρου, στο αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ ''Ήταν όλοι τους παιδιά μου'', με τους Δ.Καταλειφό, Αλ.Σακελλαροπούλου κα, στο θέατρο Εμπορικόν

από 25
Αξία
47
Έκπτωση
47%
Κέρδος
22
520 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τiς 29/01/2017 (εξαιρείται το διάστημα 22/12/2016 έως 8/1/2017)

- Η προσφορά αφορά ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας, που περιλαμβάνει:

  • 25€ από 47€ (Β Ζώνη) ή 28€ από 51€ (Α Ζώνη) για Eίσοδο 2 ατόμων στο αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ ''Ήταν όλοι τους παιδιά μου'', στο θέατρο Εμπορικόν
  • Κατανάλωση για 2 άτομα στο Bar/Κυλικείο του θεάτρου (πριν, μετά ή στο διάλειμμα της παράστασης), χωρίς περιορισμούς σε σνακς/ροφήματα/αναψυκτικά/μπυρά/ποτήρι κρασί (1 τεμάχιο ανά άτομο)

- Σε περίπτωση που την παράσταση επιθυμούν να παρακολουθήσουν 3 άτομα, η τιμή διαμορφώνεται σε 40€ (ζώνη Β) και 43€ (ζώνη Α)

- Hμέρες και ώρες παραστάσεων:

  • Τετάρτη στις 20:00
  • Πέμπτη στις 21:00
  • Παρασκευή στις 21:00
  • Σάββατο στις 18:00
  • Σάββατο στις 21:00
  • Κυριακή στις 20:00

- Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις εκτός από την βραδυνή του Σαββάτου

- Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo happydeals

- Η αρχική αξία έχει υπολογιστεί με βάση τη μέγιστη αξία κατανάλωσης στο bar/κυλικείο

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Ήταν όλοι τους παιδιά μου

  • Σαρρή 11, Ψυρρή
    Αθήνα
Ήταν όλοι τους παιδιά μου
Θέατρο Εμπορικόν

του Άρθουρ Μίλλερ

Σκηνοθεσία Γιάννης Μόσχος

Πολλές φορές χαρακτηρίζουμε με ευκολία ένα έργο ως αριστούργημα, με αποτέλεσμα η λέξη, να έχει χάσει το νόημά της. Να όμως που στην περίπτωση του έργου του Μίλλερ, η λέξη αποκτά και πάλι νόημα. Γιατί το Ήταν όλοι τους παιδιά μου είναι πράγματι ένα από τα αριστουργήματα της θεατρικής γραφής του 20ού αιώνα. Μια σύγχρονη τραγωδία που έχει επίκεντρό της μια οικογένεια στη μεταπολεμική Αμερική. Μια οικογένεια που προάσπισε τον μικρόκοσμό της εις βάρος του κοινού καλού και ένας κοινωνικός περίγυρος που αποδέχεται πως αυτός είναι ο κανόνας της ζωής.

Μυστικά και ψέματα μιας οικογένειας, ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν της και βέβαια, όταν ανασυρθεί η αλήθεια στο φως, είναι πολύ αργά για όλους. Ο Μίλλερ μας φέρνει αντιμέτωπους όλους μας με μια σειρά ερωτημάτων. Ποια η ατομική μας ευθύνη; Ποια η κοινωνική; Πού αρχίζει και πού τελειώνει το ιδιωτικό και δημόσιο συμφέρον; Δικαιούμαστε εν ονόματι της προστασίας των δικών μας ανθρώπων να παραγνωρίζουμε το συμφέρον του συνόλου; Πού βάζει ο καθένας μας τις διαχωριστικές του γραμμές; Ο Μίλλερ μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας, που μας είναι τόσο οικεία και αναγνωρίσιμη, μας κάνει να αναρωτηθούμε για ζητήματα που σήμερα μας απασχολούν και πάλι όσο ποτέ. Και το κάνει με ένα θαυμαστό τρόπο, χωρίς ίχνος διδακτισμού, μέσα από ένα συναρπαστικό και βαθιά συγκινητικό έργο.

Η ιστορία:

1947: η μεταπολεμική ανάπτυξη έχει αρχίσει. Η οικογένεια Κέλλερ επαυξάνει τα αγαθά που απέκτησε κατασκευάζοντας εξαρτήματα για τα μαχητικά αεροσκάφη. Το εργοστάσιο, που δουλεύουν πατέρας και γιος, κατασκευάζει πια πλυντήρια και χύτρες ταχύτητας, και ευημερεί. Δυο σκιές, ωστόσο, σκοτεινιάζουν την εικόνα: ο άλλος γιος, ο Λάρρυ, που δεν γύρισε ποτέ από τον πόλεμο και το σκάνδαλο με τους ελαττωματικούς κυλίνδρους που έφτιαξε τον καιρό του πολέμου το εργοστάσιο του Κελλερ. Η συντριβή 21 αεροσκαφών οδήγησε σε δίκη και καταδίκη του συνεταίρου του σε πολύχρονη φυλάκιση.

Η άφιξη της Άννυ, κόρης του συνεταίρου και μνηστής του Λάρρυ (αργότερα και του αδελφού του), ανακινεί παλιές ιστορίες, μυστικά και απωθημένες ενοχές με απρόβλεπτες συνέπειες. Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει για πολλή θαμμένη κι η ορμή της, όταν, επιτέλους, αποκαλυφθεί παρασύρει ενόχους και συμβιβασμένους στην λυτρωτική κάθαρση.

Συντελεστές

  • Μετάφραση: Δάφνη Οικονόμου
  • Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: Γιάννης Μόσχος
  • Σκηνικά-Κοστούμια: Τίνα Τζόκα
  • Μουσική-Ήχοι: Άγγελος Τριανταφύλλου
  • Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
  • Κίνηση: Ανθή Θεοφιλίδου
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Εύη Νάκου

Πρωταγωνιστούν:

  • Τζο Κέλλερ: Δημήτρης Καταλειφός
  • Κέητ Κέλλερ: Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου
  • Κρις Κέλλερ: Γιώργος Βουρδαμής
  • Ανν Ντήβερ: Δανάη Επιθυμιάδη
  • Τζωρτζ Ντήβερ: Κώστας Βασαρδάνης
  • Δρ. Τζιμ Μπέηλις: Δημήτρης Καραμπέτσης
  • Σου Μπέηλις: Ευγενία Αποστόλου
  • Φρανκ Λούμπεϊ: Γιώργος Τζαβάρας
  • Λύντια Λούμπεϊ: Ιωάννα Πιατά

Θέατρο Εμπορικόν

Το θέατρο βρίσκεται στην περιοχή του «Ψυρρή», επί της οδού Σαρρή. Η περιοχή πήρε το όνομά της από το παρατσούκλι του φερώνυμου καταπατητή της παλιάς Αθήνας και αποτελούσε κέντρο συγκέντρωσης βιοτεχνικών μονάδων κατά την περίοδο1950 – 1970.

Η περιοχή του «Ψυρρή», είναι ένα κλασικό παράδειγμα ανάπλασης, στο πλαίσιο της λογικής που συνδέει την ανάπτυξη κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και χώρων πολιτισμού, όπου ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 και περνώντας μέσα από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όχι μόνο στην περιοχή του «Ψυρρή», αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του λεγόμενου ιστορικού κέντρου της πόλης.

Θεατρικοί χώροι, αίθουσες τέχνης, εστιατόρια, καφενεία και μπαράκια ήρθαν να εγκατασταθούν στους δρόμους της περιοχής του «Ψυρρή» αντικαθιστώντας παλιά σπίτια και βιοτεχνικές μονάδες.

Πρόσβαση:

Με λεωφορείο/τρόλεϊ: Το θέατρο Εμπορικόν, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την οδό Πειραιώς, από όπου διέρχονται πολλές γραμμές του ΟΑΣΑ και του ΗΛΠΑΠ.

Με το Μετρό: Το θέατρο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σταθμό του Μετρό «Κεραμεικός» και του σταθμό του ΗΣΑΠ «Θησείο».

Με Ταξί: Από τις οδούς Ερμού και Πειραιώς υπάρχει άνετη πρόσβαση σε Taxi. Χώρος στάθμευσης Taxi υπάρχει έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο.

Parking

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν αρκετά ιδιωτικά Parking και γενικά η στάθμευση στους γύρω δρόμους είναι εφικτή.

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1