39€ από 105€ για Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου, με χρήση Γεννήτριας Παραγωγής Όζοντος, στο νέο ''Paintbull'' Μεσογείων (Εθνική Άμυνα)

από 39
Αξία
105
Έκπτωση
63%
Κέρδος
66
82 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/07/2018

- Η προσφορά αφορά Βιολογικό Καθαρισμό αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με τη μοναδική υπηρεσία απόσμησης, μυκητοκτονίας και μικροβιοκτονίας (με τη χρήση Γεννήτριας Παραγωγής Όζοντος) στο υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ''PaintBull'' στην Μεσογείων (Εθνική Άμυνα)

- Ο Βιολογικός Καθαρισμός περιλαμβάνει:

  • Καθαρισμό του εσωτερικού (σαλονιού)
  • Καθαρισμό ουρανού
  • Πλύση ταπετσαρίας και πλαϊνών
  • Καθαρισμό πατώματος
  • Καθαρισμό ταμπλό
  • Καθαρισμό καθισμάτων
  • Απολύμανση με την χρήση της Γεννήτριας Όζοντος
  • Καθαρισμό πορτ-μπαγκάζ

- Για καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάστε με το καινοτόμο COLOUR SPA Αυτοκινήτου (Καθαρισμός, Ανανέωση Χρώματος, Κέρωμα) αγοράζοντας το κουπόνι των 69€ (αρχικής 149€)

- Ο καθαρισμός γίνεται με τη χρήση ενεργού βιολογικού αφρού και ειδικού βιολογικού σαπουνιού. Όλα τα καθαριστικά είναι ελεγμένα και υποαλλεργικά με πιστοποίηση ISO.

- Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως βιολογικά και φιλικά τόσο με τον ανθρώπινο οργανισμό όσο και για το περιβάλλον

- Παρέχονται τα σχετικά πιστοποιητικά από το μικροβιολογικό εργαστήριο του Ι.Κ.Α. για τη μυκητοκτόνο και μικροβιοκτόνο δράση του καθαριστικού.

- Για οχήματα τύπου SUV, Station Wagon και 4x4 (π.χ. Jeep) υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ (η πληρωμή της οποία γίνεται απευθείας στην επιχείρηση). Η ίδια χρέωση γίνεται και για οχήματα που διαθέτουν δερμάτινο σαλόνι. Στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα εκτός από τον καθαρισμό προσφέρεται επίσης συντήρηση και αδιαβροχοποίηση του σαλονιού (με προιόντα AVEL).

- Διάρκεια Βιολογικού Καθαρισμού: 3-4 ώρες

- Η προσφορά δεν ισχύει για δύσκολες περιπτώσεις όπως αυτοκίνητα με φθορές στον ουρανό, εγκαταλελειμμένα ή πλημμυρισμένα αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα που επιβαίνουν κατοικίδια ζώα. Οι παραπάνω περιπτώσεις εξετάζονται από κοντά, με επιπλέον κόστος, το οποίο θα είναι κατά 63% μειωμένο (με την προσκόμιση του κουπονιού)

- Ημέρες και ώρες λειτουργίας επιχείρησης:

  • Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-18:00
  • Σάββατο 08:00-14:00

- Aπαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβου 2-3 μέρες πριν (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του)

- Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του  αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

PaintBull Μεσογείων

  • Λ.Μεσογείων 215
    Παπάγου (Μετρο Εθνική Άμυνα)
PaintBull
Μεσογείων

 

Καλώς ήρθατε στην παγκόσμια οικογένεια της Paintbull. Την οικογένεια που αποτελείται από 50.000 μονάδες στις 5 ηπείρους και μας κάνει να νοιώθουμε το βάρος της ευθύνης μας απέναντι στην διατήρηση της άψογης ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και μας χαρίζει την αυτοπεποίθηση του καλύτερου.

Σήμερα, η χρήση του οχήματος έχει καταστεί απαραίτητη σε καθημερινή βάση ως μέσου μεταφοράς, διασκέδασης και εργασίας μέσα σε ένα σκληρό περιβάλλον και η απεικόνιση του εαυτού μας μέσω του οχήματός επιβάλλει τη σωστή συντήρησή του άμεσα, ποιοτικά, εγγυημένα και επιπλέον ολοκληρωμένα.

Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε η paintbull hellas, μία εταιρεία με μακρόχρονη πορεία στο χώρο και εμπειρία που έχει αναπτυχθεί ύστερα από τη συστηματική μας ενασχόληση με το χώρο της επισκευής αυτοκινήτων. Με τις πρωτοποριακές της μεθόδους για τα Ελληνικά δεδομένα, δίνει μοναδικές και άμεσες λύσεις στα προβλήματα σας, που προκαλούνται τόσο από τις δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες, όσο και από τις δυσμενείς συνθήκες κυκλοφορίας και αποτελεί προυπόθεση για τη διατήρηση της εμπορικής αξίας του οχήματός σας

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1